مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
نسل قبل که سونی از فرمت بلوری توی کنسولش استفاده می کرد این شرکت تازه به دوران رسیده در صنعت گیم ! داشت از فرمت منسوخ شده سونی یعنی dvd استفاده می کرد . به هر حال همین که در این نسل اومدن عملا ابراز پشیمانی کردن و یه جورایی به سونی التماس کردن اقا بلوری خوبه و ما هم بلوری استفاده می کنیم خودش کلی پیشرفته واسشون . دیگه باتری دسته پیش کش ! البته یادمون نره اینا 5 نفری می تونستن پارتی چت راه بندازن و پیتزا سفارش بدن و این صحبت ها ! خیلی تکنولوژی بالایی می خواد این امکانات !

از DVD Drive استفاده کرد برای حمایت از HD-DVD که متاسفانه بقیه شرکت ها درست و حسابی حمایت نکردن و آخر سر پروژه به سرانجام نرسید.با همین DVD هم بازیهای بسیار بسیار زیبایی روی 360 دیدیم و انجام دادیم!

نسل قبل که سونی از فرمت بلوری توی کنسولش استفاده می کرد این شرکت تازه به دوران رسیده در صنعت گیم ! داشت از فرمت منسوخ شده سونی یعنی dvd استفاده می کرد . به هر حال همین که در این نسل اومدن عملا ابراز پشیمانی کردن و یه جورایی به سونی التماس کردن اقا بلوری خوبه و ما هم بلوری استفاده می کنیم خودش کلی پیشرفته واسشون . دیگه باتری دسته پیش کش ! البته یادمون نره اینا 5 نفری می تونستن پارتی چت راه بندازن و پیتزا سفارش بدن و این صحبت ها ! خیلی تکنولوژی بالایی می خواد این امکانات !
تکنولوزی نمی خواست!! حتما سونی مرض داشت این سرویس رو ارائه نمیداد

ماکرو از همون اول اعلام کرد بازیهای نسل فعلی احتیاج به حجم بیشتر از 8 گیگ ندارن و ما هم این رو به وضوح دیدم که فقط تعداد انگشت شماری از بازی ها بیش از یک دیسک استفاده کردن که اون هم مشکلی نبود..ماکرو همه جوانب رو در نظر گرفت مثل سونی عمل نکرد که بیاد بلوری بی استفاده رو بگزاره رو دستگاهش و از اون ور 200 دلار بیشتر از مردم بیچاره بگیره..

من خودم با باطری PS3 خیلی راحت ترم، ولی بعضی دوستان یه جوری میگن باتری قلمی انگار دارن در مورد طاعون حرف میزنن :دی دیگه اینقدرها هم وضعیت باتری قلمی فاجعه نیست، من چند سال پیش دو تا بازی قابل شارژ خریدم 6-5 تومن، هنوز هم دارن کار میکنن :دی راستی تو بحث تجارت چیزی به اسم التماس وجود نداره، مثل اینجا که قطعا سونی نرفته التماس مایکروسافت کنه! به این میگن تجارت :دی

22508443323315878316.jpg

از DVD Drive استفاده کرد برای حمایت از HD-DVD که متاسفانه بقیه شرکت ها درست و حسابی حمایت نکردن و آخر سر پروژه به سرانجام نرسید.با همین DVD هم بازیهای بسیار بسیار زیبایی روی 360 دیدیم و انجام دادیم!
اخی ! بیچاره مایکرو غریب بود بنده خدا و اگه حمایت می کردن بلوری شکست می خورد !! این بلوری که الان رو کنسول نسل بعد مایکرو وجود داره سال 2006 روی کنسول نسل قبل سونی بوده . نیازی به توضیح اضافه نداره که این موضوع چقدر خنده داره ! در مورد بازی ها هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت بسیار بهتر از اون رو روی بلوری شاهد بودیم . بدبختی در اون زمینه هم حرفی نداشته مایکرو نسل قبل . نیازی نیست که ثابت کنم و لینک بیارم ؟ البته کاری به سلیقه شخصی شما ندارما ! دارم راجع به فکت ها صحبت می کنم با مدرک ! و گرنه پاسخ سلیقه شخصی رو بار ها و بار ها شنیدم . ( سوفسطائی گرائی )
تکنولوزی نمی خواست!! حتما سونی مرض داشت این سرویس رو ارائه نمیداد
پیتزا سفارش دادن که کاملا مرضه ! سونی هم از این مرض ها نداره ! ولی در مورد یه سری ویژگی جانبی که نسل قبل شاهدش بودیم علتش رو یه بچه 7 ساله هم می فهمه . شما داری برای لایو هزینه پرداخت می کنی و طبیعتا باید امکانات بهتری هم دریافت کنی . در حالی که در psn بدون پرداخت یه دونه یه سنتی ایدی می سازی و می ری بازی می کنی .

ماکرو از همون اول اعلام کرد بازیهای نسل فعلی احتیاج به حجم بیشتر از 8 گیگ ندارن
به مایکرو بگو یه کنسول 4 گیگ اسلیم خریدم از کمپانی معتبر شما ! به علت پیش بینی ها نادرست شما و تکنولوژی منسوخ شده دستگاهتون در حال حاضر دغدغه اجرای بازی gta v روی کنسولم رو دارم . مهندسان طراحتون فکر اینجاهارو نکرده بودن !؟ =))

p.s : در مورد ویندوز و این صحبت ها ، سونی هر موقع خواست تو این زمینه با مایکرو رقابت کنه و یه سیستم عامل جهانی برای کامپیوتر ها طراحی کنه اونموقع من اولین نفرم که میام می گم سونی تازه به دوران رسیده در این زمینه ! تو کاری که تجربه لازمه نداری وارد نشو . فعلا این مایکرو که داره تو کاری که سابقه و تجربه لازمه رو نداره خودش رو بیش از پیش مضحکه می کنه .

آخرین ویرایش:
این که حالا از وضعیت باطریش.تا ببینیم وضعیت انالوگهاش چجوریه؟
انالوگهای دسته ps3 مثل دمبه نرمه. مثل خر هم کار میکنه تا حالا خیلی خیلی کم دیدم انالوگ دسته اصلی ps3 شل بشه یا خراب بشه.برعکس مال دسته 360 تا دلتون بخواد شل و خراب دیدم.

انالوگهای دسته ps3 مثل دمبه نرمه. مثل خر هم کار میکنه تا حالا خیلی خیلی کم دیدم انالوگ دسته اصلی ps3 شل بشه یا خراب بشه.برعکس مال دسته 360 تا دلتون بخواد شل و خراب دیدم.
منم تا دلت بخوام برای ps3 رو شل و خراب دیدم.

- - -ویرایش - - -

اخی ! بیچاره مایکرو غریب بود بنده خدا و اگه حمایت می کردن بلوری شکست می خورد !! این بلوری که الان رو کنسول نسل بعد مایکرو وجود داره سال 2006 روی کنسول نسل قبل سونی بوده . نیازی به توضیح اضافه نداره که این موضوع چقدر خنده داره ! در مورد بازی ها هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت بسیار بهتر از اون رو روی بلوری شاهد بودیم . بدبختی در اون زمینه هم حرفی نداشته مایکرو نسل قبل . نیازی نیست که ثابت کنم و لینک بیارم ؟ البته کاری به سلیقه شخصی شما ندارما ! دارم راجع به فکت ها صحبت می کنم با مدرک ! و گرنه پاسخ سلیقه شخصی رو بار ها و بار ها شنیدم . ( سوفسطائی گرائی )

احیانا نمیخوای بری متا بیاری که؟ :-/ آخه یکسری جاهای دیگه خوجوش متا و از این دست موارد میشن کشک! 8-|

انصافا کیفیت دسته X360 خیلی عالیه، حداقل این دسته ای که من دارم و تو این چند سال همه نوع بلایی سرش اومده، کیفیت خیلی خوبی داره :دی البته دسته PS3 هم عالیه ولی مشکل اون سری اول هاش (Sixaxis) این بود که بیش از حد سبکه، خراب هم نشد برم DS3 رو تست کنم 8-| :دی
در مورد ویندوز و این صحبت ها ، سونی هر موقع خواست تو این زمینه با مایکرو رقابت کنه و یه سیستم عامل جهانی برای کامپیوتر ها طراحی کنه اونموقع من اولین نفرم که میام می گم سونی تازه به دوران رسیده در این زمینه ! تو کاری که تجربه لازمه نداری وارد نشو . فعلا این مایکرو که داره تو کاری که سابقه و تجربه لازمه رو نداره خودش رو بیش از پیش مضحکه می کنه .
به شرکتی که 12 سال هست تو این صنعته نمیگن تازه به دوران رسیده! جالبه همین تازه به دوران رسیده تو نسل فعلی با همین کنسول زاغارت و عقب افتاده ـش یه کاری کرد که سونی فهمید رقابت یعنی چی، والا :دی همین رقابت بین سونی و مایکروسافت بود که باعث شد سونی سر PS4 دیگه اشتباهات PS3 رو تکرار نکنه و همین رقابت بود که باعث شد مایکروسافت خیلی سریع از اشتباهاتی که سر XOne داشت عقب نشینی کنه.

سلام
باتری واقعا خیلی ضایعه واسه این کنسول هر جا میرم همه به باتری دسته ها ایراد میگیرن ولی سونی واقعا جالب و رضایت بخش عمل کرده هم توی PS3 و هم PS4

ماکرو از همون اول اعلام کرد بازیهای نسل فعلی احتیاج به حجم بیشتر از 8 گیگ ندارن و ما هم این رو به وضوح دیدم که فقط تعداد انگشت شماری از بازی ها بیش از یک دیسک استفاده کردن که اون هم مشکلی نبود..ماکرو همه جوانب رو در نظر گرفت مثل سونی عمل نکرد که بیاد بلوری بی استفاده رو بگزاره رو دستگاهش و از اون ور 200 دلار بیشتر از مردم بیچاره بگیره..

نسل قبل(فعلی در واقع) خیلی از بازیها روی PS3 بیشتر از 10 گیگ بودن حتی کار به بلوریهای 2 لایه 50 گیگابایتی هم رسید ! بلوری بی استفاده ؟ این دیگه ترول نیست لوده بازیه ! خیلی دیگه باحالی شما ! :دی

HD DVD رو احتمالا یادتون رفته که چطور به خاطر همین سیاست های فرمت نسل جدید و تاثیر ویژه وجود BD Drive روی کنسول PS3 جنگ فرمتها رو به BD واگذار کرد ؟

انصافا کیفیت دسته X360 خیلی عالیه، حداقل این دسته ای که من دارم و تو این چند سال همه نوع بلایی سرش اومده، کیفیت خیلی خوبی داره :دی البته دسته PS3 هم عالیه ولی مشکل اون سری اول هاش (Sixaxis) این بود که بیش از حد سبکه، خراب هم نشد برم DS3 رو تست کنم 8-| :دی

به شرکتی که 12 سال هست تو این صنعته نمیگن تازه به دوران رسیده! جالبه همین تازه به دوران رسیده با همین کنسول زاغارت و عقب افتاده ـش یه کاری کرد که سونی فهمید رقابت یعنی چی، والا :دی

میدونی بخاطر چی این همه سبک بود؟
چون شوک نداشت و دو تا موتوری که برای شوک استفاده میشن داخلش نبود.بالای دسته هم ننوشته بود daulshock3

ولی یه دفعه یه کاری بهت میگم بکن چون من خودم اکثرا رو pc بازی میکنم از هر 2 دسته تا حالا استفاده کردم رو pc .
انالوگ دسته ps3 بسیار دقیقه داخل کنترل پنل دسته که میری علامت بعلاوه درست وسط وای میسه وقتی انالوگ رو ول میکنی.
ولی دسته 360 اینطوری نیست.علامت بعلاوه به یه سمتی تمایل داره البته داخل بازیها یه منطقه dead zone در نظر میگیرن برای این مورد ولی خیلی دیدم این انحراف کار دست بعضیا داده از جمله خودم تا حالا 2 دفعه دسته نو انحراف داشته دسته اسلیم هم بود اصلی.مثلا داخل کرایسیز3 روی pc انالوگ رو ول میکردی طرف خودش اهسته به سمت راست حرکت میکرد.
تا حالا چندین دسته ps3و360 رو امتحان کردم حتی یک دسته ps3 هم انحراف نداره .این ازمایش هم روی pc بوده نه کنسول.
کیفیت انالوگها و ساخت دسته ps3 بالاتره.

خب این حرفت بیشتر به بازی های مالتی پلتفرم مربوط میشه چون انحصاری های سونی حجم زیادی داشتن. مثلاً همین U3 تو استور که اومد 43 گیگ بود. MGS4 هم حدود 25 گیگ بود ، GOWIII و ... . ضمن اینکه یکی از دلایلی که بخش سینگل بازیها کوتاه بود همین محدودیت حجم دیسک های Xbox بود و سونی هم به مایکرو به همین دلیل اعتراض کرد. الانم که GTA V روی 2 دیسک عرضه میشه. هرچند که اونموقع BD گرون بود و هم سونی به این خاطر ضرر کرد و هم ما دستگاه گرونتر خریدیم ولی به وضوح BD برای بازیهای PS3 حیاتی بود.حالا نمیدونم چجوری شما میگی BD بی استفاده بوده !! U3 رو باید رو 11تا DVD عرضه میکردن :دی
==================================================================
این باتری قلمی هم چیز فاجعه ای نیست ولی بین باتری شارژی و قلمی خب معلومه که شارژی بهتره. الانم که PS4 میتونه باتری دسته رو وقتی که خاموش ـه هم شارژ کنه. یعنی اگه X1 هم همچین امکانی داشت واضحه که باتری شارژی بهتر بود ولی از اونور هم اونایی که دارن استفاده میکنن ناراضی نیستن از همین باتری قلمی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or