مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

ماکروسافت از e3 به این طرف کلی تلاش داره می کنه تا ایرادهاش رو جبران کنه حالا کجای این بده؟؟؟؟؟؟ احتمالا چون ps فن ها تحمل این پیشرفت یه جای ماکروسافت رو نداشتن با خودشون می گفتن دیگه کارش تمومه این نسل از ان ماست.(البته این سیاست ها در مورد win 8 هم در حال اجرا هست با کاهش قیمت + win 8.1)

دوستان رو کاغذ کدم قویتره ؟ فقط می خوام بدونم برام مهم نیست تو خریدم تاثیر نخواهد گذاشت .

Last edited by a moderator:
ماکروسافت از e3 به این طرف کلی تلاش داره می کنه تا ایرادهاش رو جبران کنه حالا کجای این بده؟
کمبود یا مشکل سخت افزاری چیزی نیست که تو فاصله 6-7 ماه بشه رفعش کرد (امار بگیر چقدر طول کشید مشکل 3 چراغ و صدای تراکتور کاملا بر طرف بشه. منظور از لانچ تا XB360 Slim چند سال شد؟ ). قانون نیست که با 180درجه و دوربرگردون سروته‌ش رو هم اورد.
الان 0.25 Ghz چی رو میشه جبران کرد دقیقاً؟ :دی

دوستان رو کاغذ کدم قویتره ؟ فقط می خام بدنم برام مهم نیست تو خریدم تاثیر نخواهد گذاشت .
بدون ذره اي شك xone قويتر روي كاغذ .....هم پهنا باند رمش بيشتر و هم كلاك cpu ش .....
در مورد gpu هم گويا كنار gpu كنسول 15 هسته پردازشي حضور دارن كه خيلي كمك ميكنن به gpu .
قطعا با توجه به اين اطلاعاتي كه داره مايكرو ميده و بهبود سخت افزارش شاهد اختلاف گرافيكي در بازي هاي مالتي پلتفرم هستيم .
چرا دعوا ميكنيد از DF نقل ميكنم
خلاصش ميشه كه با تغييرات بوجود اومده XONE از CPU بهتري برخورداره اما PS4 رم و GPU بهتري داره.

اما

از قديم نديما اين GPU بوده كه نقش اساسي رو در كنسولها بازي ميكرده و مثل اين نسل كه 360 با GPU بهتر روي مولتي پلتفورمها بهتر عمل ميكرد توي اين نسل با توجه به GPU و رم PS4 قطعا سوني جلوتره
دوست عزيز ايا DF اون ESRAM و 15 تا هسته ي كمك پردازنده gpu رو لحاظ كرده كه داره اين حرف ها رو ميزنه؟؟چون اگر اين ها رو لحاظ كنه همونطور كه دوستان هم گفتن xone در تمام موارد سرتر ميشه روي كاغذ.....

آخرین ویرایش:
چرا دعوا ميكنيد از DF نقل ميكنم

The combination of the CPU performance increase in combination with its cluster of custom "Data Move Engines" strongly suggests that while PlayStation 4 has an undoubted graphics hardware advantage, the Xbox One's CPU capabilities are a significant step ahead. Audio-wise, Microsoft's hardware is also impressive, with DSP effects, mixing and other features effectively available for "free" to developers, where PS4's set-up only decodes compressed audio formats. It's understood that these hardware features are being incorporated into major middlewares, which potentially sees the audio burden on CPU reduced on Xbox One
.

خلاصش ميشه كه با تغييرات بوجود اومده XONE از CPU بهتري برخورداره اما PS4 رم و GPU بهتري داره.

اما

raditionally, a stronger graphics chip makes much more of an impact to overall performance in console architecture - a state of affairs borne out by Microsoft's own Xbox 360, and the approach taken by Sony with PlayStation 4, which also enjoys an overall bandwidth advantage from its unified pool of GDDR5 RAM. However, behind the scenes, the platform holder is adamant that Xbox One is highly competitive with its Sony rival while at the same time championing its multi-OS system as the means by which Xbox One will do things that no other games machine has done in the past - something we had a taste of at Gamescom a couple of weeks ago.

از قديم نديما اين GPU بوده كه نقش اساسي رو در كنسولها بازي ميكرده و مثل اين نسل كه 360 با GPU بهتر روي مولتي پلتفورمها بهتر عمل ميكرد توي اين نسل با توجه به GPU و رم PS4 قطعا سوني جلوتره

عجب !!!!!!

خوبه پهنای باند رم ایکس وان افزایش پیدا کرده ها بازم اینو میگن

خوبه مایکروسافت هنوز خیلی از مشخصات ایکس وان رو نگفته بازم نقل و قول اینو باورشون شده

عجب

عجب !!!!!!

خوبه پهنای باند رم ایکس وان افزایش پیدا کرده ها بازم اینو میگن

خوبه مایکروسافت هنوز خیلی از مشخصات ایکس وان رو نگفته بازم نقل و قول اینو باورشون شده

عجب
پهناي باندش رو افزايش ندادن فقط كاركرد ESRAM مشخص شد

@Nima

تو چرا انقدر اصرار داری بگی Xbox One ضعیفتره؟:-/ فرخ رو ول کن، ما که از همون اول گفتیم ضعیفتره. خود من حداقل 4-5 بار قبلا گفتم. حالا الان با این کارها شاید از 50% رسیده باشه به 43-44% مثلا:دی

فقط امیدوارم اینو در عمل هم ببینیم بالاخره:-/

- - -ویرایش - - -

راستی DF هم گفته اینکه مایکروسافت تونسته این کار رو بکنه نشون دهنده ی کولینگ عالی کنسوله:

اتفاقا من دنبال ضعیف و قوی بودنش نیستم و با فرخ کار دارم ... یعنی هدف اصلی بحث من همین حرفای فرخه ... چون کلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنه ... اگه این حرفا رو نمیزد من هیچوقت یدونه پست هم تو این تاپیکا نمیدادم ، همونطور که اوایل معرفی نسل جدید اصلا کاری با این بحثا نداشتم . ولی یه سری مسائلی که خیلی تابلو و روشنه رو وقتی کسی با برداشتها و تجزیه تحلیل های شخصی و عجیب غریب انکار میکنه خب باید جواب داد .

اتفاقا من دنبال ضعیف و قوی بودنش نیستم و با فرخ کار دارم ... یعنی هدف اصلی بحث من همین حرفای فرخه ... چون کلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنه ... اگه این حرفا رو نمیزد من هیچوقت یدونه پست هم تو این تاپیکا نمیدادم ، همونطور که اوایل معرفی نسل جدید اصلا کاری با این بحثا نداشتم . ولی یه سری مسائلی که خیلی تابلو و روشنه رو وقتی کسی با برداشتها و تجزیه تحلیل های شخصی و عجیب غریب انکار میکنه خب باید جواب داد .
فرخ رو که گفتم ول کن (حالا الان فرخ میاد به من گیر میده:دی). ولی اون حرفی هم که تو اول زدی خیلی سطحی نگری و اشتباهه (که حتما ضعیفتره اینا هی زیادش میکنن و فلان و اینا). این افزایش کلاک قطعا یه روزه انجام نشده و قبلش کلی تحقیقات و آزمایش صورت گرفته. DF هم گفته دلیلش اینه که سیستم کولینگ کنسول خیلی خوبه:
The fact that Microsoft has managed to extract that extra performance speaks to the efficiency of the console's cooling assembly and internal airflow. Similar performance increases with PlayStation 4 are unlikely owing to the much smaller casing.
اینکه کنسول انقدر بزرگه هم دلیلش همین کولینگ عالیشه که باعث شده اینا بتونن حتی کلاک های پردازنده ها رو هم ارتقا بدن.

علتش چیه که الان سونی هیچ کاری انجام نمیده و مشخصات و کنسول رو همون اول اعلام میکنه؟ خوب معلومه که رقیب میاد بهتر از اون کار میکنه.یعنی این بحث های که الان اینجا می شه به ذهن سونی هم نمیرسه؟هر کی جاش بود یه کاری می کرد یا مشخصاتو مخفی نگه میداشت.کلا قضیه چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or