ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا راستی فکر کنم از اون اموزشتون چیزی گرفتم
یعنی چی چه توضیحی بدم همش معلوم دیگه شما 5000گیل داری بعد هر بازی کنی که بخوای میخری ولی بگم بچه ها کسی اجازه نداره بازی کنش رو ببره رو 1000 گیل بالاترین بازی کن 1000 تا خب داشتم چی میگفتم اهان شما 5000 گیل واحد مجازی داری که باهاش می تونی بازی کن بخری و تو تیم بزاری به همین راحتی هر بازی کنی که می خری باید با پیام به بنده خبر داده بشه من که بهتون اعلام کردم بازی کن می تونه منتقل بشه تو پروندتون اون قئر گیل کم شده و به کسی که بازی کن فروخته شده داده میشه همین راحتی

نوشته شده توسط Miesam:
دوستان کسی دیگه نبود بخواید ببین اره منم موافقم ولی باید با اقا بهزاد صحبت کنیم جورش کنیم
البته اگر مجله ادامه داشته باشه ما که از خدامون ولی بزارید دوره اول به صورت دست گرمی انجام بشه و تا بانک اینها شروع شد برای دوره بعدی اگر خدا بخواد زنده باشیم وبانک اینها اومده باشه دیگه شروع میکنیم راستی چون مسابقات شروع شده منم:
جرارد رو خریدم 100 گیل از لیورپول خب دیگه ما اینیم
راستی دوستان قیمت دیدا و شوشنکو و رونالدینیو وزیدان وهانری وروبرت کارلوس و بکام وکاسانو و توتی رو بگن که من خریدارم کم ببینید چه قدر به همه چیز راضی هستم

سلام میثم بکهام ماله منه من زودتر گفتم در ضمن حالا من داویدس و ورون هم می خواهم و رکوبا هم که یادتون هست اونم می خواهم :)

سلام
ورون هم می خواهم و رکوبا هم که یادتون هست اونم می خواهم
فروشی نیستن .
پس منم تا عقب نيافتادم آدريانو و والتر ساموئل
اینها هم فروشی نیستن .
=====
ولی میتونم با کسایی که بازیکنهای مورد نظرم تو تیمشونن کنار بیام .

منظورت بازيكناي مورد نظرت چيه؟اگه تو بايرن بازيكن مورد نظري داري بگو تا دودستي تقديمت كنم . البته فقط با آدريانو و ساموئل عوض ميكنم.

سلام
منظورت بازيكناي مورد نظرت چيه؟اگه تو بايرن بازيكن مورد نظري داري بگو تا دودستي تقديمت كنم . البته فقط با آدريانو و ساموئل عوض ميكنم.
تو بایرنی مگه ؟
من آدریانو و سامویل رو بهت نمیدم .
ولی شاید بتونیم درباره خولیو کروز به توافق برسیم .
من کریمی رو میخوام .

سلام
آخه مگه قحط الرجال بود خوليو كروز رو پيشنهاد كردي؟من كه يه اينتري خالصم قبولش ندارم حالا نميشه مارتينز رو با علي كريمي عوض كني؟
شرمنده .
سرعت و تکنیک مارتینز رو لازم دارم .

بابا بچه ها من گفتم اینتوری نه گفتم اینتوری
بابا پیام خصوصی بزنید چرا اینتوری میکنید اینتوری که تاپیک قفل میشه بعدم میلاد جان هر کس رو که می خوای باید از خودش بگیری نه به من پیام بزنی
راستی بچه ها نقل انتقالات رو بکنید تا یک شنبه که اگر خدا بخواد بازیه ا شروع میشه البته من سه چهار روزی نیستم ببخشید مثلا برام پیش اومده واقعا ببخشید بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or