مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

این چیزهایی که مایکروسافت الآن داره میگه من رو یاد صحبت های 2005 و 2006 سونی می اندازه که قرار بود با Cell صنعت پردازش جهان رو زیر و رو کننb-)

این چیزهایی که مایکروسافت الآن داره میگه من رو یاد صحبت های 2005 و 2006 سونی می اندازه که قرار بود با Cell صنعت پردازش جهان رو زیر و رو کنن
b-)
الان با افزایش فرکانس 1.6=>1.75 مایکرو میخواد صنعت پردازش رو متحول کنه؟:d

الان با افزایش فرکانس 1.6=>1.75 مایکرو میخواد صنعت پردازش رو متحول کنه؟:d

خیر این پست قرار بود توی اون یکی تاپیک باشه;;). با قطعات محیر العقولی مثل ME و dGPU و esram و ADP و PPSD و QQRD و چند مورد چیز خفن دیگه:d

اون Infinite Power of Cloud رو هم ذکر نمی کنم که فکر کنید مساله ی ترول مطرحه، چون واقعاً مایکروسافت با Azure نشون داده که یه چیزایی در این زمینه حالیشه و قبلاً امتحانش رو پس داده.
البته اون معجزاتی که برخی دوستان انتظارش رو دارن، با کلود رخ نخواهد داد.

بازم شما نمیتونی نتیجه بگیری gpu قویتره و......... چون همون 15 تا پردازنده مخصوص قراره کارهای گرافیکی و فیزیکی را انجام بده و باعث میشه خود gpu برای کارهای دیگه کاملا ازاد باشه . کلا با مشخصات سخت افزاری که x1 داره شما با اعداد و ارقام نمیتونی نتیجه کامل بگیری .

شما همینطور فعلا ادامه بده خوب داری ادامه میدی افرین .فقط حواستون باشه این پستها داره بوکمارک میشه بعلاوه اون پستهای تخصصی 15 تا کمک پردازنده و dgpu و...
فردا اگه خدایی ناکرده گوش شیطون بدبخت کر این ابر کنسول در قیاس با کنسول رقیب یا یه pc در حد نه خیلی بالا بازیی رو نتونست که بهتر اجرا کنه که هیچ و لگ و مگی یا افت کیفیتی هم وجود داشت بعدش اینجا بساط خنده بازار پهن میشه .
چون حداقل سونی یه ادعایی کرد داخل بازیهای انحصاریش نشون داد قدرت کنسول رو این امکان داره سر انحصاری هم نتونه چیزی رو ثابت کنه.

خیر این پست قرار بود توی اون یکی تاپیک باشه;;). با قطعات محیر العقولی مثل ME و dGPU و esram و ADP و PPSD و QQRD و چند مورد چیز خفن دیگه:d

اون Infinite Power of Cloud رو هم ذکر نمی کنم که فکر کنید مساله ی ترول مطرحه، چون واقعاً مایکروسافت با Azure نشون داده که یه چیزایی در این زمینه حالیشه و قبلاً امتحانش رو پس داده.
البته اون معجزاتی که برخی دوستان انتظارش رو دارن، با کلود رخ نخواهد داد.
مایکرو فقط روی همون Cloud مانور داده بقیش تراوشات ذهن یه منقلیه:d

جان کارمک باید بیاد از اساتید اینجا یاد بگیره ! ادامه بدید که بار آموزشی تاپیک بسیار بالاست.
برای دوستانی که تازه به این جمع اضافه شدن باید بگم که بعد از کش و قوس های فراوان به این نتیجه رسیدیم که 1.75>1.6 !!! نیازی نیست همه ی کامنت ها رو بخونید.
افزایش پهنای باند؟؟؟؟ افزایش پیدا کرده؟؟؟ 100% اومده روش؟؟؟ 8گیگ رم DDR3 و 32مگ esram کل حافظه ی xnoe ـه که روی اون 32 مگ کار زیاد خاصی هم نمیشه انجام داد حالا هی بگید 270گیگ پهنای باند تا باعث خنده بشید. 32مگ رم با تأخیر پایین که پهنای باندش بالاست میخواد این صنعت رو بترکونه !!! لول
نکته ی جالب تر اینجاست که فقط و فقط مایکروسافت از این قدرت های پنهانی xone خبر داره و ما ندیدیم بازیسازی بیاد از این قدرت هایی پنهانی و فرا زمینی چیزی بگه مگه همون اینفینیت پاور آو کلود که ubi گفته WD روی xone پویاتره و ماهم منتظریم ببینیم این پویایی رو.
اما متاسفانه تا حالا ندیدیم به غیر خود مایکرو هیچ بازیساز دیگه ای از سخت افزار مایکروسافت تعریف کرده باشه ولی فردای کنفرانس ماه Feb سونی بازیسازی نموند که تعریف و تمجید نکرده باشه. حالا هی بشینید جمع و تفریق کنید تا ببینیم به کجا میرسیم با این اوضاع.

چه میکشن بازی سازها از دست این ماکروسافت.طرف وقت و انرژی صرف کرده یه بازی درست و حسابی با سخت افزار مشخص واسه کنسول بسازه و احتمالا برنده قوطی بشه:dحالا ماکرو میاد میگه کنسول رو چند سانتیمتر قدرتشو بردم بالاتر بقیه حال کنن

اما متاسفانه تا حالا ندیدیم به غیر خود مایکرو هیچ بازیساز دیگه ای از سخت افزار مایکروسافت تعریف کرده باشه ولی فردای کنفرانس ماه Feb سونی بازیسازی نموند که تعریف و تمجید نکرده باشه. حالا هی بشینید جمع و تفریق کنید تا ببینیم به کجا میرسیم با این اوضاع.
خب در این مورد 2 تا تئوری مطرح هست:

1. اینکه خود بازیساز ها هم اندازه ی فرخ و دوستان حالیشون نیست که بفهمن این سخت افزار چه قابلیت های پنهانی داره که بیان تعریف و تمجید کنن.

2. اینکه سونی طبق معمول با حرکات ناجوانمردانه و غیر ورزشی بازیساز ها رو اقوا کرده که بیان هی از سخت افزارش تعریف کنن ولی ماکروسافت چون خیلی شرکت خاکی و لوتی منشی هست واسه اینکه ریا نشه گفته از سخت افزار ما تعریف نکنید ما حرفامونو تو زمین میزنیم :دی

من موندم اگه ماکرو سرعت cpu رو کاهش میداد چه استقبالی میکردن دوستان و همینجا چلوکباب خیرات میشد.

حالا اون 70% برتری ps4 به 69% برسه آسمون به زمین اومده :d

واقعا من درك نميكنم تو ذهن مايكرو چي ميگذره

اول GPU رو اوركلاك كردن حالا نوبت CPU هست تا خود كنسول بياد من اصلا تعجب نميكنم يه دو سه تا تغيير عمده ديگه هم بدن اما هر كاري هم كه بكنه بازم ضعيفتره ( با توجه مقاله DF)

- - -ویرایش - - -

من موندم اگه ماکرو سرعت cpu رو کاهش میداد چه استقبالی میکردن دوستان و همینجا چلوکباب خیرات میشد.

نه آسمون به زمين نمياد اصلا تاثير چنداني هم نداره فقط باعث ميشه مني كه ميخواستم دو تا كنسولرو بخرم X1 رو دو سال بعد بخرم چون اصلا خوشم نمياد با اين وضعيت دلار دو باره مثل اين نسل يه Xbox ديگه بره تو پاچم

چلوکباب کپی رایت داره :-"
در ضمن Xbox One به وضوح قویتره
One------------PS4
1.75Ghz > 1.6Ghz
1.3Tflops < 1.8Tflops
209+68Gb > 175Gb
0 << 15special purpose co-processors
8gb NAND > 0

خب تو این تاپیک ما متوجه شدیم افزایش پهنای باند کشک هست و فی الواقع 8G DDR3 + 32MB ESRAM میشه همون 8.032G DDR3، یعنی اون 32MB ESRAM کاراییش به اندازه 0.032G DDR3 هست. خاک تو سر مایکروسافت جهان خوار ِ دروغگو :bighug: البته نکته خوبش این هست که به جز کارشناسان بازیسنتر کسی دیگه ای هنوز متوجه دروغ به این بزرگی نشده #:-s این چیزی هست که خود مایکروسافت رسما اعلام کرده:

XBox_One_SoC_diagram.jpg

آخرین ویرایش:
ینی انقد احتیاج بوده به این مساله ؟؟!!! هنوز نسل شروع نشده واقعا چرا باید ماکرو این کارو ابتدای نسل می کرد ؟؟ مگه بازی های نسل جدید می خوان اول کار کنسول رو بترکونن !!!
معمولا این اتفاق اواسط نسل برای جون گرفتن کنسول میفته !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or