امروز میخرم اطلاع میدماین شماره اخریه چی داره توش؟؟
هنوز اینجا ندیدمش.
این شماره اخریه چی داره توش؟؟
هنوز اینجا ندیدمش.
این قضیه ترجمهها به لطف وزارت فرهنگه و با اون فرهنگستان فارسینمی دونم من خیلی آپدیت شدم یا این مجله خیلی دیر بازی ها رو نقد میکنه .نویسینده هاشم میمیرن برا مانکی آیلند یعنی اگه 100 تا مانکی آیلند بیاد همه شو نقد میکنن.
نقد تکن رو سمبل کرده بودن و اصلا من ازش چیزی نفهمیدم(اشاره هم یه اینکه این بازی برا PSP هم قراره بیاد نشده بود).فقط نقد Uncharted 2 جالب بود.
یه نکته دیگه هم هست اونم اینه که اسم بازی رو زیادی ترجمه کردن:مشت آهنین؟؟جنگاوری نوین 2؟؟؟سرزمین ناشناخته 2؟؟سرزمین های مرزی؟؟)
نویسنده هاشم میمیرن برا مانکی آیلند یعنی اگه 100 تا مانکی آیلند بیاد همه شو نقد میکنن.
نقد تکن رو سمبل کرده بودن و اصلا من ازش چیزی نفهمیدم(اشاره هم یه اینکه این بازی برا PSP هم قراره بیاد نشده بود).فقط نقد Uncharted 2 جالب بود.
یه نکته دیگه هم هست اونم اینه که اسم بازی رو زیادی ترجمه کردن:مشت آهنین؟؟جنگاوری نوین 2؟؟؟سرزمین ناشناخته 2؟؟سرزمین های مرزی؟؟)
آقا مانکی آیلند به درد افراد بالای 30 سال میخوره نه مخاطبان این مجله که حداکثر 25 سال سن دارن.
نه من زیر 25 اماگه منظورت اینه سنت بالای 25ه بگو دیگه.
ببخشید سن چه ربطی به بازی کردن monkey island داره؟آقا مانکی آیلند به درد افراد بالای 30 سال میخوره نه مخاطبان این مجله که حداکثر 25 سال سن دارن.
منم میخوام همینو بگم!ببخشید سن چه ربطی به بازی کردن monkey island داره؟