ليگ فوتبال اروپا در بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا شروع كنيد بريم ديگه!

اصلا فکر میکنم همون راه حل گیم نت بهتر از همه بود. بروبچ پایتخت یه گیم نت جمع بشیم ببینیم چه خبره!!

ببين داداش اين طوري هم بازي سنتري بودن مسابقات تقريبا از بين ميره هم حق ما شهرستانيها ضايع ميشه.ضمنا تو حامد سافت دارن مسابقات رو به همين شكل برگزار ميكنن بدون هيچ مشكلي

سلام بر همگی بچه ها اگه میثم جان قصد اومدن ندارن می خواهین من در نبودش بازی ها رو انجام بدم تا خوده میثم بیاد البته من خودم تیم دارم نمی دونم تیمه خودمو چیکار کنم :exclaim:

mgs3جان.اگه ميخاي مسابقات رو برگزار كني هرچه زودتر شروع كن

1:بازيهاي ميثم رو عقب بنداز تا اگه اومد مشكلي نباشه.اگه هم نيومد ادامه ميديم

2:مواظب باش مثل ميثم يكدفه ناپديد نشي

3:تا دو هفته ديگه امتحان ترم شروع ميشه

سلام بر همگی اقایون من فقط باید pes5 رو بگیرم اگه کسی سیو نقل انتقالات جدید هم داره لطفا اپلود کنه بزاره واسه دانلود ممنون می شم اخه من رویه ps2 بازی می کنم

خوب من قبلا هم به آقا ميثم گفته بودم و ايشون هم بارسلونا رو به عنوان تيم من معرفي كرده بود!

تیم من عوض نشده و هیچ قصد نقل و انتقالی رو هم ندارم.

متشکر از زحماتتون

دوستان ماشاالله چند روز ما نبودیم جانشینم انتخاب شد
خب دوستان سلام چه طوری ببخشید دوروزم شد 9 روز
خب من برای درسا تو نت نمیومدم یک سری مشکلات بود که خدارو شکر حل شد حالا بعدن میگم
خب مسابقات رو از روز شنبه به طور کامل شروع میکنیم تیم های رو هم هر کی هر کاری کرده تا فردا فرصت داره تا نوع تیمش رو بفرست راستی نقل انتقالات اگر تا فردا به من پیام داده نشه قبول نیست ها گفته باشم
خب دوستان شنبه شروع میشه دیگم هم نقل انتقال انجام نمیشه فقط اکسانیکه از قبل انجام دادن با پیام تا فردا شب می تونن به ما خبر بدن
فعلا خدانگهدار

دوستان ایبی نداره چون سری او به صورت کابلا تشریفاتی هستش حتی با چهار تیم هم میتونیم بازیک نیم یعنی مسابقات چهار جانبه ولی اگر کسی دیگه نیاد دیگه مسابقات رو شروع میکنم مسابقات هم فردا عصر اگر زنده باشم شروع میشه پس لطفا زود تر ارنج تیمتون رو بفرستید اگر تیمتون رو تو مستر لیگ بزارید خیلی عالی میشه بای بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or