ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستي اقا بهزاد اصلا بدون شما بخدا صفا نداره يعني اصلا حال نميده يعني اصلا هيچي بدرد نميخوره يعني اصلا تعطيل بشه بهتر تا اينكه ادامه بديم اگر شما نباشي

شما لطف داري ميثم جان....ولي مشكل اينجاست كه من حتي هنوز اين بازي رو هم نخريدم..

راستی اقا بهزاد میشه یک ایدی چی زی بدی تر خدا خیلی کار ضروری

ميثم جان....من آيدي بهت مي دم....ولي بهتره كه برام pm بدي..

اخه پیام خصوصی نمیشه اقا بهزاد
راستی این پرو اولیشن به این قشنگی
خب اگر میدونید نمی تونید ما دو دوره میزاریم یکی پرو اولیشن ساکر یکی فیفا که فیفا سرگروهشون شما باشید بعد برنده تیم فیفا با برنده تیم پرو اولیشن ساکر بازی میده برندش برنده اعلام میشه چه طور چهقدر برنده شد
ایدی دستت درد نکنه بده

behzadr_pop@yahoo.com

اينم آيدي من....

بعد برنده تیم فیفا با برنده تیم پرو اولیشن ساکر بازی میده برندش برنده اعلام میشه چه طور چهقدر برنده شد

راستش من الان بهت قول نمي دم چون سرگرم كارهاي شماره 2 مجله هستم....ولي راستي چطوري با هم بازي مي كنيم...يعني هر كي واسه خودش

حال کردید چجوری میلان رو از دست میثم درآوردم
mrgreen.gif

آقا چی شد بلاخره چی کار میکنیم

آره ديگه....بعد هم گير داد به رم ما
smile.gif

والا الان تو حالت داره که بچه ها انتخاب کنن:
یک:شما تیم هارو به بنده میدید بعد من بازی میزارم دوتا تیم با هم دستگاه به دستگاه بازی کنن برنده رو اعلام میکنم این یکی از خوبیهاش اینکه کسی تقلب نمیکنه
دوم:شما تیم خودت رو بر میداری مسابقه میدی بعد نتیجه رو میگی منم تیمم رو بر میدارم مسابقه میدم یعنی دستگاه میشه تیم شما تیم منم خودمم بعد نتیجه رو میگیم شما مثلا سه یک منو بردی من دو صفر بعد نتایج رو جمع میکنیم اگر مساوی بشه که یک امتیاز به هرکی میدیم اگر هم هرکدوم تیم ببره سه امتیاز حالا هر کدوم از دو روش رو انتخاب کنید تغیریبا روش دوم مثل رفت برگشت مسابقات میمونه

نه بابا ما کوچیک تر از اینیم که به شما اقا بهزاد گیر بدیم ما همین یونتوس بد بخت بیچاره که دلم می خواد سر به تنش نباشه رو بر میداریم این علی رضا خدا بگم چی کارت نکنه اگر رفیقم نبودی امکان نداشت قبول کنم

خوب همون دستگاه به دستگاه رو چجوري بايد بازي كنند....رو در رو كه نميشه....يعني من اصلا تا به حال اين جوري مسابقه ندام كه درست متوجه بشم

دستگاه به دستگاه فکر کنم روش اولی اون رو من باید بازی کنم یعنی تو کامپیوتر من میزارم مثلا تیم رم و تیم یونتوس بعد دو کامپیوتر من دوتا تیم که هردوشون رو کامپیوتر بازی میکنه بازی میکنن بعد هرتیمی برد من نتیجه رو میگم البته یک زره بی مزه میشه

نوشته شده توسط Miesam:
دستگاه به دستگاه فکر کنم روش اولی اون رو من باید بازی کنم یعنی تو کامپیوتر من میزارم مثلا تیم رم و تیم یونتوس بعد دو کامپیوتر من دوتا تیم که هردوشون رو کامپیوتر بازی میکنه بازی میکنن بعد هرتیمی برد من نتیجه رو میگم البته یک زره بی مزه میشه
خب این روش بهتر است اگه میشد که هر کس سیو مستر لیگشو بده یعنی تیمی که تو مستر لیگ درست کرده رو بده بعد میزاریم خود کامپیوتر با هم بازی کنند بعد نتیجه رو اعلام کنیم
اینجوری خیلی بهتر است نه؟
حالا میل خودتون است
آره ديگه....بعد هم گير داد به رم ما
;) ;) ;)

روش دوم تصبیب شد باشه ولی تیم های مستر لیگ امکان پذیر نیست چون شما مثلا بازی کن دل پیرو بر داشتی بعد منم که تیم رم رو تو مستر دارم همین بازی کن روبرداشتم اون وقت نمشیه یامثلا من شوشنکو رو برداشتم تو تیم میلان هست نمیشه این

نوشته شده توسط Miesam:
روش دوم تصبیب شد باشه ولی تیم های مستر لیگ امکان پذیر نیست چون شما مثلا بازی کن دل پیرو بر داشتی بعد منم که تیم رم رو تو مستر دارم همین بازی کن روبرداشتم اون وقت نمشیه یامثلا من شوشنکو رو برداشتم تو تیم میلان هست نمیشه این
خب اینم حرفی است برای خودش
ولی اونطوری هم دیگه مزه نمیده چون قدرت تیم میلان معلوم است چیه دیگه نمیشه گفت تیم من است باید حداقل یه فرقی با میلان pes5 بکنه یا نه
نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه من که خودم نفهمیدم :o

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
خب اینم حرفی است برای خودش
ولی اونطوری هم دیگه مزه نمیده چون قدرت تیم میلان معلوم است چیه دیگه نمیشه گفت تیم من است باید حداقل یه فرقی با میلان pes5 بکنه یا نه
نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه من که خودم نفهمیدم :o
منم نگرفتم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

نوشته شده توسط Miesam:
منم نگرفتم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
نمیدونم چجوری بگم
میگم مثلا وقتی تیم میلان من تو مستر لیگ رو بزرایم بهتر است چون اینجوری حداقل من تو این تیم یه نقشی داشته باشم تا اینکه مثلا تیم میلان رو همون جوری که هست بزرایم
نمیدونم فهمیدی یا نه
البته فعلا که بچه ها دیگه زیاد استقبال نکردن بزار اونا هم بیان نظر بدن ببینیم چی میشه

الان گرفتم ببین عزیزم اونتوری نمیشه دلیلشم گفتم اگر صفحه اصلی رو بیاری قوانین رو بخونی از مقدار پولی که من به شما میدم که واحدشم گیل شما می تونی از دیگران بازی کن بخری یک هفته هم وقت داری بعد بازی ها شروع میشه این حالت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or