مایکروسافت نسبت به نحوه‌ی قرار گیری Xone هشدار داد

.:Metallica:.

Loyal Member
20130904_xbox_one.jpg

آقای Albert Penello مدیر ارشد برنامه‌ریزی و اداره محصولات مایکروسافت (senior director of product management and planning) هشدار داد بهتر است XBox One به صورت افقی قرار گرفته و از آن در این حالت استفاده شود.

در مصاحبه‌ای با Gamespot آقای Penello تایید کرد که این موضوع مربوط به درگاه Disc کنسول می‌باشد و ربطی به سیستم خنک کننده ندارد.

او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. مشکلی برای سیستم خنک کننده پیش نخواهد آمد. فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

او اضافه کرد: "جالب است بدانید که ما دریافتیم 80% افراد کنسول X360 خود را در حالت افقی قرار می‌دهند."

نظر شما دربار‌ه‌ی این خبر چیست؟ آیا این چیدمان اتاق شما را به هم می‌ریزد؟ یا شما مشکلی با این ندارید ؟

منبع

خب اینایی که میگن این VHS ـه مشکل داره فناوری 15 سال پیشه و یه شیت به معنای واقعی ـه نخرنش خب ... مجبور نیستید که نخرید این فناوری 15 سال پیش رو

حالت عمودی در کل بهتره ولی خوب مشکلی نیست.

- - -ویرایش - - -

این PS2 پس اعجوبه ای هست که 15 سال عمودی واستاد :d صداش هم در نیومد...نسل هشتم هستیم و شرکت سازنده از افقی و عمودی کنسول حرف می‌زنه و می‌گه اگر به صورت 45 درجه مایل به چپ کمی پایین بزارید برای دستگاه بهتره...

هیچ کسی PS2 نداشته فقط شما داشتی.

همه توجه کنند اول این آقا شروع کرد به تیکه انداختن.

این هم از اوج طراحی صنعتی ماکرو در سال ۲۰۱۳ - ۲۰۱۴ و قرن ۲۱ با ۱۰۰ $ گرونتر به قول یکی با کلی چیپستهای پیچیده و برد غیر خطی یه زمانی هم وقتی vhs هارو عمودی استفاده میکردی نوار جم می کرد هر دم از این باغ (استعاره به ماکرو) گلی می رسد
شما برو همون بچه اژدهای 4 رو بخر که رو هوا برات پارکور کار کنه.:lol:

X360 طوری ساخته شده بوده که با توجه به انحنایی که داشت به مراتب حالت عمودی واسه اش بهتر و زیباتر بود(هست!) ولی طراحی از مد افتاده Xone :-s به گونه ای هست که اگه در تصاویر هم ببینید متوجه میشین که واقعا باید افقی قرار بگیره. الان اگه نگاه کنید به تصویر x1 میبینید که کف کنسول یه گوشه زاویه دار هست که این باعث شده کنسول اصلا تقارنی نداشته باشه و اگه عمودی قرار بگیره بسیار بد فرم میشه (منهای اون بحث مربوط به درایو کنسول)

microsoft-xbox-one-4842_610x407.jpg

Xbox360PriceCuts.jpg

آخرین ویرایش:
من کلا عادت دارم همه کنسول هام رو افقی می زارم تا الانم مشکلی نداشتم
Wii,PS2,PS3,Xbox360 هم که عدمتا روی عمودی بودنشون مانور می دادن من افقی می زاشتم

هیچ کسی PS2 نداشته فقط شما داشتی.

همه توجه کنند اول این آقا شروع کرد به تیکه انداختن.
جوابت کوچکترین ربطی به پست فرهاد نداره عزیز!
ایشون می‌گن PS2 رو از همون اول با استند می‌شه عمودی نگه داشت و تو این 15 سال تا حالا یک بارم برای کسی مشکلی پیش نیومده و حالا مایکرو تو اواخر سال 2013 کنسولش رو بیرون داده و می‌گه عمودی بذارید مشکل پیش میاد!
جالب اینجاست که کنسول قبلیشون با حالت عمودی مشکلی نداشت.

ایشون می‌گن PS2 رو از همون اول با استند می‌شه عمودی نگه داشت و تو این 15 سال تا حالا یک بارم برای کسی مشکلی پیش نیومده و حالا مایکرو تو اواخر سال 2013 کنسولش رو بیرون داده و می‌گه عمودی بذارید مشکل پیش میاد!

نه خیلی هم ربط داشت.ما هم PS2 Slim داشتیم اما یادم نمیاد بصورت عمودی میشد بذاریش مگر اینکه با پایه که باید جداگانه میخریدی میشد.

تا جاییکه من یادمه و دیدم این جاهایی که با ماشین میرن و غذا سفارش میدن همیشه افقی بوده.
شاید چون قراره با این هم بتونیم پیتزا سفارش بدیم واسه همین خواستن یکدست باشن. :d
:oops:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گذشته از شوخی، این وان رو نمیشه عمودی گذاشت چون قشنگیش از بین میره.

جناب سوپر یوزر . پست رو بخون بعد حمله کن !
داره میگه کنسولای قدیمی و حتی 360 رو میشد عمودی گذاشت ولی 1 رو بذاری دردسر ایجاد میشه برات ! این جمله درکش چقدر برات سخته ! البته درک میکنم میخوای بحث الکی راه بندازی :)

نه بحث اینه که پیش فرض نمیشد عمودی بذاری!!

خیلی جالب شد حالت قرار گیری PS2 با X1 مقایسه میشه.8-|
نه بحث اینه که xone هم تو هر صورت نمیشه افقی گذاشتش!
خوب ps2 رو ولش کن!!
ps4 چرا در هر صورت افقی و عمودی میشه xone نمیشه؟l-)

یک تاپیکی داشتیم که امار گرفتیم کسایی این نسل 3 چراغه داشتن کنسولشون افقی بود یا عمودی .نتیجه حدودا برابربود .ولی من کنسول جدید رو وقتی سری قبل 3چراغه شد دیگه عمودی نذاشتم.از طرفی به نظرم عمودی خیلی بهتره کمتر رو میز جا میگیره ظاهره مدرن تری هم داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or