ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Miesam:
الان گرفتم ببین عزیزم اونتوری نمیشه دلیلشم گفتم اگر صفحه اصلی رو بیاری قوانین رو بخونی از مقدار پولی که من به شما میدم که واحدشم گیل شما می تونی از دیگران بازی کن بخری یک هفته هم وقت داری بعد بازی ها شروع میشه این حالت
خب خدارو شکر که منظور من یکی فهمید
خب بزار بچه ها بیان اونا هم نظر بدن

ای بابا چرا همه حالا شدن فیفایی راستی امید جان شما همون ام ام دارینوس بازی دات نیستی
چه خبر؟؟
خب مثل اینک هباید دوتا مسابقه انجام بدیم

سلام میثم جان من اتفاقا پیشنهادشو به یکی از مدیرا که دوسته خوبمون محمد metal gear بود دادم که این مسابقات برگزار بشه اما اخه فعلا که واسه سایت واحد پول که انتخاب نشده اگه صبر کنید که حامد جان بانک سایت و واحد پول سایت رو راه بندازن خیلی بهتره و بقول شما همون گیل باشه مثله بازی دات خیلی خوبه خوب منم بگم اگه مسابقات برگزار شد منم منچستر یونایتد رو می خواهم

یعنی چی هر کی زودتر گفت.من الان تاپیک رو دیدم.چلسی ماله منه.تا حالا که همتون ازش بدتون میومد.حالا چطور انتخابش کردین؟
من چلسی میخوام!

سلام ای بابا بهزاد جان من تو بازی دات کجا میلیون ها داشتم بابا اونجا من کلی 21 بازی می کردم اینقدر پول می بردم ای بابا حالا منو ضایع می کنی بهزاد یادت باشه :evil: :( :neutral: :sad:

یعنی چی هر کی زودتر گفت.من الان تاپیک رو دیدم.چلسی ماله منه.تا حالا که همتون ازش بدتون میومد.حالا چطور انتخابش کردین؟
من چلسی میخوام

مي گم دير اومدي....يه تيم ديگه رو بگير تا همونم از دست ندادي

سلام ای بابا بهزاد جان من تو بازی دات کجا میلیون ها داشتم بابا اونجا من کلی 21 بازی می کردم اینقدر پول می بردم ای بابا حالا منو ضایع می کنی بهزاد یادت باشه

اي بابا...من كجا اسمي از تو بردم رضا!!!!
eek.gif

من گفتم بعضي از اعضا مث اون دكتره مي اومدن و تقلب مي كردن.....حالا اگه دلت مي خواد منو ضايع كن

سلام واسه اینکه تو بازی دات سره همین گیل با چند نفر دعوام شد بهم گیر دادن که چرا اینقدر گیل هات زیاد هستن گفتن حتما شما هم دارین به من گیر می دین بهزاد جان ببخشید پس انگار سوء تفاهم پیش اومده در هر صورت شرمنده ببخشید بهزاد جان جریان دکتر هم من زیاد در موردش چیزی نمی دونم ! :o :confused: ;)

سلام واسه اینکه تو بازی دات سره همین گیل با چند نفر دعوام شد بهم گیر دادن که چرا اینقدر گیل هات زیاد هستن گفتن حتما شما هم دارین به من گیر می دین بهزاد جان ببخشید پس انگار سوء تفاهم پیش اومده در هر صورت شرمنده ببخشید بهزاد جان جریان دکتر هم من زیاد در موردش چیزی نمی دونم

بيخيال تاپيك رو منحرف نكنيم......فراموش كن....

فعلا برو يه تيم درست كن از غافله عقب نموني

سلام باشه بهزاد جان ;) دوستان هم اگر دوست دارین من بازی ها رو با پی اس 2 انجام می دم که از خیلی نظر ها pes5 رویه پی اس 2 ارجعیت داره نسبت به پی سی و درباره تیم هم بگم من منچستر رو می خواهم فقط واسه سیستم هم خبر بدین که چه جوری بهتون بدیم نقل انتقلات هم موقع شد بگین که من چند تا بازیکن رو می خواهم ;)

پی اس 2 انجام می دم که از خیلی نظر ها pes5 رویه پی اس 2 ارجعیت داره نسبت به پی سی و درباره تیم هم بگم من منچستر رو می خواهم فقط واسه سیستم هم خبر بدین که چه جوری بهتون بدیم نقل انتقلات هم موقع شد بگین که من چند تا بازیکن رو می خواهم

فكر كنم شرايط فقط شامل حال pc بشه....مثلا سيو تو كه به درد كامي نمي خوره...يكم داره قضيه پيچيده ميشه
wink.gif

سلام آقايون احتمالا منو نميشناسين چون تا حالا فعاليت زيادي نداشتم ولي اگه مسابقات برگزار شد منم با اينكه عاشق اينترم ولي بالاجبار بايرن رو ميخام.فقط اگه مسابقات به روش اول برگزار ميشه خبرم كنين يعني اگه با روش دومه من نيستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or