درست یادم نیست اما اگه اشتباه نکنم اولین مجله کامل مخصوص بازی و گیم که گرفتم دنیای بازی بود(البته اون موقع بازینما و بازیکده و غیره هم بودند منتها من تا اون زمان کلا مجله بازی نخریده بودم!)... اون موقع تازه با نام کاربری قبلیم تو بازی سنتر عضو شده بودم(البته بعدها اون نام کاربری نابود شد!)... بعد از مدتی سایت دنیای بازی راه افتاد و با توجه به اینکه سایت تخصصی خبر بازی نداشتیم یا لااقل من ندیده بودم خیلی هم ازش استقبال شد... هر چند با برخی بی برنامگی ها باعث شد که خیلی ها از اون سایت هم برند(نشون میده تو کشور ما متاسفانه نظم و مدیریت و البته فرهنگ در همه جا ضعیفه)...
بگذریم... من واقعا از خوندن مطالب دنیای بازی لذت می بردم با اینکه مقاله هاش کوتاه بود و فونتش ذره بینی، اما خوب بود...ابتدا ماهنامه بود که بعد به دو هفته نامه تبدیل میشه...گروه تحریریه قوی ای داشت...یادمه سر مقاله COD : MW2 و اینکه مقاله سیاسی هست!(که طبیعتا کل بازی سیاسی بود!) چقدر خوانندها بحث کردند و کلی نامه اعتراض و حمایت براش فرستادند... الان تقریبا 10 سال از زمان انتشار نسخه اول می گذره... که خوب دیگه وجود خارجی نداره. البته سایتش با تغییرات زیاد اعضا و ظاهرش هنوز هم وجود داره. یادش بخیر و گرامی!
یادش بخیر دوران مجله این حرف ها
یادمه اونزمان که نت نبود تها دلخوشیمون هر دو هفته یه بار فقط این مجله بود.عجیب دوران جالبی
خصوصا دیسک هاش که خیلی سخت گیر میومد.
اون موقع اینترنت دیال آپ داشتم گوگلم بازار میاورد , همیشه منتظر اومدن بازی کام - پردازش - دنیا بازی و .... بودم میخریدم
چه ذوق و شوقی داشتم
رای بازی ها یه شبکه بود اگر اشتباه نکنم به اسم گیم وان بود اونم توپ بود یادمه همش تریلر ها بازی ها ps2 نشون میداد
یادش بخیر با هزار شوق و وق میرفتم مجله میخریدم
حسابی از تمام نسخه ها که خریده بودم مراقب میکردم
بعد منتظر میشدم لحظه شماری میکردم تا نسخه بعدی بیاد
چه دورانی بود
یادش بخیر مجله ها زیادی میخریدم کل پولمو میدادم مجله ها مثل بازی کده - پردازش - بازی کام - بازی نما - دنیا بازی - علم الکرتونیک و کامپیوتر و ...........
الانم دوست دارم بخرم اما هم افت کردن هم گرون شدن وصع مالیم دیگه تنیرسه چنتا مجله رو بخرم
بعد اینترنت هست راحت نقدو و بررسی بازی ها و ......... میخونم راحت ام بازی حال اون روزگار مجله رو نمیدن به من
مجله دنیا بازی دیجیتال
نسخه الکترونیک مجله دنیا بازی معروف به ( DBD )
72 نسخه از این مجله زیبا و گرانقدر در دیسک ها dvd
آخرین نسخه این مجله سال 90 عرضه شد
یک مجله زیبا و پربار