مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

هولی شت!!!
با این حرفایی که آن شخص و چند نفر دیگه زدن و اینکه x1 یه معماری خارق العاده داره,من به شدت منتظر تفاوت خیلی زیاد گرافیک در بازی های مولتی و تفاوت دابل خیلی زیاد در بازی های فرست پارتی هستم!
پ.ن
فقط امیدوارم حماسه 87 بار دیگر تکرار نشود!

آخرین ویرایش:
هم در عمل و هم روی کاغذ , CPU وان یک قدم جلوتره همینطور بیشتر به پهنای باند دسترسی داره. یعنی همون 1.75Ghz>1.6Ghz و 20<68
روی کاغذ Gpu سونی از وان قویتره . یعنی همون 1.3<1.8 اما در عمل معلوم نیست یعنی 1.3Tflops+7special porpose processor ??? 1.8 Tflops
روی کاغذ و در عمل از نظر صدا وان قویتر از PS4ــه

DF هم کاغذی(!) بررسی میکنه در عمل نمیتونه .

اساتید الان روی کاغذ کدوم قوی تره؟
biggrin1.gif
از نظر کاغذی PS4 قویتره(نقل قول از DieDie):d
البته منظور از قویتر اینجا یعنی تصاویر تولید شده توسط Ps4 خیلی گوگولی مگولی تر از One هست:d

آخرین ویرایش:
مسلمه من که هیچی .... هیچکس به اندازه تو اطلاع کافی نداره ! کلا چیزایی که تو میدونی هیچ بنی بشری نمیدونه .

عزیزم من دیگه نمیتونم بیام اینجا از کلاس اول ابتدایی تدریس کنم که یه چیزی ثابت بشه !! معنی افزایش دادن رو میدونی ؟! افزایش به معنی اضافه کردن است ....

سیب های سارا از 2 به 5 افزایش پیدا کرده است . سارا ابتدا چند سیب داشته است ؟

الف : 5 سیب
ب : 2 سیب
ج : مشخص نیست
د : هیچکدام

یارو داره میگه ما کلاک را از 1.6 به 1.75 افزایش دادیم ... این یعنی چی ؟ سوال بالا رو اگه بتونی جواب بدی اینم برات مشخص میشه که کلاک اولیه CPU چقدر بوده .

نکنه شما بیشتر از df حالیتونه ! عزیزم چرا خودت را میزنی به کوچه علی چپ ؟ این چیزی که df تو انلیزش گفته قشنگ خط قرمز کشیدم تا شاید بتونی ببینی .
10664746544087289994.jpg

بعد اینم جواب بدی واقعا و واقعا ممنون میشم یعنی الان به قول تو مایکرو گفته ما پهنای باند esram را 100 درصد افزایش دادیم شما این را الان قشنگ به من توضیح بده چیه قضیه یعنی به خاطر ضعف سخت افزاری یدفعه پهنای باند از 100 گیگ شد 200 گیک ؟! omg !!!

یا مثلا مایکرو به خاطر ضعف سخت افزاری اومد گفت cpu ما 15 تا پردازنده اختصاصی داره ! قبلا که نگفته بود گفته بود ؟! این افزایش فرکانس ها هم همینطور .
میتونی به اون فن بازی عظیمت ادامه بدی ! راحت باش . بعد الان قشنگ بگیر یه لیوان قهوه جوش هم بنوش نوشجان و قشنگ فکر کن کی تو دنیای دیگه قرار داره ؟ قبلا هم گفتم من دنیام با چند تا مثل تو واقعا جداست چون اگه با شما یکی بود میشدم تو !

آخرین ویرایش:
نکنه شما بیشتر از df حالیتونه ! عزیزم چرا خودت را میزنی به کوچه علی چپ ؟ این چیزی که df تو انلیزش گفته قشنگ خط قرمز کشیدم تا شاید بتونی ببینی .
10664746544087289994.jpg

بعد اینم جواب بدی واقعا و واقعا ممنون میشم یعنی الان به قول تو مایکرو گفته ما پهنای باند esram را 100 درصد افزایش دادیم شما این را الان قشنگ به من توضیح بده چیه قضیه یعنی به خاطر ضعف سخت افزاری یدفعه پهنای باند از 100 گیگ شد 200 گیک ؟! omg !!!

یا مثلا مایکرو به خاطر ضعف سخت افزاری اومد گفت cpu ما 15 تا پردازنده اختصاصی داره ! قبلا که نگفته بود گفته بود ؟! این افزایش فرکانس ها هم همینطور .
میتونی به اون فن بازی عظیمت ادامه بدی ! راحت باش . بعد الان قشنگ بگیر یه لیوان قهوه جوش هم بنوش نوشجان و قشنگ فکر کن کی تو دنیای دیگه قرار داره ؟ قبلا هم گفتم من دنیام با چند تا مثل تو واقعا جداست چون اگه با شما یکی بود میشدم تو !

شما درست میگی ... ار اول کلاک CPU ش 1.75 بوده ... GPU ش هم 853 ... فقط رو نکرده بودن !!! من فن عظیمم شما اصلا فن نیستی ، یه تحلیلگرِ نخبه ی منطقی هستی .

شما درست میگی ... ار اول کلاک CPU ش 1.75 بوده ... GPU ش هم 853 ... فقط رو نکرده بودن !!! من فن عظیمم شما اصلا فن نیستی ، یه تحلیلگرِ نخبه ی منطقی هستی .
درک مطلب نداری تو ! من نگفتم از اول 1.75 بوده ولی قرار هم نبوده 1.6 باشه ! پس اعلام رسمی نشده فقط از روی شواهد بوده و این چیزی نیست که ربطش بدی به ضعف سخت افزای و رقابت با ps4 چون با همین حرف تو دقیقا سر esram هم صدق میکنه ! درست نیست ؟! esram طبق شواهد که کل سایتها هم همین را نوشته بودن ( مثل cpu و gpu ) در پهنای باند 102 گیگ بود ولی تو مشخصات نهایی 100 درصد اومده روش !و مایکرو گفت ما افزایش دادیم ! الان این را من ربط بدم به ضعف سخت و افزاری و رقابت ؟! یعنی همین طوری کشکیه یدفعه 100 گیگابایت پهنای باند چیزی زیاد بشه ؟

این چیزها همینطوری کشکی نیست که یدفعه راحت اورکلاک کنند و................ اینها نیاز به یه سری مراحل ساخت و بالانس و کد نویسی و برنامه نویسی های خاص خودش داره اینها را باید طی کنند و باهام بالانس باشن بعد بتونن مشخصات را کامل جامع اعلام کنند اینطوری نیست که بیان الکی یه چیزی بگن و بعد ببینند تو اینده نتونستن از پسش بربیان و مشکلاتی به وجود بیاره .
میبینی که هنوز هم مشخصات سخت افزاری x1 تازه چند روز پیش مشخص شده الان اینها را میتونی به چیزی ربط بدی هنوزم بعشی چیزها تو سخت افزارش مجهوله .

بعد این اعداد ارقام فقط شاید به یه سری مثل ما مهم باشه که بزنیم سروکله هم ولی برای یه شرکتی مثل مایکرو هیچ مهم نیست مهم اینه بازیسازها که خود بازی را میسازن چه نطری در موردش دارند و نتیجه کار مهمه وگرنه فردا بیاد بگه فرکانس cpu تو 3 گیگاهرتز اجرا میشه ولی نتیجه نده برای یه بازی ساز مهم نیست . پس بیام بگیم مایکرو چرا این و نگفت و این را گفت هیچ اهمیتی براش نداره مهم همون نتیجه ای که میتونه از بازی سازی بگیره هست میبینی هم هنوز هم هنوزه خیلی چیزهاش مجهوله .

فـــــــــــــردا بهـــــــــــتر از دیـــــــروز

حالا معلوم نیست بعد عرضه چه چیزهای نهفته ای داشته باشه One. :دی

اول یکی بیاد بگه PS3 قویتره یا X360 بعد راجع به PS4 و Xbone بحث کنیم ؟!
:biggrin1:
PS3 CPU قویتره اما GPU ــش ضعیفتر (دقیقا" برعکس وضعیتی که الان برای One و PS4 بوجود اومده:d)

آخرین ویرایش:
PS3 CPU قویتره اما GPU ــش ضعیفتر (دقیقا" برعکس وضعیتی که الان برای One و PS4 بوجود اومده:d)

گرافیک چه ربطی داره به CPU؟:d
شما از کجا میدونی اون 7 تا واحد پردازشی قدرتشون از 0.5 Tflops بیشتره؟:d

Ryse و Forza گرافیک برتر هستند,شاهد هستید دیگه؟:d

بازم شما نمیتونی نتیجه بگیری gpu قویتره و......... چون همون 15 تا پردازنده مخصوص قراره کارهای گرافیکی و فیزیکی را انجام بده و باعث میشه خود gpu برای کارهای دیگه کاملا ازاد باشه . کلا با مشخصات سخت افزاری که x1 داره شما با اعداد و ارقام نمیتونی نتیجه کامل بگیری .

گرافیک چه ربطی داره به CPU؟:d
شما از کجا میدونی اون 7 تا واحد پردازشی قدرتشون از 0.5 Tflops بیشتره؟:d

Ryse و Forza گرافیک برتر هستند,شاهد هستید دیگه؟:d
در مورد forza و ryse كه نميشه قضاوت كرد چون من خيلي ها رو ميشناسم كه killzone sf رو برتر ميدونن...بهترين معيار مخصوصا در اوايل نسل همون طور كه گفتم بازي هاي مالتي پلتفرم هستن كه df هم راجبشون قطعا face off ميزاره كه باتوجه به مشخصاتي كه من الان دارم ميبينم و دوستان دارن ميگن بايد شاهد برتريه one باشيم .
در مورد gpu هم شما فكر ميكنيد مايكروسافت ميلياردها دلار الكي خرج اون كمك پردازنده ها كرده ??!!
تازه من راجب موو انجين هم چيزي رو مدنظر قرار ندادم كه اگر اون رو هم لحاظ كنيم ديگه برتريه xone روي كاغذ بيشتراز اين هم ميشه.
15 تا 8تاش مربوط به صداست که کارای CPU رو انجام میده, 7 تاش هم کارای GPU
بازی ها مشخص میکنه که آیا این هفتا از 0.5Tflops قدرتشون بیشتره یا نه!
البته خود مایکروسافت گفته اینا بیش از یه هسته قدرت پردازشی دارن و در مورد GPU هم همینو گفته, یعنی یجورایی میشه نتیجه گرفت اون 7 تا چیپ تقریبا" اندازه ی خود GPU قدرت دارن!
پس ديگه هيچي تقريبا روي كاغذ كار تموم one خيلي جلوست.....خوب خودت هم اينا رو ميدوني نكنه به حرف هاي مايكرو شك داري؟؟!!

آخرین ویرایش:
بازم شما نمیتونی نتیجه بگیری gpu قویتره و......... چون همون 15 تا پردازنده مخصوص قراره کارهای گرافیکی و فیزیکی را انجام بده و باعث میشه خود gpu برای کارهای دیگه کاملا ازاد باشه . کلا با مشخصات سخت افزاری که x1 داره شما با اعداد و ارقام نمیتونی نتیجه کامل بگیری .
15 تا 8تاش مربوط به صداست که کارای CPU رو انجام میده, 7 تاش هم کارای GPU :d
بازی ها مشخص میکنه که آیا این هفتا از 0.5Tflops قدرتشون بیشتره یا نه!
البته خود مایکروسافت گفته اینا بیش از یه هسته قدرت پردازشی دارن و در مورد GPU هم همینو گفته, یعنی یجورایی میشه نتیجه گرفت اون 7 تا چیپ تقریبا" اندازه ی خود GPU قدرت دارن!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or