ربطی به ریستور و این چیزا ندار.واسه منک همینطور بود رو لپتاپ...من رو دو تا ویندوز متفاوت هم تست کردم.اصلا درست نمیشه.
با pc خوب کار میکنه اما لپتاپ نه
مال من که رو لپ تاپ مشکلی نداره.
ربطی به ریستور و این چیزا ندار.واسه منک همینطور بود رو لپتاپ...من رو دو تا ویندوز متفاوت هم تست کردم.اصلا درست نمیشه.
با pc خوب کار میکنه اما لپتاپ نه
با لپتاپ های نسبتا ضعیف و قدیمی موشکل داره!مال من که رو لپ تاپ مشکلی نداره.
دوستان کسی هست که Intercooler استفاده کرده باشه؟ کمکی میکنه؟ اگرم لینکی برای خرید دارید لطفا در خصوصی بفرستید. تشکر.
دوستان یه سوال در مورد هدست گلد دارم میخاسم ببینم ولومش را اگه رو بیشترین حدش بذاریم در حین بازی برا گوش ضرر داره؟
اگر دماي اتاق بالا باشه شما اينتركولر يا فني بذاري كه سيستم هاي خنك كننده مايع نداشته باشه فايده نداره
دمت گرم بابت جواب. فقط یه سوال دیه سیستمی سراغ داری این مدلی برا PS4؟ یعنی خنک کننده ی مایع داشته باشه؟ تشکر
واسه بازی اصلا تا اخر نذار.حد اکثر تا 60 درصد بذار.دوستان یه سوال در مورد هدست گلد دارم میخاسم ببینم ولومش را اگه رو بیشترین حدش بذاریم در حین بازی برا گوش ضرر داره؟
ممنون ولی ازکجا میشه درصد صداشا فهمید؟واسه بازی اصلا تا اخر نذار.حد اکثر تا 60 درصد بذار.
البته من واسه اهنگ تا اخر هم میذارم:d
من دنبال این گیمپد میگردم: Hori Fighting Commander 4
آیا کسی از دوستان این کنترلر رو توی بازاری جایی ندیده؟
نه هنوز خودم هم پیدا نکردم... خیلی بعیده اینجا پیدا بشه.
دروددوستان چند تا سوال داشتم درباره هدست گلد
اینکه کیفیتش برای آهنگ های راک خوبه؟
دوم اینکه گوش بعد مدتی داغ نمیکنه؟مثلا بعد 2ساعت استفاده یه سر؟چون من یکم گرماییم گوشم سریع داغ میکنه:d
و اینکه من میخوام به جز PS4 روی لپ تاپ هم استفاده کنم، به درد لپ تاپ میخوره اصلا؟؟اگر آره میشه بیسیم هم وصلش کرد به لپ تاپ؟؟
ممنون
Sent from my Xperia Z2