ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من داویدس و بکهام رو می خواهم میثم جان لطفا چون این 2 تا بازیکن فعلا تیماشونو کسی برنداشته لطفا خودت نقل انتقالات اینا رو به تیم منچستر انجام بده ممنون می شم ;)

سلام
میث از اونجایی که کسی هامبورگ رو نگرفته قربون دستت این مهدوی کیا رو بفرستش اینتر برا من .
میلاد میهایلوویچ رو میدم . ولی باید ببینم چقدر سر میدی .

پرهام جان ببخشيد.من فعلا از ميهايلوويچ منصرف شدم .خيلي دعات ميكنم اگه ورون رو با علي كريمي+75 گيل به من بدي.جان من قبول كن.ضمنا از این به بعد با ÷یغام خصوصی با هم مذاکره کنیم که هم رسمی تره هم میثم ناراحت نمیشه

نوشته شده توسط Miesam:
دوستان کسی دیگه نبود بخواید ببین اره منم موافقم ولی باید با اقا بهزاد صحبت کنیم جورش کنیم
البته اگر مجله ادامه داشته باشه ما که از خدامون ولی بزارید دوره اول به صورت دست گرمی انجام بشه و تا بانک اینها شروع شد برای دوره بعدی اگر خدا بخواد زنده باشیم وبانک اینها اومده باشه دیگه شروع میکنیم راستی چون مسابقات شروع شده منم:
جرارد رو خریدم 100 گیل از لیورپول خب دیگه ما اینیم
راستی دوستان قیمت دیدا و شوشنکو و رونالدینیو وزیدان وهانری وروبرت کارلوس و بکام وکاسانو و توتی رو بگن که من خریدارم کم ببینید چه قدر به همه چیز راضی هستم
عمرا نه دیدا فروشی است نه شوا :mrgreen:
راستی من cicinho و van der vaart رو میخام کریستین چیوو هم میخامش فرناندو تورس هم میخام :mrgreen:

چرا كسي تو اين تاپيك فعاليت نميكنه؟اگه يه روز ميثم نباشه همتون خشكتون ميزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

ضمنا بايد خودتونو هر چه بيشتر آماده كنين چون احتمالا قراره بين حامد سافت و دارينوس و بازيكده و اين سايت يه مسابقات چهارجانبه برگزار بشه

سلام
ضمنا بايد خودتونو هر چه بيشتر آماده كنين چون احتمالا قراره بين حامد سافت و دارينوس و بازيكده و اين سايت يه مسابقات چهارجانبه برگزار بشه
چه مسابقه ای ؟
چرا كسي تو اين تاپيك فعاليت نميكنه؟اگه يه روز ميثم نباشه همتون خشكتون ميزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
چه فعالیتی ؟
خوب تنها کاری که الان میتونیم بکنیم خرید و فروش بازیکنه که اونم گفتن با pm انجامش بدیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or