مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
بازیهای RPG و OW که داستانشون کلاً فرق میکنه.همین FraCry 3 حجمش 5.6GB ـه ، مقایسه کن با بازیهای خطی که جحمشون 6GB ـه.
اون عددهارو هم نمیدونم از کجا اوردی ولی BOII نسخه ی US روی استور 12.8GB نه 19.5 گیگ !!!!
TLOU چیزی حدود 16 ساعت حداقل گیم پلی داره ، تقریباً جحمش 27GB ـه.
سینگل پلیر U3 بدون بخش مالتی 40GB ـه که با مالتی میشه 44.6GB .
InFamous 2 حدود 14GB
MGS4 دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 24گیگ بود.
Ni no kuni هم 21.7گیگ بود.
این لیست میتونه خیلی طولانی تر باشه ولی از حوصله ی من خارجه. درکل که این جوابی بود برای کسیکه پستش رو نقل قول کردم که مشخصاً BD بی استفاده نبوده.
حرف شما درست اما بازیای 360 معمولا از تکنیکای فشرده سازی استفاده کردن خیلی از بازیایی که تو کامپیوتر چند DVD بودن خیلی راحت توی دیسک 360 جا شدن بعلاوه این طرح مایکرو باعث شد که هزینه خیلی پایین بیاد و کنسول رو بتون ارزونتر عرضه کنه

منظور من این نیست که بلو-ری بد هست. نه , من میگم اگه حمایت میکردن خوب الان هر دو بود و بازیهای 360 هم رو HD-DVD میومد و فضای بیشتری اختیار بود.

فرمت شکست خورده میره کنار و حمایتی ازش نمیشه ...

بحث بلوری تو تاپیک نظر سنجی باطری,great:bighug:

اگه اشتباه نکنم یه XBOXفن این بحث رو وسط کشید اون هم با بی استفاده خوندنش که تقریبا کسی نمیتونه منکر مفید بودنش بشه ...

الان این هایی که گفتی همشون از دم انحصاری بودن! بعد چه ربطی داشت؟گفتی بخاطر DVD 9 بازیها سینگلشون کوتاه بود و . . . منم چند تا مولتی پلتفرم مثال زدم! اومدی انحصاری مثال میزنی! :|
من بازی black ops و black ops 2 که رو هارد ps3 میریزن (دستگاه کپی خور ها) حجمشون همین حدود بود.

منظور من این نیست که بلو-ری بد هست. نه , من میگم اگه حمایت میکردن خوب الان هر دو بود و بازیهای 360 هم رو HD-DVD میومد و فضای بیشتری اختیار بود.

شما اصلاً میدونی چرا من حجم این بازیها رو لیست کردم؟ همینجوری بدون اینکه بدونی دلیل این بحث چی بوده پست نقل قول میکنی هم وقت منو میگیری هم تاپیک از بحث اصلیش دور میشه. جناب Terova گفتند که BD بی استفادست و مردم بیچاره پول الکی دادن واسش ، من هم U3 رو مثال زدم که به PS3 ربط داره چون BD درایو PS3 ـه نه Xbox !!!!
در ضمن اینکه سینگلشون کوتاه بود هم یه چیز بدیهیه. بالاخره یا باید بجوری بین حجم تکسپرهایی که میخوان بکار ببرن با مراحل بازی بالانس برقرار بشه وقتی کمبود جا هست. اینم من نمیگم ، سونی اعتراض کرده بود به مایکرو و من نقل قول کردم.

@frobary
خیلی اعصاب داری والله:dمن ترجیح میدم به شغل شریف آب در هاون کوبی روی بیارم تا بحث کردن با یه سری8-|

اگه اشتباه نکنم یه XBOXفن این بحث رو وسط کشید اون هم با بی استفاده خوندنش که تقریبا کسی نمیتونه منکر مفید بودنش بشه ...
الان اونایی که سر بلوری بحث میکنن تبرئه شدن دیگه؟

شما اصلاً میدونی چرا من حجم این بازیها رو لیست کردم؟ همینجوری بدون اینکه بدونی دلیل این بحث چی بوده پست نقل قول میکنی هم وقت منو میگیری هم تاپیک از بحث اصلیش دور میشه. جناب Terova گفتند که BD بی استفادست و مردم بیچاره پول الکی دادن واسش ، من هم U3 رو مثال زدم که به PS3 ربط داره چون BD درایو PS3 ـه نه Xbox !!!!
در ضمن اینکه سینگلشون کوتاه بود هم یه چیز بدیهیه. بالاخره یا باید بجوری بین حجم تکسپرهایی که میخوان بکار ببرن با مراحل بازی بالانس برقرار بشه وقتی کمبود جا هست. اینم من نمیگم ، سونی اعتراض کرده بود به مایکرو و من نقل قول کردم.

یه حرفی زدی من اومدم جوابت رو دادم نقضش کردم. بعد شما اومدین از انحصاری ها مثال زدی . که هیچ ربطی به اون حرف کوتاه بودن سینگل بازیها بخاطر 360 نداشت! خواهشا اگه ادعا دارید حرفتون درسته و معتبر خیلی خوشحال میشم مدرکش رو هم نشون بدید که بازی ای بخاطر اینکه درایو 360 DVD هست سینگلش رو کوتاه ساختن تا دیگر موارد رو بالا ببرن!

اومدم یک سری پستهای دوستان رو نقل قول کنم دیدم به ارتفاع 2.5 متر باید مطلب بنویسم..

در خصوص بلوری هم بگم ما یک مبحثی داریم به اسم کم کردن حجم که سونی رو بازیهاش رعایت نمیکنه و حتی اموزش درست کردن تخم مرغ میگذاره که حجم بازیهاش زیاد بشه..الان Gears of War و Halo و Batman با اون عظمت تنها 7 گیگ فضا اشغال میکنن پس احتیاج به فضای بیشتر نیست اگرم باشه خیلی راحت از دو دیسک یا سه دیسک استفاده میکنن که قیمت بازی ها هم سر این قضیه بیشتر نمیشه..فقط تو این قضیه سودی که خریداران 360 میبرن این هست که مجبور نیستن 200 دلار (700 هزار تومن) پول بیشتر بدن برای بلو ری که بود نبودش اصلا مهم نیست..

بنظر من یکی از بزرگترین مشکلات دسته های x360 همین باتری (قلمی) خوردنش بود . بعضی مواقع خیلی ضدحال بود....
حالا بازم تو کنسول نسل جدیدش همین مشکلو میخواد داشته باشه.

"
خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت "
ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند
،"

یعنی خاک عالم بر سرشون.یارو بعد 7-8 سال و مشاهده بازخورد منفی باطری قلمی هنوز خرفهم نشده که جمش کنه.اونقدر تفکر کن که بمیری ایشالا.دلمونو خوش کرده بودیم که بالاخره ماکرو هم دسته شارژی زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or