مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
احیانا نمیخوای بری متا بیاری که؟ :-/ آخه یکسری جاهای دیگه خوجوش متا و از این دست موارد میشن کشک! 8-|
کدوم سری جاها شدن کشک ؟ :)) می شه یه انحصاری با متای 95 از کنسول مورد علاقت به من معرفی کنی ؟ کاری به 96 هم ندارم :))
به شرکتی که 12 سال هست تو این صنعته نمیگن تازه به دوران رسیده! جالبه همین تازه به دوران رسیده تو نسل فعلی با همین کنسول زاغارت و عقب افتاده ـش یه کاری کرد که سونی فهمید رقابت یعنی چی، والا :دی همین رقابت بین سونی و مایکروسافت بود که باعث شد سونی سر PS4 دیگه اشتباهات PS3 رو تکرار نکنه و همین رقابت بود که باعث شد مایکروسافت خیلی سریع از اشتباهاتی که سر XOne داشت عقب نشینی کنه.
این سابقه در قیاس با سابقه شرکت سونی با اونهمه موفقیت بیشتر دقیقا معنی تازه به دوران رسیده رو می ده . می شه اینجا توضیح بدی واسه هم که چه جوری ثابت کرد رقابت یعنی چی ؟ کنسولی که یک سال زودتر عرضه شد نتونست بیشتر از رقیبش بفروشه =)) شماها به این مساوی راضی هستین و ازش به عنوان پیروزی یاد می کنین =)) ما اگه فروش کنسول ها از سال 2006 رو حساب کنیم همین الان مایکرو بازندست . اگر یه سال هم اوانس بدیم باز برابر می شه . عجب رقابتی کرده مایکرو =)) سونی همیشه بهترین ها رو تحویل داده و نیازی به رقابت با مایکرو نبوده . چه زمان ps1 که وجود خارجی نداشت مایکرو و چه ps2 که مایکرو عددی نبود و سونی هم داشت بهترین ها رو تحویل می داد . این پروسه در ps3 و ps4 هم ادامه داشت و داره و نیازی نیست مایکرو رو قاطی ماجرا کنید .
چند سالته تو؟پیتزا پیتزا می کنی؟!
سن و سالم اندازه ای هست که اونموقع که تو نمی دونستی کنسول چیه من از کنسول های سونی استفاده می کردم .

میدونی بخاطر چی این همه سبک بود؟
چون شوک نداشت و دو تا موتوری که برای شوک استفاده میشن داخلش نبود.بالای دسته هم ننوشته بود daulshock3

ولی یه دفعه یه کاری بهت میگم بکن چون من خودم اکثرا رو pc بازی میکنم از هر 2 دسته تا حالا استفاده کردم رو pc .
انالوگ دسته ps3 بسیار دقیقه داخل کنترل پنل دسته که میری علامت بعلاوه درست وسط وای میسه وقتی انالوگ رو ول میکنی.
ولی دسته 360 اینطوری نیست.علامت بعلاوه به یه سمتی تمایل داره البته داخل بازیها یه منطقه dead zone در نظر میگیرن برای این مورد ولی خیلی دیدم این انحراف کار دست بعضیا داده از جمله خودم تا حالا 2 دفعه دسته نو انحراف داشته دسته اسلیم هم بود اصلی.مثلا داخل کرایسیز3 روی pc انالوگ رو ول میکردی طرف خودش اهسته به سمت راست حرکت میکرد.
تا حالا چندین دسته ps3و360 رو امتحان کردم حتی یک دسته ps3 هم انحراف نداره .این ازمایش هم روی pc بوده نه کنسول.
کیفیت انالوگها و ساخت دسته ps3 بالاتره.
آره دیگه چون شوک نداشت اینقدر سبک بود :دی ولی اینقدر خوب کار میکنه که دلم نمیاد برم عوضش کنم :دی
حالا من میزان خرابی دسته ها رو ندارم ولی اگه دسته XOne رو دقت کنی آنالوگ هاش یه سری تغییرات داشتن، یعنی هر جاییش هم مشکل داشته دیگه ردیفش کردن به نظرم :دی اون D-Pad هم که بزرگترین مشکلش بود حل شد دیگه :دی
این سابقه در قیاس با سابقه شرکت سونی با اونهمه موفقیت بیشتر دقیقا معنی تازه به دوران رسیده رو می ده . می شه اینجا توضیح بدی واسه هم که چه جوری ثابت کرد رقابت یعنی چی ؟ کنسولی که یک سال زودتر عرضه شد نتونست بیشتر از رقیبش بفروشه
yahoo_24.gif
شماها به این مساوی راضی هستین و ازش به عنوان پیروزی یاد می کنین
yahoo_24.gif
ما اگه فروش کنسول ها از سال 2006 رو حساب کنیم همین الان مایکرو بازندست . اگر یه سال هم اوانس بدیم باز برابر می شه . عجب رقابتی کرده مایکرو
yahoo_24.gif
سونی همیشه بهترین ها رو تحویل داده و نیازی به رقابت با مایکرو نبوده . چه زمان ps1 که وجود خارجی نداشت مایکرو و چه ps2 که مایکرو عددی نبود و سونی هم داشت بهترین ها رو تحویل می داد . این پروسه در ps3 و ps4 هم ادامه داشت و داره و نیازی نیست مایکرو رو قاطی ماجرا کنید .
شما مفاهیم "تجارت" و "رقابت" رو به صورت کامل تغییر دادید، تبریک میگم بهتون :دی حالا جالبه وسط بحث رقابت، میرید سراغ پیروزی و برتری که اصلا من در موردشون حرفی نزدم lol فقط خوبه مسئولین سونی مثل شما فکر نمیکنن وگرنه الان شاهد حضور کنسول 800 دلاری تو بازار بودیم :دی آخرین کامنت من در این مورد، به قول خودتون موفق باشید!

آخرین ویرایش:
راستی تو بحث تجارت چیزی به اسم التماس وجود نداره، مثل اینجا که قطعا سونی نرفته التماس مایکروسافت کنه! به این میگن تجارت :دی

دقیقا ، یکی از پوچ ترین بحث هایی که این چند وقته دیدم زیر سوال بردن پرداخت حق استفاده از امتیاز شرکت های دیگست ! یعنی برای ترول و فن بازی حتی متداول ترین اتفاقات تجارت رو وسط میکشن، الان اپل زمین و زمان رو به هم میدوزه از دادگاه بگیر تا ... که سامسونگ رو کله پا کنه ولی از اونور بزرگترین تامین کننده قطعاتشه و با هم کلی داد و ستد دارن ، یه چیزه کاملا طبیعیه ولی نمیدونم چرا 4-3 تاپیک یه بار دوباره این بحثا وسط کشیده میشه ...

اون موقع که سونی دسته بیستم و قابل شارژ داد بیرون ملت داشتن 3 فیش میزدن به TV و سیم گره خورده دسته رو وا میکردن.
یک نسل تمام شد هنوز گیر باتری هستن

خب این حرفت بیشتر به بازی های مالتی پلتفرم مربوط میشه چون انحصاری های سونی حجم زیادی داشتن. مثلاً همین U3 تو استور که اومد 43 گیگ بود. MGS4 هم حدود 25 گیگ بود ، GOWIII و ... . ضمن اینکه یکی از دلایلی که بخش سینگل بازیها کوتاه بود همین محدودیت حجم دیسک های Xbox بود و سونی هم به مایکرو به همین دلیل اعتراض کرد. الانم که GTA V روی 2 دیسک عرضه میشه. هرچند که اونموقع BD گرون بود و هم سونی به این خاطر ضرر کرد و هم ما دستگاه گرونتر خریدیم ولی به وضوح BD برای بازیهای PS3 حیاتی بود.حالا نمیدونم چجوری شما میگی BD بی استفاده بوده !! U3 رو باید رو 11تا DVD عرضه میکردن :دی

الان Red dead Redemption , Batman Arkham City , Skyrim , و خیلی موارد دیگه سینگلشون کوتاه هست؟!
هرکی ببینه خبر نداشته باشه خیال میکنه همه انحصاری های ps3 کمترین زمان گیم پلی بخش سینگلشون 25 ساعت هست! 8-|
11 تا dvd ?!?? در بدترین حالت 6 تا dvd میشه! (اونهم کامل و 3D)
بعد سیستمشون یکی نیست ها.
مثلا الان black ops و black ops2 روی 360 بر روی 1 عدد dvd9 عرضه شدن. برای ps3 روی بلو-ری که حجم نسخه ps3 بازی اول حدود 18.5گیگ و بازی دوم حدود 19.5 گیگ هست. ولی همونطورکه دیدید نسخه 360 همش در یک عدد dvd9 ناقابل ! ;)

شما مفاهیم "تجارت" و "رقابت" رو به صورت کامل تغییر دادید، تبریک میگم بهتون :دی حالا جالبه وسط بحث رقابت، میرید سراغ پیروزی و برتری که اصلا من در موردشون حرفی نزدم lol فقط خوبه مسئولین سونی مثل شما فکر نمیکنن وگرنه الان شاهد حضور کنسول 800 دلاری تو بازار بودیم :دی تجربه ثابت کرده بحث منطقی کردن با شما بی فایده هست، موفق باشید!
lol وقتی وارد بحثی می شی که هیچ دفاعیه از شرکت مورد علاقت نداری بکنی . مشخصا باید سریع بری تو جاده خاکی ! توصیه می کنم بهت از این به بعد در زمینه هایی مثل لایو بحث کنی تا بتونی حد اقل 4 تا امار و ارقام درست و منطقی رو برای بحث ارائه بدی . هر چند مشخصا فردی که در مورد دو کلمه Gaming device با حالتی کاملا بچه گانه 15 صفحه بحث می کنه ! طبیعتا فقط و فقط خودشه که مفاهیم تجارت و رقابت رو درک کرده ! مسئولین سونی هم هر جوری فکر کردن و می کنن فعلا شدن بلای جون یه سری افراد :دی ما هم دوست نداریم سیاست هاشون تغییر پیدا کنه.

lol وقتی وارد بحثی می شی که هیچ دفاعیه از شرکت مورد علاقت نداری بکنی . مشخصا باید سری بری تو جاده خاکی ! توصیه می کنم بهت از این به بعد در زمینه هایی مثل لایو بحث کنی تا بتونی حد اقل 4 تا امار و ارقام درست و منطقی رو برای بحث ارائه بدی . هر چند مشخصا فردی که در مورد دو کلمه Gaming device با حالتی کاملا بچه گانه 15 صفحه بحث می کنه ! طبیعتا فقط و فقط خودشه که مفاهیم تجارت و رقابت رو درک کرده ! مسئولین سونی هم هر جوری فکر کردن و می کنن فعلا شدن بلای جون یه سری افراد :دی ما هم دوست نداریم سیاست هاشون تغییر پیدا کنه.
جاده خاکی؟ =)) نیازی به توضیح واضحات وجود نداره و نمی خواستم بحث رو ادامه بدم ولی صرفا واسه اینکه فکر نکنید مثل خودتون از روی تعصب و فن بازی مطلق نظر میدم.

سهم سونی تو نسل قبل: 70 درصد
سهم مایکروسافت تو نسل قبل: 15 درصد
سهم نینتندو تو نسل قبل: 15 درصد

سهم سونی تو نسل فعلی: 30 درصد
سهم مایکروسافت تو نسل فعلی: 30 درصد
سهم نینتندو تو نسل فعلی: 40 درصد

اینکه نینتندو کدوم مسیر رو انتخاب کرد و رقیب مستقیم سونی تو بازار Core کی بود هم کاملا مشخصه، ولی بدون وجود این هم بازم میشه دید رقابت یعنی چی :دی رقابت به مفهوم این نیست که فلان کنسول به میزان X بیشتر فروخته در نتیجه برنده مطلق نسل بوده و اون یکی کنسول هم شکست خورده! البته انتظاری ندارم شما اینا رو قبول کنید، همون نظریه ای که تو این تاپیک در مورد "تجارت" دادید نشون میده چقدر با منطق بحث می کنید، حالا کاری به نظریه های قبلیتون تو تاپیک های مختلف هم ندارم :دی اگه خواستید جواب بدید لطفا با آمار صحبت کنید نه با نظرشخصی!
متاسفانه شما خودتم نمی دونی ما داریم راجع به چه موضوعاتی بحث می کنیم
yahoo_24.gif
الان کدوم از این امار هایی که گذاشتی رو من رد کردم یا خلافش رو گفتم ؟ شما خودت یه لطفی کن امار کنسول ps1 رو هم بذار . بعد بیا اینجا با دید سرشار از اطلاعاتت خیلی واضح و رسمی با سابقه ترین و موفق ترین شرکت در این صنعت رو اعلام کن
biggrin1.gif
الان توی کدوم قسمت شما داری تشخیص می دی رقابت یعنی چی که بقیه متوجه نمی شن ؟
biggrin1.gif
توی کدوم زمینه معیار برای رقابت وجود داره ؟
yahoo_24.gif

ضمنا دوباره باید بگم کسی که در مورد دو کلمه Gaming device با حالتی کاملا بچه گانه 15 صفحه بحث می کنه مشخصا نباید زیر بار چارجوب و منطقی هم بره . بگذریم از دیگر سوابق !
توصیه میکنم کلمه "رقابت" رو یه مطالعه ای روش داشته باشی چون به نظر میاد اصلا نمیدونی معنی "رقابت" چی هست و ما داریم در مورد چی بحث می کنیم. من دارم میگم نسل فعلی مایکروسافت و سونی دارن با هم "رقابت" میکنن شما میگی "سابقه" سونی بیشتره؟ :lol: حالا ربطش چیه خدا عالمه! شما رو دیگه همه تو این فروم می شناسن، لازم نیست در مورد منطق بخواید به من تذکر بدید، همین مونده شما به من بگید بدون منطق :دی حیف اون وقتی که واسه تایپ کردن همین کامنت تلف کردم :دی

پ.ن: امروز سه تا کلمه جدید مفهومش عوض شد، "تجارت"، "رقابت"، "منطق". لطفا یه نفر سریع بره اینا رو تو دیکشنری تغییر بده :دی هر جاش هم مشکل داشت از این دوست معروفمون کمک بگیره :دی

آخرین ویرایش:
دقیقا ، یکی از پوچ ترین بحث هایی که این چند وقته دیدم زیر سوال بردن پرداخت حق استفاده از امتیاز شرکت های دیگست ! یعنی برای ترول و فن بازی حتی متداول ترین اتفاقات تجارت رو وسط میکشن، الان اپل زمین و زمان رو به هم میدوزه از دادگاه بگیر تا ... که سامسونگ رو کله پا کنه ولی از اونور بزرگترین تامین کننده قطعاتشه و با هم کلی داد و ستد دارن ، یه چیزه کاملا طبیعیه ولی نمیدونم چرا 4-3 تاپیک یه بار دوباره این بحثا وسط کشیده میشه ...
بحث تبادل های تجاری نیست . مسئله اینه که چرا باید یه شرکت کنسولی رو طراحی کنه که برای اجرای بازی مثل gta v ناتوان باشه ؟ چرا باید با غرور کاذب از فرمتی استفاده کنه که مشخصا شکست خوردست و بعد از گذشت یک نسل متوجه شکستش بشه و بیاد سراغ تکنولوژی 2006 سونی :دی الان ما چیکار کنیم کنسول 4 گیگ اسلیممون نمی تونه gta v رو اجرا کنه ؟ :دی
ادبیات حرفات کاملا اینو نشون میده!!
درسته ! از ادبیات شیرین شما خیلی بهره بردیم :arrowd:

چند سالته تو؟پیتزا پیتزا می کنی؟!

- - -ویرایش - - -

جاده خاکی؟ =)) نیازی به توضیح واضحات وجود نداره و نمی خواستم بحث رو ادامه بدم ولی صرفا واسه اینکه فکر نکنید مثل خودتون از روی تعصب و فن بازی مطلق نظر میدم.

سهم سونی تو نسل قبل: 70 درصد
سهم مایکروسافت تو نسل قبل: 15 درصد
سهم نینتندو تو نسل قبل: 15 درصد

سهم سونی تو نسل فعلی: 30 درصد
سهم مایکروسافت تو نسل فعلی: 30 درصد
سهم نینتندو تو نسل فعلی: 40 درصد

اینکه نینتندو کدوم مسیر رو انتخاب کرد و رقیب مستقیم سونی تو بازار Core کی بود هم کاملا مشخصه، ولی بدون وجود این هم بازم میشه دید رقابت یعنی چی :دی رقابت به مفهوم این نیست که فلان کنسول به میزان X بیشتر فروخته در نتیجه برنده مطلق نسل بوده و اون یکی کنسول هم شکست خورده! البته انتظاری ندارم شما اینا رو قبول کنید، همون نظریه ای که تو این تاپیک در مورد "تجارت" دادید نشون میده چقدر با منطق بحث می کنید، حالا کاری به نظریه های قبلیتون تو تاپیک های مختلف هم ندارم :دی اگه خواستید جواب بدید لطفا با آمار صحبت کنید نه با نظرشخصی!
متاسفانه شما خودتم نمی دونی ما داریم راجع به چه موضوعاتی بحث می کنیم =)) الان کدوم از این امار هایی که گذاشتی رو من رد کردم یا خلافش رو گفتم ؟ شما خودت یه لطفی کن امار کنسول ps1 رو هم بذار . بعد بیا اینجا با دید سرشار از اطلاعاتت خیلی واضح و رسمی با سابقه ترین و موفق ترین شرکت در این صنعت رو اعلام کن :دی الان توی کدوم قسمت شما داری تشخیص می دی رقابت یعنی چی که بقیه متوجه نمی شن ؟ :دی توی کدوم زمینه معیار برای رقابت وجود داره ؟ =))

ضمنا دوباره باید بگم کسی که در مورد دو کلمه Gaming device با حالتی کاملا بچه گانه 15 صفحه بحث می کنه مشخصا نباید زیر بار چارجوب و منطقی هم بره . بگذریم از دیگر سوابق !
توصیه میکنم کلمه "رقابت" رو یه مطالعه ای روش داشته باشی چون به نظر میاد اصلا نمیدونی معنی "رقابت" چی هست و ما داریم در مورد چی بحث می کنیم. من دارم میگم نسل فعلی مایکروسافت و سونی دارن با هم "رقابت" میکنن شما میگی "سابقه" سونی بیشتره؟ :lol: حالا ربطش چیه خدا عالمه! شما رو دیگه همه تو این فروم می شناسن، لازم نیست در مورد منطق بخواید به من تذکر بدید، همین مونده شما به من بگید بدون منطق :دی حیف اون وقتی که واسه تایپ کردن همین کامنت تلف کردم :دی
lol ! باز هم جاده خاکی و سوفسطائی گرائی ! متاسفانه همونطور که عرض کردم شما خودتم نمی دونی داری چی میگی و متوجه حرف های خودتم نیستی =)) رقابتی که تو همه زمینه ها چه عناوین انحصاری و چه فروش کنسول نشان از ضعیف تر بودن یا تساوی اون شرکت داره دیگه با این جمله _ مایکرو فهموند رقابت یعنی چی !! _ توصیف نمی شه . واقعا درک این موضع اینقدر سخته !؟ =)) همونطور که عرض کردم شما بسیار شناس تر هستید در این فروم و هنوز خاطرات شیرین بسیار زیادی از مبحث Gaming device شما داریم . توصیه می کنم بیش از این خودتو منطقی جلوه ندی . چون فردی که در مورد Gaming device دقیقا 15 صفحه بحث بچه گانه می کنه مشخصه از چه دیدگاهی در این زمینه بهره می بره. و هر چند از دیدگاه خودت مسلما منطق سرشاری داری .
پ.ن: امروز سه تا کلمه جدید مفهومش عوض شد، "تجارت"، "رقابت"، "منطق". لطفا یه نفر سریع بره اینا رو تو دیکشنری تغییر بده :دی هر جاش هم مشکل داشت از این دوست معروفمون کمک بگیره :دی
می شه یه لطفی کنی یه بار دیگه در مورد مفهوم Gaming device که سونی مطرح کرده واسمون توضیح بدی ؟ :دی می خوایم به اطلاعاتمون اضافه بکنیم :دی

هر چند در نهایت شما درست می گی ! اخرین کامنتم در رابطه بحث با شما ...

آخرین ویرایش:
الان Red dead Redemption , Batman Arkham City , Skyrim , و خیلی موارد دیگه سینگلشون کوتاه هست؟!
هرکی ببینه خبر نداشته باشه خیال میکنه همه انحصاری های ps3 کمترین زمان گیم پلی بخش سینگلشون 25 ساعت هست! 8-|
11 تا dvd ?!?? در بدترین حالت 6 تا dvd میشه! (اونهم کامل و 3D)
بعد سیستمشون یکی نیست ها.
مثلا الان black ops و black ops2 روی 360 بر روی 1 عدد dvd9 عرضه شدن. برای ps3 روی بلو-ری که حجم نسخه ps3 بازی اول حدود 18.5گیگ و بازی دوم حدود 19.5 گیگ هست. ولی همونطورکه دیدید نسخه 360 همش در یک عدد dvd9 ناقابل ! ;)

بازیهای RPG و OW که داستانشون کلاً فرق میکنه.همین FraCry 3 حجمش 5.6GB ـه ، مقایسه کن با بازیهای خطی که جحمشون 6GB ـه.
اون عددهارو هم نمیدونم از کجا اوردی ولی BOII نسخه ی US روی استور 12.8GB نه 19.5 گیگ !!!!
TLOU چیزی حدود 16 ساعت حداقل گیم پلی داره ، تقریباً جحمش 27GB ـه.
سینگل پلیر U3 بدون بخش مالتی 40GB ـه که با مالتی میشه 44.6GB .
InFamous 2 حدود 14GB
MGS4 دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 24گیگ بود.
Ni no kuni هم 21.7گیگ بود.
این لیست میتونه خیلی طولانی تر باشه ولی از حوصله ی من خارجه. درکل که این جوابی بود برای کسیکه پستش رو نقل قول کردم که مشخصاً BD بی استفاده نبوده.

بحث تبادل های تجاری نیست . مسئله اینه که چرا باید یه شرکت کنسولی رو طراحی کنه که برای اجرای بازی مثل gta v ناتوان باشه ؟ چرا باید با غرور کاذب از فرمتی استفاده کنه که مشخصا شکست خوردست و بعد از گذشت یک نسل متوجه شکستش بشه و بیاد سراغ تکنولوژی 2006 سونی :دی الان ما چیکار کنیم کنسول 4 گیگ اسلیممون نمی تونه gta v رو اجرا کنه ؟ :دی

شکست ؟!

در صورتی میشد اسمش رو شکست گذاشت که تو 2 سال اخیر از هر 10 بازی 8-7 تاش بیش از 1 DVD بود ، این درست که اگه حجم بیشتر بود مسلما خیلی چیزا میشه اضافه کرد که فواید زیادی هم داشته باشه اما شکست یکمی اغراق هست ...

از DVD Drive استفاده کرد برای حمایت از HD-DVD که متاسفانه بقیه شرکت ها درست و حسابی حمایت نکردن و آخر سر پروژه به سرانجام نرسید.

این پست رو الان دیدم

چرا متاسفانه ؟! خیلی واضح و مبرهن بود که بلوری به مراتب بهتر و پلتفرم آینده دارتر از HD-DVD بود و پیروز رقابت میشد، خیلی بی انصافیه اگه خلافش رو کسی بخواد بگه ...

شکست ؟!

در صورتی میشد اسمش رو شکست گذاشت که تو 2 سال اخیر از هر 10 بازی 8-7 تاش بیش از 1 DVD بود ، این درست که اگه حجم بیشتر بود مسلما خیلی چیزا میشه اضافه کرد که فواید زیادی هم داشته باشه اما شکست یکمی اغراق هست ...
اوکی اگه شما با این کلمه مشکل داری من اسمشو می ذارم عدم پیروزی ! در کل می خواستم منظورم از مبحث بلوری رو برسونم .

کنسولمون رو بگو که نمی تونه gta v رو اجرا کنه :دی

آخرین ویرایش:
از DVD Drive استفاده کرد برای حمایت از HD-DVD که متاسفانه بقیه شرکت ها درست و حسابی حمایت نکردن و آخر سر پروژه به سرانجام نرسید.با همین DVD هم بازیهای بسیار بسیار زیبایی روی 360 دیدیم و انجام دادیم!
حتما براشون سود نداشته که حمایت نکردن. اگر چیزی به درد بخوره و سود داشته باشه ازش همه جانبه حمایت میشه.
ماکرو از همون اول اعلام کرد بازیهای نسل فعلی احتیاج به حجم بیشتر از 8 گیگ ندارن و ما هم این رو به وضوح دیدم که فقط تعداد انگشت شماری از بازی ها بیش از یک دیسک استفاده کردن که اون هم مشکلی نبود..ماکرو همه جوانب رو در نظر گرفت مثل سونی عمل نکرد که بیاد بلوری بی استفاده رو بگزاره رو دستگاهش و از اون ور 200 دلار بیشتر از مردم بیچاره بگیره..
Castlevania : Lords of Shadow
Metal Gear Solid HD Collection
Mass Effect 2
Mass Effect 3
(L.A. Noire (3 Disk
Forza 3
Forza 4
Dead Space 2
Dead Space 3
Lost Oddesy - 4 disks
Blue Dragon - 3 disks
Final Fantasy 13 - 3 disks
Halo 3 : ODST
Battlefie*ld 3
GTA V
.
.
.
اینا بازی هایی هست که از یه دیسک بیشتر بودن.
اینا رو از حفظ نوشتم مسلما اگه سرچ کنم بیشتر پیدا میشه.
جالبه اون بازی هایی که بولد شده Publisher اش خوده مایکرو بوده.

آخرین ویرایش:
توجه کردین فقط اون دوستانی که فن PS3 دارن و معمولا هیچ وقت 360 نگرفتن از باطری های 360 انتقاد میکنن..! ما چنج ساله داریم با 360 کار میکنیم خیلی هم راضی هستیم مشکل دوستان چی هست نمیدونم
من که جفت کنسولا رو دارم و از باتری قلمی هم راضی نیستم (من هم باتری شارژی گرفتم استفاده کردم هم play & charge kit که البته فکر کنم تقلبیشو انداختن بهم :d)
در مجموع به نظر من دسته باتری خور فاجعه نیست ولی راحتی دسته قابل شارژ رو نداره

اینجور نظر دادن هم صحیح نیست، منم خیلی راحت میتونم عکس حرف شما رو بزنم :|

بازیهای RPG و OW که داستانشون کلاً فرق میکنه.همین FraCry 3 حجمش 5.6GB ـه ، مقایسه کن با بازیهای خطی که جحمشون 6GB ـه.
اون عددهارو هم نمیدونم از کجا اوردی ولی BOII نسخه ی US روی استور 12.8GB نه 19.5 گیگ !!!!
TLOU چیزی حدود 16 ساعت حداقل گیم پلی داره ، تقریباً جحمش 27GB ـه.
سینگل پلیر U3 بدون بخش مالتی 40GB ـه که با مالتی میشه 44.6GB .
InFamous 2 حدود 14GB
MGS4 دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 24گیگ بود.
Ni no kuni هم 21.7گیگ بود.
این لیست میتونه خیلی طولانی تر باشه ولی از حوصله ی من خارجه. درکل که این جوابی بود برای کسیکه پستش رو نقل قول کردم که مشخصاً BD بی استفاده نبوده.

الان این هایی که گفتی همشون از دم انحصاری بودن! بعد چه ربطی داشت؟گفتی بخاطر DVD 9 بازیها سینگلشون کوتاه بود و . . . منم چند تا مولتی پلتفرم مثال زدم! اومدی انحصاری مثال میزنی! :|
من بازی black ops و black ops 2 که رو هارد ps3 میریزن (دستگاه کپی خور ها) حجمشون همین حدود بود.

- - -ویرایش - - -

این پست رو الان دیدم

چرا متاسفانه ؟! خیلی واضح و مبرهن بود که بلوری به مراتب بهتر و پلتفرم آینده دارتر از HD-DVD بود و پیروز رقابت میشد، خیلی بی انصافیه اگه خلافش رو کسی بخواد بگه ...

منظور من این نیست که بلو-ری بد هست. نه , من میگم اگه حمایت میکردن خوب الان هر دو بود و بازیهای 360 هم رو HD-DVD میومد و فضای بیشتری اختیار بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or