مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

نه ! کاسه داغ تر از اش به تو میگن نه به من از هیچی اطلاع کافی نداری فقط پست میدی و همه چیز را هم کشک و بادمجون میدونی ! شما جایی را به لینک بده مایکروسافت اعلام رسمی کنه که کلاک cpu تو 1.6 هست ؟! تمام این اطلاعات از اطلاعات پیش فرض گرفته شده طبق شواهدی که مثلا apu های amd داره مثلا df پهنای باند esram را تو مقالش چقدر حسب کرده بوده ؟! ولی در نهایت از چیزی که فکر میکرد بش از 100 درصد تفاوت داشته ! مایکرو اعلام کرده بوده ؟! نکنه مایکرو esram را هم به خاطر ضعف سخت افزاری اومده سرعتش را بالاتر برده ؟ :lol: این چیزی هست که میشه از بینش سطح پایین تو کشید بیرون ! اینطور نیست ؟!

حالا توضیح بده ببینم با این 15 تا پردازنده مخصوص و پهنای باند esram و افزایش فرکانسها اختلاف به چند درصد رسیده ؟ ;;) البته بزار ببینیم این قضیه move engine ها و این gpu اضافه که میگن شایعه شده چی یمشه بعد نتیجت را در مورد اختلاف و درصد بعد اینها هم میخوایم بدونیم :)

مسلمه من که هیچی .... هیچکس به اندازه تو اطلاع کافی نداره ! کلا چیزایی که تو میدونی هیچ بنی بشری نمیدونه .

عزیزم من دیگه نمیتونم بیام اینجا از کلاس اول ابتدایی تدریس کنم که یه چیزی ثابت بشه !! معنی افزایش دادن رو میدونی ؟! افزایش به معنی اضافه کردن است ....

سیب های سارا از 2 به 5 افزایش پیدا کرده است . سارا ابتدا چند سیب داشته است ؟

الف : 5 سیب
ب : 2 سیب
ج : مشخص نیست
د : هیچکدام

یارو داره میگه ما کلاک را از 1.6 به 1.75 افزایش دادیم ... این یعنی چی ؟ سوال بالا رو اگه بتونی جواب بدی اینم برات مشخص میشه که کلاک اولیه CPU چقدر بوده .

خوب وقتی میگی هندزفری 1دلاری بهتر از هدست 25دلاری هست! بحث جایز نیست با شما!
o:-)

والا منم بحثی با شما نداشتم ! فقط حرف های خودتون تو این چند وقت رو لیست کردم که انگار بدتون اومد ولی متاسفانه واقعیت همینه. طرف کلاً نمیدونه esram چیه ، یه نگاه به ویکی انداخته بعد میاد اینجا یه چیزایی میگه که اگه خودش با اون یکی یوزرش بیاد بخونه میگه اینا دیگه این نوشته :)
درمورد هدست هم من بحثی ندارم ، چون به نظر من هدست مونو کارش انتقال صداست نه چیز بیشتر ! حالا چه میخواد قیمتش 100 دلار باشه ، چه 25 دلار چه به قول شما 1 دلار ( ! ). وقتی همه چیو با هم قاطی میکنید به اینجا میرسید که هرچی گرونتر بود پس بهتره در صورتیکه بدون درنظر گرفتن اینکه کدوم واسه سونی ـه من همون 1 دلاری رو ترجیح میدم :)
@.:Frantic:.

ناراحتیه شما الان از چیه؟

من ناراحت نیستم . اصولاً چیزی که مشخصه بهتره دیگه اینکارا رو نداره. این همه بالا و پایین کردن نداره.
خوب الان فرکانس CPU افزایش پیدا کرده و این خوبه و ما هم خوشحالیم.ولی شما که میای تیکه میندازی انگار دوست نداشتی چنین اتفاقی بیفته.

مایکروسافت میدونه چی کار میکنه.ما هم بهش اطمینان داریم.

تا باشه از این خبرا که شما رو خوشحال کنه :) تیکه ی من به آقایونی بود که فکر میکنن دانای کل هستن ولی کل حرف های این چند وقتشون همون پست اول من بوده ، وگرنه من کاری به اینکه مایکرو با کنسولش چیکار کرده ندارم.

آخرین ویرایش:
من ناراحت نیستم . اصولاً چیزی که مشخصه بهتره دیگه اینکارا رو نداره. این همه بالا و پایین کردن نداره.

خوب الان فرکانس CPU افزایش پیدا کرده و این خوبه و ما هم خوشحالیم.ولی شما که میای تیکه میندازی انگار دوست نداشتی چنین اتفاقی بیفته.

مایکروسافت میدونه داره چی کار میکنه.ما هم بهش اعتماد داریم.

اگه این تحلیل درست باشه که با یک شاهکار معماری طرف هستیم.

مثل اینکه کنار اون 8 گیگابایت حافظه DDR3 رم مشترک 2 گیگابایت حافظه GDDR5 هم مختص چیپ گرافیکی در نظر گرفته شده
باید صبر کنیم ببینیم اون 15تا پردازنده کمکی چی هستن.
سایز قطعه دایِ APU هم بزرگ بنظر میرسه.معلوم نیست مایکروسافت چرا انقدر سکوت میکنه.بیاد همه چیز واضح توضیح بده ببینیم چی ساخته
نمیرن این مهندسان ماکروسافت اینقدر شاهکار میکنن؟ این قابلیت از 2000 سال پیش رو PC بوده!

نه ! کاسه داغ تر از اش به تو میگن نه به من از هیچی اطلاع کافی نداری فقط پست میدی و همه چیز را هم کشک و بادمجون میدونی ! شما جایی را به لینک بده مایکروسافت اعلام رسمی کنه که کلاک cpu تو 1.6 هست ؟! تمام این اطلاعات از اطلاعات پیش فرض گرفته شده طبق شواهدی که مثلا apu های amd داره مثلا df پهنای باند esram را تو مقالش چقدر حسب کرده بوده ؟! ولی در نهایت از چیزی که فکر میکرد بش از 100 درصد تفاوت داشته ! مایکرو اعلام کرده بوده ؟! نکنه مایکرو esram را هم به خاطر ضعف سخت افزاری اومده سرعتش را بالاتر برده ؟ :lol: این چیزی هست که میشه از بینش سطح پایین تو کشید بیرون ! اینطور نیست ؟!

حالا توضیح بده ببینم با این 15 تا پردازنده مخصوص و پهنای باند esram و افزایش فرکانسها اختلاف به چند درصد رسیده ؟ ;;) البته بزار ببینیم این قضیه move engine ها و این gpu اضافه که میگن شایعه شده چی یمشه بعد نتیجت را در مورد اختلاف و درصد بعد اینها هم میخوایم بدونیم :)

چرا متوجه نمیشی فرخ؟
مثلا PS4 اول قرار بوده 4 گیگ رم داشته باشه بعد سونی اومده 4 گیگ دیگه گذاشته روش شده 8 گیگ !
پس رم PS4 از 4 به 8 گیگ افزایش پیدا کرده.

PS4 در ابتدا چند گیگ رم داشته ؟
الف:خیلی
ب:یکم بیشتر
ج:4 گیگ
د:همه موارد

حالا رم PS4 چند درصد افزایش داشته است؟
الف:0 درصد
ب: 400 درصد
ج:100 درصد
د:هیچکدام

نمیرن این مهندسان ماکروسافت اینقدر شاهکار میکنن؟ این قابلیت از 2000 سال پیش رو PC بوده!
شما اول لینکی که گذاشتم مطالعه کن بعد بیا اینجا مسخره کن !!!
منظور من مطالب داخل لینک بود.;)
شما گیر دادی به اون قابلیتی که به قول شما 2000 سال پیش رو Pc بود؟(البته تو PS4 نیست)

یارو داره میگه ما کلاک را از 1.6 به 1.75 افزایش دادیم ... این یعنی چی ؟ سوال بالا رو اگه بتونی جواب بدی اینم برات مشخص میشه که کلاک اولیه CPU چقدر بوده .
مایکروسافت هیچ وقت اعلام نکرده بود که فرکانس CPU چقدره، الان دارن میگن فرکانس عادی که 1.6 بوده رو به 1.75 رسوندیم، یعنی اینکه احتمال زیاد از اول هدفشون همین 1.75 بوده وگرنه خیلی راحت همون اول میگفتن فرکانس رو 1.6 هست :دی مثلا اگه الان بگن رم شده XGB میشه گفت مایکروسافت برنامه ـش رو عوض کرده چون روز اول اعلام کرده بود 8GB رم روی کنسولش داره! این افزایش فرکانس CPU و GPU و اینا هم به نظرم خیلی هم خوبه، به شرط اینکه نزنن کنسول رو بترکونن و بعد از 2 ساعت بازی دودش بره هوا!

آخرین ویرایش:
@Nima

تو چرا انقدر اصرار داری بگی Xbox One ضعیفتره؟:-/ فرخ رو ول کن، ما که از همون اول گفتیم ضعیفتره. خود من حداقل 4-5 بار قبلا گفتم. حالا الان با این کارها شاید از 50% رسیده باشه به 43-44% مثلا:دی

فقط امیدوارم اینو در عمل هم ببینیم بالاخره:-/

- - -ویرایش - - -

راستی DF هم گفته اینکه مایکروسافت تونسته این کار رو بکنه نشون دهنده ی کولینگ عالی کنسوله:
The fact that Microsoft has managed to extract that extra performance speaks to the efficiency of the console's cooling assembly and internal airflow. Similar performance increases with PlayStation 4 are unlikely owing to the much smaller casing.

چرا متوجه نمیشی فرخ؟
مثلا PS4 اول قرار بوده 4 گیگ رم داشته باشه بعد سونی اومده 4 گیگ دیگه گذاشته روش شده 8 گیگ !
پس رم PS4 از 4 به 8 گیگ افزایش پیدا کرده.

PS4 در ابتدا چند گیگ رم داشته ؟
الف:خیلی
ب:یکم بیشتر
ج:4 گیگ
د:همه موارد

حالا رم PS4 چند درصد افزایش داشته است؟
الف:0 درصد
ب: 400 درصد
ج:100 درصد
د:هیچکدام
افزایش رم نداشتن توی نقل قولهاشون هست که همه استودیوها حتی 1st Party های خودشون از 8 گیگ چیزی نمیدونستن. شایعه های که بوده همه Dev Kit ـ 4 گیگی اومد که دست ملت داده بودن. از همون اولش هم 8 گیگ بوده فقط صداش رو در نیاورده بودن. دقیقاً مثل شمایل Ps4 که خود مارک سرنی هم تا قبل از E3 اون رو ندیده بود!.

امیدوارم نخوای بگی سونی یهو نظرش عوض شده و تو دو-سه ماه 4 گیگ رو تپونده گله اون قبلیه تا برسونه به 8 !. اصلاً فک کنم! :دی. OS ش 3 گیگ رم میخواد بعد اینا کلاً روی 4 گیگ حساب باز کرده بودن.

ماشین زمان ایا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or