ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جون مادرتون چلسی رو بدین به من.چلسی رو کسی بر نداشته که.همه میدونن من طرفدار چلسی هستم.همه میدونن. :sad:
در ضمن به نظر من هم روش اول بهتره.یعنی دستگاه به دستگاه.تا حالا که همه گفتن روش اول.خوب شروع کنید دیگه.

خدایا توبه
بابا بچه ها معلوم هست چی میگید من به شما گفتم که تیم هایی رو که بر داشتن نمی تونید شما انتخاب کنید میلان یونتوس بایر مونیخ منچستر یونایتد رم و یک دو تا دیگه فکر کنم بودن چلسی رو کی برداشته بود اگر سام فیشر برداشته بود که میدیم به شما اگر کسی دیگه برداشته و منصرف نشده متاسفم
راستی اقا میلان رو هم گرفتن دیگه شما خودت برو با علی رضا صحبت کن میلان رو که از دست ما کشید بیرون برو ببین می تونی از دستش بکشی بیرون دل ما رو هم خونک کنی
راستی بچه ها بازی ها خیلی زود شروع میشه یکی از دوستان گفتن وایسیم تا گیل بانک بیاد عرض کنم:
در سیستم وی بی تا اونجا که من خبر دارم همچین مد هایی وجود ندارن و شاید هم خیلی زود بوجود نیاید اونکه می دیدید بازی دات داشت چون سیستم بی بی بود این امکان رو داشت اما متاسفانه وی بی تا اونجا که من مطلع هستم همچین چیزی نداره
خب تیم ها برسه به 8 تا بازی ها شروع میشه

خوب ممن 06 باز بايد چيكار كنم ميثم جون...يه فكري هم بايد به فكر 06 ها بكني....آخه مونيدم بي رقيب
wink.gif

سلام میثم جان نه عزیز امکانش هست من دیشب با مدیره خوبمون علی اقا مجرد صحبت کردم گفتن که تا چند وقت دیگه امکانات زیادی به سایت اضافه میشود که گیل و حساب بانکی یکی از اونا هستش :confused: بعد هم مگه سایت خودتون حامد سافت بانک نداره در صورتی که ویبی هم هست و گیل هم که داره دوسته عزیز پس امکانش هست به نظر من صبر کنید تا اون موقع بهتره حالا هم باز می تونین یه دوره آزمایشی و مقدماتی رو انجام بدین تا بد بانک و واحد پول راه بیفته

نوشته شده توسط mgs3:
سلام میثم جان نه عزیز امکانش هست من دیشب با مدیره خوبمون علی اقا مجرد صحبت کردم گفتن که تا چند وقت دیگه امکانات زیادی به سایت اضافه میشود که گیل و حساب بانکی یکی از اونا هستش :confused: بعد هم مگه سایت خودتون حامد سافت بانک نداره در صورتی که ویبی هم هست و گیل هم که داره دوسته عزیز پس امکانش هست به نظر من صبر کنید تا اون موقع بهتره حالا هم باز می تونین یه دوره آزمایشی و مقدماتی رو انجام بدین تا بد بانک و واحد پول راه بیفته
منم کاملا موافقم بهتر است صبر کنیم تا گیل و امکانات دیگر هم بیاد
فعلا آزمایشی کار رو شروع کنیم تا بعد
آقا میلان برای من دیگه دعوا نکنید به هیچ کس هم نمیدمش :cheesygri
با چه بدبختی از میثم گرفتمش :cheesygri
آقا اگه قرار شد شروع کنید به من هم خبر بدین چون من شاید نتونم به این تاپیک سر بزنم تو این چند روزه

اقا اینجا یکی برای من روشن کنه که اینجا چه خبره.
من اخر نفهمیدم هدف این تاپیک چیه؟؟!!!

ظاهرا براي مسابقات فوتبال بين بچه ها هست/....ولي عمرا من هنوز نفهميدم چطوري مي خوان با هم گيم داشته باشن

حالا مي گن سيو ها....ولي امكان دخل و تصرف هم هست

آقا ميگم اگه تعداد تيمها به حد نساب نرسيد pes4 رو امتحان كنين چون هم افراد حرفه اي تو اون بيشتر از حرفه اي هايpes5 هستند هم تعداد كسايي كه از اون استفاده ميكنن بيشتره.

ضمنا من كاملا با اين روش مخالفم كه هركي براخودش با تيم مقابلش بازي كنه و از بازي عكس بگيره چون ممكنه خداي نكرده شيطون تو جلدش بره و تقلب كنه مثلا 20بار با حريفش بازي كنه تا به نتيجه ي دلخواه برسه.البته من قصد توهين به هيچ كس رو نداشتم:p

مستم

eek.gif
تو سايت نداريم...

آقا ميگم اگه تعداد تيمها به حد نساب نرسيد pes4 رو امتحان كنين چون هم افراد حرفه اي تو اون بيشتر از حرفه اي هايpes5 هستند هم تعداد كسايي كه از اون استفاده ميكنن بيشتره

بهتره اين مسله به نظر سنجي گذاشه بشه

نمیدونم چرا میثم تبدیل شده به این !!!!!!!

از لطف و دقت شما دوست عزيز سپاس گذاريم در نحوه تايپ كردن
wink.gif

راستي تو هم اينتر رو برداشتي....من تا اومدم تيم رم رو بردارم ميثم گفت واسه منه....من هم گردنم از مو باريك تر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or