مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
توجه کردین فقط اون دوستانی که فن PS3 دارن و معمولا هیچ وقت 360 نگرفتن از باطری های 360 انتقاد میکنن..! ما چنج ساله داریم با 360 کار میکنیم خیلی هم راضی هستیم مشکل دوستان چی هست نمیدونم

اين مشكل شارژ هم كه ديگه كلا تو ps4 حل شده و دستگاه در زماني كه خاموش هم هست دسته رو شارژ ميكنه . يعني كسايي كه هفته اي يه بار مجبور بودن براي شارژ دسته براي يه ساعت با سيم بازي كنن ديگه مجبور نيستن.

حالا نه اين كه توپك x360 كابل hd بود :) بازم دم سوني گرم كه از همون اول ps3 رو با خروجيه hd توليد كرد و نهايتا مشتري با خريد يه كابل از همون سال 2006 hd بازي ميكرد اما مايكروسافت كه تمام مدل هاي core ش بدون خروجيه hd بودن و مشترياش مجبور بودن با كيفيت ps2 بازي كنن. خخخخخخخخخ
البته مشكل حادي نبود چون تمام اون مدل ها چهل چراغ ميشدن و بايد ميرفتن يه x360 جديد مي گرفتن :)
هر جا سخن از مشتري مداريست نام بزرگ مايكرو سافت است كه مي درخشد;;)

من کاری با کلیت بحث ندارم اما حداقل مایکروسافت امکانی رو کنسول نذاشت که بعدن ورداره اما سونی کرد.سره قضیه Backward برای بازی های PS2 شما مجبور بودی تا 6 ماه اول عرضه اونم به قیمتی بسیار بالا کنسول رو بخری.

الان یه سوال برام پیش اومد

یه عده از دوستان گفتن که این شارژ کردن خیلی سخته و نمیتونن با سیم گیمپد رو شارژ کنن و خیلی سخته براشون و در انتها هم میگن یه play & charge kit حلال مشکلاته

سوالم اینه احیانا با این وسیله از همون فاصه 5 متری به صورت القایی و فرازمینی شارژ میشه گیمپد دیگه درسته ؟!

توجه کردین فقط اون دوستانی که فن PS3 دارن و معمولا هیچ وقت 360 نگرفتن از باطری های 360 انتقاد میکنن..! ما چنج ساله داریم با 360 کار میکنیم خیلی هم راضی هستیم مشکل دوستان چی هست نمیدونم

چرا لطیفه میگی
من خودم xbox360 دارم همین باطری قلمی دیگه واسه من اعصاب نزاشته بود
تا اینکه مجبور شدم برم 20 تومن بدم 2 تا باتری شارژِی با شارژرش بگیرم که اونم 10 ساعت طول میکشید تا کامل شارژ بشه
اصلا من نمیفهم ماکروسافت چرا این کارو کرده.شرکتی که بازار اولش تو آمریکا هست باطری قلمیش واسه چیه؟
احتمالا امریکایی ها باطری قلمی خیلی دوست دارن و احساس خوبی بهشون میده:)

الان یه سوال برام پیش اومد

یه عده از دوستان گفتن که این شارژ کردن خیلی سخته و نمیتونن با سیم گیمپد رو شارژ کنن و خیلی سخته براشون و در انتها هم میگن یه play & charge kit حلال مشکلاته

سوالم اینه احیانا با این وسیله از همون فاصه 5 متری به صورت القایی و فرازمینی شارژ میشه گیمپد دیگه درسته ؟!

آخه نکتش اونجاست کسایی که گفتن شارژ با سیم سخته نگفتن play & charge kit حلال مشکلات هست، شما لطف کن یک بار دیگه با دقت ببین دقیقا کی چی گفته.
*بهترین راه حل از ایناست البته اگه خود مایکرو بزنه.
X360_Quick_Charge_Kit_2.jpg

چرا لطیفه میگی من خودم xbox360 دارم همین باطری قلمی دیگه واسه من اعصاب نزاشته بودتا اینکه مجبور شدم برم 20 تومن بدم 2 تا باتری شارژِی با شارژرش بگیرم که اونم 10 ساعت طول میکشید تا کامل شارژ بشهاصلا من نمیفهم ماکروسافت چرا این کارو کرده.شرکتی که بازار اولش تو آمریکا هست باطری قلمیش واسه چیه؟احتمالا امریکایی ها باطری قلمی خیلی دوست دارن و احساس خوبی بهشون میده:)
یک حرفهای میزنی انگار ما از یک کره دیگه اومدیم تا حالا 360 نداشتیم..! چرت ترین نوع باطری + چرت ترین نوع شارژر رو داشته باشی یک ساعته باطری رو طوری شارژ میکنه که 2 روز کامل میتونی بازی کنیبدون هیچ دردسری

چرا لطیفه میگی
من خودم xbox360 دارم همین باطری قلمی دیگه واسه من اعصاب نزاشته بود
تا اینکه مجبور شدم برم 20 تومن بدم 2 تا باتری شارژِی با شارژرش بگیرم که اونم 10 ساعت طول میکشید تا کامل شارژ بشه
اصلا من نمیفهم ماکروسافت چرا این کارو کرده.شرکتی که بازار اولش تو آمریکا هست باطری قلمیش واسه چیه؟
احتمالا امریکایی ها باطری قلمی خیلی دوست دارن و احساس خوبی بهشون میده:)

یعنی انقدر باطری قلمی شما رو عذاب می‌ده؟ حالا خوبه باطری قلمی تو همه جا حتی دست فروش‌ها هم می‌فروشند...

بزرگترین مشکل من با PS3 همین شارژ داخلیش بود من با یک TV 50 اینچ دارم از فاصله 3 - 4 متری روی کاناپه بازی میکنم و وقتی باطری دسته تموم میشه باید به سیم یک متری شارژ روی بیارم حالا فرض کن اون موقع تو فاصله 40 سانتی از یک TV 50 اینچ قرار می گیرم که صحنه بسیار خنده داری هست ولی الان 5 ساله دو جفت باطری شارژی برای 360 خریدم با یک شارژر که جمع 10 تومن هزینه داشته برام و خیلی راحت در عرض 6 ثانیه باطری ها رو جابه جا میکنم..

باشه باو فهمیدیم شوما هم تی وی پنجاه اینچی داری ;;)
-----------------------------------------------------------------------
حالا اگه قضیه برعکس بود همینا میومدن میگفتن ماکرو داره از تکنولوزی برتر استفاده میکنه و سونی مثل عصر حجر از باطری =)):">

آخه دیگه زشته حرفی برعلیه مایکروسافت بزنیم وقتی دیگه همه چیز کلا برعلیهش هست ولی خب .... باتری قلمی ؟ جدی ؟ :دی برای یه کنسولی که ادعای نسل بعد بودن رو داره ؟

نسل قبل که سونی از فرمت بلوری توی کنسولش استفاده می کرد این شرکت تازه به دوران رسیده در صنعت گیم ! داشت از فرمت منسوخ شده سونی یعنی dvd استفاده می کرد . به هر حال همین که در این نسل اومدن عملا ابراز پشیمانی کردن و یه جورایی به سونی التماس کردن اقا بلوری خوبه و ما هم بلوری استفاده می کنیم خودش کلی پیشرفته واسشون . دیگه باتری دسته پیش کش ! البته یادمون نره اینا 5 نفری می تونستن پارتی چت راه بندازن و پیتزا سفارش بدن و این صحبت ها ! خیلی تکنولوژی بالایی می خواد این امکانات !

فکر کنم اگه ماکرو می‌گفت کنترلرتون رو با گازوئیل باید شارژ کنید، برخی از این فن‌ها بازهم می‌گفتن بسیار هم عالی و این شکلک رو می‌ذاشتن ":bighug:"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or