مایکروسافت نسبت به نحوه‌ی قرار گیری Xone هشدار داد

.:Metallica:.

Loyal Member
20130904_xbox_one.jpg

آقای Albert Penello مدیر ارشد برنامه‌ریزی و اداره محصولات مایکروسافت (senior director of product management and planning) هشدار داد بهتر است XBox One به صورت افقی قرار گرفته و از آن در این حالت استفاده شود.

در مصاحبه‌ای با Gamespot آقای Penello تایید کرد که این موضوع مربوط به درگاه Disc کنسول می‌باشد و ربطی به سیستم خنک کننده ندارد.

او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. مشکلی برای سیستم خنک کننده پیش نخواهد آمد. فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

او اضافه کرد: "جالب است بدانید که ما دریافتیم 80% افراد کنسول X360 خود را در حالت افقی قرار می‌دهند."

نظر شما دربار‌ه‌ی این خبر چیست؟ آیا این چیدمان اتاق شما را به هم می‌ریزد؟ یا شما مشکلی با این ندارید ؟

منبع

LOL کنسولش افقیه ! تشییع جنازش کی ه ؟؟؟
پسر فکرشو بکن کنسولو اگه راستش کنی سه چراغ میشه ! 10 سال بعدم درست نمیشه .
PS4 مثل مرد ایستاده و به ایکس باکس میگه بخواب بینیم باو

اینقدر فن بازی در نیارید دوست عزیز ، شما عملا دارین با این حرفاتون به طرفداران این کنسول توهین میکنین. حالا PS4 قوی تر هست و هزار امکانات دیگه داره خوش به حالش اما این دلیل نمیشه بیاید هی بزنید تو سر X1 و چپ و راست به کنسول ، سازنده و فن هاش تیکه بندازید. مطمئن باشید کسایی که XBOX 360 داشتن ، مشکلاتش رو دیدن ، باهاش دورانی رو گذروندن و از سازنده این کنسول مطمئن هستن که میخوان X1 هم بگیرن. پس با همون کنسول به اصطلاح 50 درصد قوی تر خودتون شاد باشید...

واقعا چقدر منطق پشت این نظر هست .... ادم تعجب میکنه از این همه تفکر....:|

من اولش که PS3 خریدم امدم کنسول رو عمودی گذاشتم اما احساس کسی رو داشتم که تو اتوبوس سرپا ایستاده! بعد گفتم ولش کن بابا خراب میشه، دوباره عین آدم گذاشتمش تو میز تلوزیون!:دی

ریلی؟! 7 صفحه سر اینکه عمودی وای میسه یا فقی؟! حالا هر مدلی که وای میسه به شما چه آخه :)) انگار تو کیفیت تصویر تاثیر میذاره :))
:))
سر موضوع های معمولی تر یا حتی خبر های خوب دعوا میشه چندتا بن میشن دیگه عمودی افقی که خیلی بیشتر 7 صفحه کشش داره :دی

رفقا مایکروسافته که با هشدارش توهین کرده . قلبم به درد اومده بخاطر اینکه حق انتخابو ازمون گرفته ، سلیقمونو محدود کرده ، البته چه عمودی چه افقی با یه چیزی میپوشونمش ! چون در هر صورت کل دکور چیندنم توی ریخت کنسول زیر سوال میره !! . تا حالا ندیدم وسیله ای هم بی ریخت باشه هم بزرگ باشه ولی نصف هیکلشم کارایی نداشته باشه هم جاگیر باشه . منظورم ایکس باکس نیستا باز نگید توهین کرد ، مثال زدم .

رفقا مایکروسافته که با هشدارش توهین کرده . قلبم به درد اومده بخاطر اینکه حق انتخابو ازمون گرفته ، سلیقمونو محدود کرده ، البته چه عمودی چه افقی با یه چیزی میپوشونمش ! چون در هر صورت کل دکور چیندنم توی ریخت کنسول زیر سوال میره !! . تا حالا ندیدم وسیله ای هم بی ریخت باشه هم بزرگ باشه ولی نصف هیکلشم کارایی نداشته باشه هم جاگیر باشه . منظورم ایکس باکس نیستا باز نگید توهین کرد ، مثال زدم .

کسی اجباری نکرده که X 1 بگیرید ...میتونید تی تاپ بگیرید ...(منظورم ps4 نیستا نگید توهین کردم D: )

خدا وکیلی اند سوژه ای یه پیشنهاد دارم برات اون لکه ننگو بردار (عکس آواتارتو میگم) تا حسابت با خودت روشن شه

خدا وکیلی اند سوژه ای یه پیشنهاد دارم برات اون لکه ننگو بردار (عکس آواتارتو میگم) تا حسابت با خودت روشن شه

ممنون که انقدر واست مهمم . ولی دلیل نمیشه چون طرفدارمی کل پستت در مورد من باشه . از غرایظت برا پست دادن استفاده نکن .

کسی اجباری نکرده که X 1 بگیرید ...میتونید تی تاپ بگیرید ...(منظورم ps4 نیستا نگید توهین کردم D: )

مجبورم X1 بگیرم ...

به قول شخصیت کاریزماتیک کیوان : ایییییییییشششششششششششششششش بلا نگیرتت جیگر .

از این پست به بعد نظم تاپیکو حفظ کنن رفقا چون من وقت پاسخگویی به همه سوالات دوستان رو ندارم کارای مهمتری در تاپیکای دیگه دارم . با تشکر

میگن یه یهودی بوده هی به مسلمونای شهر ایراد میگرفته که به دینش توهین میکنن بعد خودش میرفته شب دم در مسجد میشاشیده.
حالا این الان حکایت یه سری از دوستانه،بهشون برمیخوره که به کنسول (!) مورد علاقشون توهین شده بعد خودشون میان توهین میکنن :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or