مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
گارتال
بالا بری پایین بری دیگه همه دنیا قبول دارن که هر وسیله ای که به وسیله باطری شارژی خود همون دستگاه شارژ بشه از وسیله ی که باطری توش بندازی راحت تر هست !
اگه به حرف شما بود که تا الان
تمام گوشی های تمام لپتاب ها باید باطری ی بار مصرف می انداختن روش :)
قضیه اون سیم HDMIرا هم که راه انداختی تو تاپیک واقعا خنده داره هست !
سونی از همون اول
خروجیHDMIرا گذاشت رو کنسولش
هم بلوری را
هم دسته شارژی
فکر کنم کافی باشه !ا!!!!
خداراشکر امکاناتی هست که نمی تونی منکرش بشی :)

آخه دلیلی نداره وقتی من مثلا دارم مالتی پلیر آنچارتد 3 رو با دوستان بازی کنم و با هدست دائما داریم با هم صحبت میکنیم(و صدای 10 تا خارجی هم با زبونهای مختلف داره شنیده میشه !) همزمان با یکی دیگه از دوستانم که داره مثلا BF3 رو بازی میکنه حرف بزنم ! اصلا صداها با هم قاظی میشه ! نمیگم قابلیت بدردنخوریه ولی ضروری هم نیست .

البته مشخصه که مطرح کردن این مورد برای سوء برداشت و ربط دادنش به قضیه ضروری نبودن باتری X1 هست .

ربط دادنش به قضیه ضروری نبودن باتری X1 هست .
کسی نگفت باطری AA ضروریه !حرف دوستان اینه که باطری AA خوردن زیاد تفاوت زیادی(:rolleyes:) با باطری داخلی نداره . حالا اگه شارژی شد که چه بهتر

آخه دلیلی نداره وقتی من مثلا دارم مالتی پلیر آنچارتد 3 رو با دوستان بازی کنم و با هدست دائما داریم با هم صحبت میکنیم(و صدای 10 تا خارجی هم با زبونهای مختلف داره شنیده میشه !) همزمان با یکی دیگه از دوستانم که داره مثلا BF3 رو بازی میکنه حرف بزنم ! اصلا صداها با هم قاظی میشه ! نمیگم قابلیت بدردنخوریه ولی ضروری هم نیست .

البته مشخصه که مطرح کردن این مورد برای سوء برداشت و ربط دادنش به قضیه ضروری نبودن باتری X1 هست .
شما از کراس چت استفاده نکردی که اینو میگی الان دیگه وقتی کراس چت میکنی که صدای اونایی که تو بازی هستن نمیاد که فقط خودو دوستات صداتون هست

شما از کراس چت استفاده نکردی که اینو میگی الان دیگه وقتی کراس چت میکنی که صدای اونایی که تو بازی هستن نمیاد که فقط خودو دوستات صداتون هست
منظور از قاطی شدن ، تداخل صدای پارتی چت با داخل خود بازی نبود .
منطور من اینه که شما بخوای یه بازیی رو مالتی پلیر انجام بدی و هدست بزاری که بخوای با دوستانت ارتباط برقرار کنی (داخل همون بازی) بعد ازون طرف هم با یه عده دیگه توی پارتی چت باشی ! یه کدوم رو باید انتخاب کنی . کلا برمیگرده به سلیقه هر کس !

پ.ن.نمیدونم چرا جدیدا بعضی کاربرا توهم برشون داشته که اگه یه فردی از یه چیزی خوشش نیاد یا علاقه ای بهش نداشته باشه یا انتقاد بکنه پس اونو تجربه نکرده ! تو تاپیکهای دیگه هم دیدم این موضوع رو !

اينكه پورت ديجيتالي HDMI جز ضروريات نسل بعد بود و من در تعجبم اين همه دوستان هوادار مايكروسافت دارن از اون دوره دفاع ميكنن و ميگن مثلا كابل component اون زمان همون كار رو ميكرده .

يا اينكه وجود دسته با باتري شارژي توكار هم خيلي باعث شيكي و هم سبكي و راحتي استفاده از دسته ميشه اما 14 صفحه توجيحات ميبينم تعجب داره.
------

نكته جالب اينه كه اگر مايكرو در گذشته مشكلاتي داشته الان اكثر اونهارو برطرف كرده و يك كنسول جامع در اختيار كاربراش گذاشته باز دوستان فن سوني اشكلاتي از جمله وجود اجباري كينكت ٢ و قيافه و قيمت و قدرت و.... ديگه به كنسول وارد ميكنن .در صورتي كه هر يك از اين موارد كلي بحث توش هست و نميشه به اين راحتي ها قضاوت كرد.

از اون طرف هم دوستان مايكرو فن هم دائم به گذشته ارجاع ميدن و ميگن اژدهايي در گذشته بوده كه ديدم سوسمار هم نبوده و بازي هاي مولتي روي سوني هميشه ضعيفتر بوده و... اگه اون اژدها بوده شده فلان الان براي PS4 چه اتفاقي ميوفته.

در صورتي كه من به صورت تكنيكي هم كنسول مايكرو در گذشته رو با unified architecture GPU و 3FE CPU از SS A GPU سوني و CPU تك FE نه خيلي برتر بلكه برتر ميديديم . تعجبي هم نداره اكثر بازي هاي مولتي روي xbox360 با رزولوشن بالاتري رندر ميشدن حالا ئما ١٠٠٠ صفحه توجيه كار هاي ناتي داگرو بيارمن به خود بيانيه اخير ناتي داگ ارجاع ميدم كه خيلي از رفقا باخبر هستن.

اين نسل متفاوت هست و سوني عجيب عالي كنسول رو طراحي كرده درصورتي كه باز مايكرو سنت گرايي (وجود حتمي edram يا esram كه فضاي die رو اشغالكرده و جا رو براي Gcn CU هاي بيشتر تنگ كرده) رو در نظر گرفته - البته مايكرو در نظرش با 5 ميليارد ترانزريستور اين بهترين تراشه براي بازدهي رو خلق كرده سوني هم به تفكر خودش اين بهترين تراشه اي بوده كه ميتونسته براي نسل بعد در نظر بگيره.

به قول يكي از دوستان وعده ديدار ما مقايسات DF و Lens of truth ببينيم كي كارش رو بهتر انجام داده : دي . هر چند من از اول هم گفتم فاصله زيادي وجود نداره و اگر هم بود سازندگان كاري نميكردن نسخه يكي از پلتفرم ها خيلي ضعيف ديده بشه تا روي فروشش تاثير بگذاره.

در نهايت رفقا فن هر طرف كاري كنن كه از خوندن كامت هاشون ٤ تا مطلب ياد بگيريم نه اينكه بيشتر ازشون نا اميد بشيم . وجود يك دسته با باتري ريچارج جزو بديهيات هست و مقايسش با كارتريج دار هاي باتري قلمي خورد مثل قياس دسته با سيم هست با بيسيم واقعا توجيح عجيبي هست كه بگيم فرق زيادي نميكنه .

حرف دوستان که میگن مایکرو باید باتری شارژی میزاشت درسته ولی یه نکته ای هست اونم اینکه باتری شارژی رو شما خودت تهیه کنی از بیرون با یه USB میشه شارژش کرد
یعنی تقریبا میشه همون باتری داخلی !
نکته دیگه اینکه واقعا بعضی ها با باتری قابل تعویض مشکلی ندارن و این جوری راحت هستن یکی ـش هم خوده من !
من به شخصه خوشم نمیاد کنسول رو رونش بزارم تا شارژ بشه دسته صدای فن ـش اذیتم میکنه
خیلی چیز ساده ای هست و اصلا طرفداری کورکورانه که دوستان میگن نیست
وسلام !

حرف دوستان که میگن مایکرو باید باتری شارژی میزاشت درسته ولی یه نکته ای هست اونم اینکه باتری شارژی رو شما خودت تهیه کنی از بیرون با یه USB میشه شارژش کرد
یعنی تقریبا میشه همون باتری داخلی !
نکته دیگه اینکه واقعا بعضی ها با باتری قابل تعویض مشکلی ندارن و این جوری راحت هستن یکی ـش هم خوده من !
من به شخصه خوشم نمیاد کنسول رو رونش بزارم تا شارژ بشه دسته صدای فن ـش اذیتم میکنه
خیلی چیز ساده ای هست و اصلا طرفداری کورکورانه که دوستان میگن نیست
وسلام !
خوب در حین بازی شارژش کن دسته PS3در حین بازی تو ربع ساعت شارژ میشه یا اصلا بزنش به یه وسیله USBدار غیر PS3شارژ میشه من گاهی اوقات میزدمش به TV LCDمون شارژ میشد در حین فیلم دیدن یا به کامپیوتر و ...........

آخرین ویرایش:
خوب در حین بازی شارژش کن دسته PS3در حین بازی تو ربع ساعت شارژ میشه یا اصلا بزنش به یه وسیله USBدار غیر PS3شارژ میشه من گاهی اوقات میزدمش به TV LCDمون شارژ میشد در حین فیلم دیدن یا به کامپیوتر و ...........

شما هم دیگه جو نده دیگه در هر صورت می خواستی با هر چی دسته ی ps3 رو شارژ کنی باید کنسولو روشن می زاشتی ولی ps4 این قابلیتی که شما داری میگی رو داره یعنی وقتی کنسول خاموشه هم دسته شارژ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or