دوستان برای اخرین بار توضیح میدم بخدا خسته شدم:
ببینید مهم نیست شما حرفه ای باشید یا نباشید چون من بازی هارو انجام میدم بگم چرا چون بعد از فکر کردن به نتیجه رسیدم شاید بعضی از دوستان خدایی نکرده خدایی نکرده ما مگه پیغمبر نیستیم همه چیز رو بدونیم یک هو اشتباه کنیم فکر کنم ایشون تقلب کرده حالا دیگه فکر کنید چی میشه برای همین بازی ها رو دستگاه من انجام میشه شما کافیست اگر بازی کنی میخواید بخرید یا بفروشید با طرفتون که بازیکن دست اونه صحبت کنید بعد اگر موافق شد بازی کن رو بده به من اطلاع بدید و بازیکن رو بگیرید
بعد هم می تونید تی متون روهر جور که دلتون می خواد اماده کنید یک هفته وقت نقل و انتقالات یعنی شما مثلا بوفون رو از من می خوای من میگم 250 گیل شما میگی باشه از اون 5000 گیلی که به شما دادم 250 تاش به من داده میشه به صورت مجازی بعد بازی کن برا شما میشه برای مثال ها عمرن من بوفون رو بفروشم خب تا اینجا مشکلی نبود
نحوه بازی هارو هم فکر کنم فهمیدید بازی ها به صورت رفت بر گشت انجام میشه بازم میگم رفت بر گشت هر بازی رفت و برگشت 3 امتیاز داره که اگر کسی بازی رفت رو ببره بازی برگشت رو هم ببره 3 امتیاز رو میگیره خب مشکلی نبود
تیم هاتون روهم می تونید به صورت عکس به من بدید
بازی ها در پرو اولیشن 5 انجام میشه اگرم اقا بهزاد موافقت کنه همین روش در فیفا انجام بشه با سرپرستی اقا بهزاد که بعد اخر سر این دو تیم باید مسابقه بدم مثل همین لیگ برتر خودمون که برنده لیگ برتر با برنده جام حذفی مسابقه میشه