این نحوهی ارتباط با مخاطب را واقعا موافقم!سلام رفقا.من توس سيات اينا گفتم در مورد اطلاعات مجله بروز باشيد چه كرده اند!!!
امروز ليست كامل دي بي دي و نشريه رو زدن.به سوالم هم خيلي مودبانه جواب دادن تو سايت.
الحق كه بهترينن.
شما از اعضای تحریریه هستین؟شماره 70 فردا در کیوسک های روزنامه فروشی سراسر کشور عرضه میشه.
مجله خیلی پربار تر از همیشه هست و مخصوصا اینکه پرونده اون در مورد هیلو هست!
بازار جنگ هم حسابی توی مجله داغ و علاوه بر مطلب Army of two , من اولین نگاه بازی Battlefield : bad company 2 رو نوشتم که امیدوارم خوشتون بیاد!
من خريدم واقعا عالي بود راستي ندونستم چرا اين شماره پوستر نداشتين.؟!بله دوست عزیز...
شما مجله رو خریدید؟!
ممنون..متشکرم! :biggrin1:من خريدم واقعا عالي بود راستي ندونستم چرا اين شماره پوستر نداشتين.؟!
شروين جون متنت هم عالي بود تبريك ميگم...راستي اين 2 شمارست نامه ميدم نميزنين :biggrin1: به شما بگم حداقل رجوع بدين به تحريريه :biggrin1: ....
ممنون!به به!ميبينم يكي از تحريريه هاي دنياي بازي اومده اينجا!آقا شما كجا اينجا كجا؟براي اينكه نگين باز اينا اسپم پروندن:
اين شماره مجله خيلي خوبه پروندش و اينا هم همه خوبن دي بي ديش بهتره!
خب دونستن نام واقعی ایشون قطعا یکسری مشکلات رو براش ایجاد می کنه.چه حالب که اعضای تحریریه هم نامهبازی را نمیشناسند
فکر کنم خودش هم خودش را نشناسد!
شما چرا فعالیتتون را توی بیسی زیاد نمیکنید؟ممنون!
منتظر یک پرونده جنجالی و کامل از یکی از پر سر و صداترین بازی های امسال در اواخر سال باشید.
سورپرایزه!
خب دونستن نام واقعی ایشون قطعا یکسری مشکلات رو براش ایجاد می کنه.
شما همون نامه بازی صداش بزنید خوبه! (خودش هم به خودش میگه نامه بازی!)
شما چرا فعالیتتون را توی بیسی زیاد نمیکنید؟
من متوجه شدم که شما فقط توی تاپیک مجله و DBD پست دادید
تا
حالا
البته این فقط یه پیشنهاده
دربارهی این پرونده یه توضیح میدین؟
نه این دو تا نیستن!HR یا ME2 ؟ :biggrin1:
نه بابا ولش کن...احيانا متال گير نيست(جنجالي و پر سرو صدا هست بخطر اينكه 1 نسخه داره ميده بيرون براي x360-ps3-pcو يه نسخه psp هم داره مياد!)؟!الان ميرم آرشيومو ميبينم بعد بازي هاي احتمالي رو ميگم!