آخه واقعا منی که خوره ادونچر هستم اصلا از سری جدیدش خوشم نیومده!نمیدونم چرا منو شدید یاد Wanted میندازه(بازیه ادونچر بوده)
سری های قدیمیش فوق العاده بودند.بنده در این چند سال فقط همین Machinarium لذت بردم که واقعا منو یاد دوران بچگیم و اوج این سری انداخت فوقالعاده بود.
آخه واقعا منی که خوره ادونچر هستم اصلا از سری جدیدش خوشم نیومده!نمیدونم چرا منو شدید یاد Wanted میندازه(بازیه ادونچر بوده)
سری های قدیمیش فوق العاده بودند.بنده در این چند سال فقط همین Machinarium لذت بردم که واقعا منو یاد دوران بچگیم و اوج این سری انداخت فوقالعاده بود.
کی گفته تعریف ادونچر تغییر کرده؟ چرا چیزی که نمیدونی در موردش وحی به زمین ارسال میکنی؟ سایت http://www.adventuregamers.com/index.php رو برو ببین چه بازی هایی داره.بنظر شما با وجود عناوینی مثل COW:MW2 اساسینیز کرید 2و این همه بازی پرهیجان کی میره سراغ این بازی ها
تازه چن نفر زبان انگلیسی رو اینقدر خوب بلدن تو این بازه سنی که سراغ این بازی برن؟؟؟
(در ضمن عزیزان توجه کنن که تعریف ادونچر تقریبا تغییر کرده و عناوینی مثل GOW و رزیدنت ادونچرند)
wanted رو از لحاظ استایل گرافیکی گفتم وگر نه یک ادونچر معمولی بود به شخصه از Syberia به خصوص شماره دوم بی نهایت حال بردم.machinarium که واقعاً فوق العاده س ؛ راستی نظرت در مورد wanted چیه؟
آیدین جون متاسفانه نتونستم شماره دومش رو امتحان کنم که میگن خیلی بهتر از شماره اولش شده.سری Runaway رو امتحان کن، اگه نکردی.
نه عزیز شما شدیدا رو ادونچر کلاسیک تعصب داری واسه خاطر همینه این حرف منو که تعریف ادونچر تغییر کرده رو نمیتونی قبول کنی.کی گفته تعریف ادونچر تغییر کرده؟ چرا چیزی که نمیدونی در موردش وحی به زمین ارسال میکنی؟ سایت http://www.adventuregamers.com/index.php رو برو ببین چه بازی هایی داره.
اصلا پس تعریف کتاب هم تغییر کرده, تا وقتی فیلم "هیجان انگیزی" مثله Transporter هست، کی میشینه جنایت و مکافات رو بخونه، نه؟ درسته؟
تا وقتی میشه CoD2 بازی کرد، کی میشینه کتاب The Far Shore رو بخونه نه؟
پس جمع کنن هرچی کتابه دیگه، درسته؟
لذتی که در آرامش و کم کم از یه بازی ادونچر میبری (که بعید میدونم بدونی چیه چون خیلی بعیده مزه اش رو چشیده باشی وگرنه اینقدر باهاش بیگانه نبودی، نگون فلان بازی رو بازی کردم، از پستت همه چی مشخصه) ورای بازی ای مثله GoWـه شماست. تو اون بازی شما "فکر" میکنی بجای خون و خونرزیزی از دشمنایی که گذاشته شدن (و هزاران بار هم از شما ضعیف تر هستن) تا شما X رو بزنی تا بمیرن و خوی حیوانی شما ارضاع بشه، ولی تو یه بازی ادونچر با لذت گیر کردن تو یه جزیره متروکه و سر و کله زدن با یه دزددرییایی که باید یه تیکه از ریشش، یه تیکه از شورتش، تف (خلط گلو)، و چیزهایی دیگش رو با هزار مکافات گیر بیاری و باهم قاطی کنی تا بتونی Voodoo Doll درست کنی و سوزن بزنی توش تا اون "اوف" بشه، رو درک میکنی.
پست رو واسه دل خودم زدم، همون "آساسینز کیرید دو" رو بازی کن ولی حق نداری در مورد چیزی که ازش چیزی نمیدونی حکم صادر کنی. برو تو سایت http://www.adventuregamestudio.co.uk/games.php ببین مردم هر هفته چنتا بازی خودشون درست میکنن، همشون از آساسینز کیرید و خدای جنگ بی اطلاع هستن؟ هیچکدومشون نمیتونن کونسول بخرن؟
هرسال دریغ از پارسال.
چیز خاصّی نداره.بچه ها این شماره هنوز به ده کوره ما نرسیده یکی بیاد بگه مطالبش چیه
دی بی دی تاپیک خودش را دارهسلام.اين شماره مجله رو بگيرين خوبه.پرونده assassins creed 2 هست با چندتا بازي هاي معروف ديگه.
دي بي دي هم اينا مهم هاش هست:
Resident evil 3
Assassins creed bloodines(psp)
Star trek D-A-C(PC)
Assassins creed 2 discovery(DS)
COD MW 2 Mobilized (DS)
بازي هاي نئو جئو
و....