مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
مگه بلندترشم هست؟ :d نمیدونستم :d

آره دیگه :d کابل USB رو هر قطعات فروشی داره

کابل هر چی بلند تر دست و پاگیر تر, آزادی عمل رو موقع بازی کردن میگیره. منی که نمی تونم رو صندلی بشینم جلو کنسول و هزار جور پوزیشن عوض مکنم بازی با سیم غیر ممکنه
مشکل برگشت سری جاش
آخه مگه شما با دسته چیکار میکنیی؟؟؟؟؟

حرف شما وقتی درسته که تو هال خونه (شرمنده نمیدونم چجوری مینویسنش تاحال ننوشته بودم :d ) باشه دستگاهت بعد بخوای چند متر اونور تر رو مبل بازی کنی و اونجوری آره

اما بیشتر افراد تو اتاقشونن

چقدر بچه ی سر به راهیه مایکرو :دی همه ی تصمیم گیری ها رو بر عهده ی طرفدارا گذاشته :X عاشقشم کصافط :x
play & charge kit بزار توش دیگه :-w:d

میتونن یه کیت شارژ به جعبه اضافه کنن همونجوری که هدست اضافه کردن به نظر من کیت شارژ خیلی بهتر از باتری شارژی داخلی هست چون تجربه ثابت کرده باتری داخلی بعد از یه مدت از کار میوفته باید دسته باز بشه تا تعویض بشه حالت کیت شارژ بهترین حالته.

مشتری مداری به این میگن..کینکت رو با کلی تخفیف داده..هدست رو اضافه کرد..Gold رو اشتراکی کرده..تو XBL ماهی دو بازی رایگان میده..

میتونن یه کیت شارژ به جعبه اضافه کنن همونجوری که هدست اضافه کردن به نظر من کیت شارژ خیلی بهتر از باتری شارژی داخلی هست چون تجربه ثابت کرده باتری داخلی بعد از یه مدت از کار میوفته باید دسته باز بشه تا تعویض بشه حالت کیت شارژ بهترین حالته.
همین حرف را من داشتم که تو گفتی ! من برام جالبه که این قابلیت شارژی بودن چیه که ملت اینهمه گیر دادند ؟! اولا اینکه باتری حالا به احتمال زد خراب شد باید دسته را باز کنی و بری کلی پول باتریش بدی و دوباره بندازی روش دوم اینکه هر بار که باتری خالی شد باید یه سیم وصل کنسول کنی که خودش مزاحمت ایجاد میکنه یکی مثل خودم که چند متر از tv فاصله میگره اوقت این متراژ سیم را از کجا پیدا کنم وصل کنسول کنم ؟ مگر اینکه یکی یا و
وصل مانیتور کنه و یا کلا از نزدیک بازی کنه که طول سیم جواب بده یا اینکه سیم طویل را وصل کنسولت کنی .

بهترین راه همونی هست که گفتی و یا اینکه اینهمه دارند ملت ناله میکنن خیلی راحت 2 جفت باتری شارژی میخری و میزاریشون تو شارژ تموم شد جفت دیگه را روش سوار میکنی که بهترین کار همینه .
در کل این مشکلی نیست که نشه حلش کرد و کاملا خیلی ساده حل میشه و بهترین روش هم هست ! 4 باتری قلمی شارژی بهترین روش هست به نظر خودم !
وااای پسر میبینی چقدر مشتری مداره!:bighug: چیزایی که تو PS4 استاندارد شدست رو با هزار تا التماس و امضا جمع کردن بهتون میدن واسش کف و سوت میزنید! واقعا سطح انتظارتون تو حلقم!:))

آره این مشتری مداری سونی را هم ما همین نسل دیدیم ! لول ! با اون تبلیغات کذایی تصاویر فول اچ دی یا 1080p و.......... بعد تو داخل کنسولش از اون فیش ها 3 تایی av گذاشته بود طرف نمیتونست hd هم بازی کنه :lol: باید بازی ها را با کیفیت نسل قبل بازی میکرد . نکه اخه سونی به اون انتقادها گوش داد ! :bighug:

آخرین ویرایش:
مشتری مداری به این میگن..کینکت رو با کلی تخفیف داده..هدست رو اضافه کرد..Gold رو اشتراکی کرده..تو XBL ماهی دو بازی رایگان میده..
وااای پسر میبینی چقدر مشتری مداره!:bighug: چیزایی که تو PS4 استاندارد شدست رو با هزار تا التماس و امضا جمع کردن بهتون میدن واسش کف و سوت میزنید! واقعا سطح انتظارتون تو حلقم!:))

بزرگترین مشکل من با PS3 همین شارژ داخلیش بود من با یک TV 50 اینچ دارم از فاصله 3 - 4 متری روی کاناپه بازی میکنم و وقتی باطری دسته تموم میشه باید به سیم یک متری شارژ روی بیارم حالا فرض کن اون موقع تو فاصله 40 سانتی از یک TV 50 اینچ قرار می گیرم که صحنه بسیار خنده داری هست ولی الان 5 ساله دو جفت باطری شارژی برای 360 خریدم با یک شارژر که جمع 10 تومن هزینه داشته برام و خیلی راحت در عرض 6 ثانیه باطری ها رو جابه جا میکنم..

ملتی که توی این نسل قابلیت Party Chat نداشتن و نمیتونستن چند نفر هم زمان با هم داخل PSN صحبت کنن از استاندارد حرف میزنن حالا بقیه موارد هم بماند :d

این دیگه واقعا نوبره که کسی باتری قلمی (حالا چه شارژی، چه غیر شارژی) رو به باتری داخلی ترجیح بده!

اولا فضای بیشتری اشغال میکنه، دوما کنترلر سنگین تر میشه. سوما یا باید هی بری باتری قلمی بخری یا بعد چند ساعت باتری رو در بیاری بزنی به شارژ. چهارما برا دسته ی PS شما کابل USB شارژ رو لازم نیست حتما به خود دستگاه وصل کنی تا شارژ بشه، به هر وسیله ای که پورت USB داشته باشه وصل کنی شارژ میشه.

مسئله استفاده از باتری خارجی هست که دیگه میشه گفت منسوخ شده برا همچین چیزایی نه اینکه ملت معطل یه کابل شارژ یا یه جفت باتری شارژی باشن.

این دیگه واقعا نوبره که کسی باتری قلمی (حالا چه شارژی، چه غیر شارژی) رو به باتری داخلی ترجیح بده!

اولا فضای بیشتری اشغال میکنه، دوما کنترلر سنگین تر میشه. سوما یا باید هی بری باتری قلمی بخری یا بعد چند ساعت باتری رو در بیاری بزنی به شارژ. چهارما برا دسته ی PS شما کابل USB شارژ رو لازم نیست حتما به خود دستگاه وصل کنی تا شارژ بشه، به هر وسیله ای که پورت USB داشته باشه وصل کنی شارژ میشه.

مسئله استفاده از باتری خارجی هست که دیگه میشه گفت منسوخ شده برا همچین چیزایی نه اینکه ملت معطل یه کابل شارژ یا یه جفت باتری شارژی باشن.
خدايي باتري قلمي ديگه رو اعصاب هست من خودم اون يه هفته اي كه 360 داشتم واقعا عذاب كشيدم 8-|

جالبه نمیدونستم باتری قلمی اینقدر برای بعضی از دوستان مشکل ایجاد کرده بوده.:dمن که خودم تو این نسل با باتری قلمی مشکلی نداشتم.البته دو سالیه که
play & charge kit خریدم. اگه یکی از همین play & charge kit تو جعبه کنسول بذارن که دیگه همه چی عالی میشه

اين مشكل شارژ هم كه ديگه كلا تو ps4 حل شده و دستگاه در زماني كه خاموش هم هست دسته رو شارژ ميكنه . يعني كسايي كه هفته اي يه بار مجبور بودن براي شارژ دسته براي يه ساعت با سيم بازي كنن ديگه مجبور نيستن.
آره این مشتری مداری سونی را هم ما همین نسل دیدیم ! لول ! با اون تبلیغات کذایی تصاویر فول اچ دی یا 1080p و.......... بعد تو داخل کنسولش از اون فیش ها 3 تایی av گذاشته بود طرف نمیتونست hd هم بازی کنه باید بازی ها را با کیفیت نسل قبل بازی میکرد . نکه اخه سونی به اون انتقادها گوش داد !
حالا نه اين كه توپك x360 كابل hd بود :) بازم دم سوني گرم كه از همون اول ps3 رو با خروجيه hd توليد كرد و نهايتا مشتري با خريد يه كابل از همون سال 2006 hd بازي ميكرد اما مايكروسافت كه تمام مدل هاي core ش بدون خروجيه hd بودن و مشترياش مجبور بودن با كيفيت ps2 بازي كنن. خخخخخخخخخ
البته مشكل حادي نبود چون تمام اون مدل ها چهل چراغ ميشدن و بايد ميرفتن يه x360 جديد مي گرفتن :)
هر جا سخن از مشتري مداريست نام بزرگ مايكرو سافت است كه مي درخشد;;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or