ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط behzadr:
از لطف و دقت شما دوست عزيز سپاس گذاريم در نحوه تايپ كردن
wink.gif

راستي تو هم اينتر رو برداشتي....من تا اومدم تيم رم رو بردارم ميثم گفت واسه منه....من هم گردنم از مو باريك تر
آقا بهزاد این میثم رو بی خیال همون رم مال شما قرار شد میثم همون یووه رو برداره :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
راستی منم هنوز نفهمیدم که قرار چی کار کنیم این میثم جون چجوری میخاد برگزار کنه
الان هم معلوم نیست کجاست بیا یه توضیح کاملتر بده همه بفهمن

بابا بهزاد جان ما که گفتیم رم برای شما چند خط بالا تر نوشتیم
اقا پر هام متاسفانه ارسنال و اینترم گرفتن
شوخی کردم بابا اه اه خفه شده
اقا ام جی اس اون وی بی نیست اگر دقت در ادرس ها و قسمت های دیگش بکنی می فهمی که وی بی هست با قالبی که خود حامد جان ساخته مثل وی بی شده بابا بخدا به پیغمبر اون سایت من نیست
تو پست بعدیم اسم تیم ها و واگذاری به چه کسانی رو میگم

خب اسم تیم ها به شره زیر است:
بهزاد:رم
علی:میلان
پرهام:اینتر
هادی:چلسی
میثم:یونتوس
کومان:بارسلونا
میلاد:بایر مونیخ
ممد:رئال مادرید البته فکر نکنم بیاد
یکی از دوستانم منچستر رو خواسته بود کی بود یادم رفته
خب این دوست خوبمون هم پیدا بشه دیگه مسابقات شروع میشه من مقدار گیل مجازی رو
5000
میدم هر کس هر بازی کنی از هر جا میخواد بخره میاد گیل میده میخره
خدایا توبه
چند بار دیگه توضیح بدم ببینید:
شما تیمتون رو ارنج میکنید بعد میدید به من طرف مقابلم همین تور من تو دستگام میزارم دو تیم بازی کنن خب هر کدوم بردن من اینجا اعلام میکنم گروه ها هم اینتوری:
گروه یک :
یونتوس رم چلسی میلان
گروه دوم:
اینتر بارسلونا بایر مونیخ رئال مادرید
این رو هم بگم اگر محمد اقا پرسین بلوچ بخواد بیاد بازی کنه باید یک تیم دیگه هم بیاد تا با منچستر بتونیم گروه هارو 5 تایی بکنیم
خب بازی ها به صورت حذفی و رفت بر گشت در هر گروه کمترین تیمی که امتیاز داشته باشه حذف میشه هر وقت تمامی بازی های گروه انجام بشه یک تیم حذف میشه پایین ترین تیمی که امتیاز داشته باشه اگر دوتا تیم با هم مساوی باشن با هم مسابقه رفت بر گشت میدن بازندشون حذف میشه خب گرفتید چی شد یا بازم باید توضیح بدم :cry:

تیم یونتوس رو برداشتیم دیگه چه کنیم ماشاالله همه تیم ها رو دوستان برداشتن مخصوصا این میلان رو که علی رضا با کتک از دست من کشید یبرون حالا باید با تیم دشمن همکاری کنیم
ها این تولزیون که الان گفتی چه بدا موزی داشته بید
حرف سیاسی بید

ها این تولزیون که الان گفتی چه بدا موزی داشته بید

!!!!!!

تیم یونتوس رو برداشتیم دیگه چه کنیم ماشاالله همه تیم ها رو دوستان برداشتن مخصوصا این میلان رو که علی رضا با کتک از دست من کشید یبرون حالا باید با تیم دشمن همکاری کنیم

اين بانك كي راه مي افته كه ما هم دست با كار شيم...پرنس كه به دستم برسه از همه چي مي افتم

خوشبحالت میتونی پرنس بازی کنی ما که فکر نکنم تا یک ماه دیگه بتونیم بازی کنیم همین الان با هزار التماس نشستم پای دستگاه مگه این امتحانات نامرد میزارن ادم بشینه سر بازی اخ خوش بحاله کسی که دیگه درس نداره راحت میشه پا رو پا میندازه کامپیوتر میزه
خب خدا کنه پرنس دیر بیاد تو بازار
خب دوستان کسی نبید دیگه مسابات رو شروع کنیم بره

خوشبحالت میتونی پرنس بازی کنی ما که فکر نکنم تا یک ماه دیگه بتونیم بازی کنیم همین الان با هزار التماس نشستم پای دستگاه مگه این امتحانات نامرد میزارن ادم بشینه سر بازی اخ خوش

اي بابا...اونم يه دردسري هست.....براي خودم هم يه نوع!

به نظر من هم همون روش دستگاه به دستگاه که میثم اجرا کنه خیلی خوبه.بحثی هم توش نیست.

به نظر من روش رو هم توضيح بديد كه من هم بتونم عرض اندام كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or