mikami.pro کاربر سایت Dec 26, 2021 #1,262 سلام دوستان دسته حرفه ای واسه ps4 چی پیشنهاد میدید واسه بتل میخوام
A-min کاربر سایت Dec 26, 2021 #1,263 نوشته شده توسط mikami.pro: سلام دوستان دسته حرفه ای واسه ps4 چی پیشنهاد میدید واسه بتل میخوام بیشتر... نیکون 2
نوشته شده توسط mikami.pro: سلام دوستان دسته حرفه ای واسه ps4 چی پیشنهاد میدید واسه بتل میخوام بیشتر... نیکون 2
joker 868 کاربر سایت Jun 5, 2022 #1,264 سلام دوستان من کنسولم رو هک کردم الان میخوام هدست بخرم میخواستم بدونم وقتی که هک میکنی مشکلی در اتصال هدست به کنسول پیش نمیاد؟
سلام دوستان من کنسولم رو هک کردم الان میخوام هدست بخرم میخواستم بدونم وقتی که هک میکنی مشکلی در اتصال هدست به کنسول پیش نمیاد؟
S Saeedking369 کاربر سایت Apr 23, 2023 #1,265 سلام.یه عدد ps4 back button دارم کسی خواست زیرقیمت میفروشمش.گرفتم خیرسرم باهاش گیم بزنم یماه نشده کنسولو فروختم ۵ گرفتم دیگه بکارم نیومد
سلام.یه عدد ps4 back button دارم کسی خواست زیرقیمت میفروشمش.گرفتم خیرسرم باهاش گیم بزنم یماه نشده کنسولو فروختم ۵ گرفتم دیگه بکارم نیومد
godofwar4 کاربر سایت May 15, 2023 #1,266 نوشته شده توسط Saeedking369: سلام.یه عدد ps4 back button دارم کسی خواست زیرقیمت میفروشمش.گرفتم خیرسرم باهاش گیم بزنم یماه نشده کنسولو فروختم ۵ گرفتم دیگه بکارم نیومد بیشتر... خب بازی ps4 میخوای بازی کنی میتونس استفاده کنی .دسته ps4 تو ps5 کار میکنه و میتونی باهاش بازی ps4 بازی کنی
نوشته شده توسط Saeedking369: سلام.یه عدد ps4 back button دارم کسی خواست زیرقیمت میفروشمش.گرفتم خیرسرم باهاش گیم بزنم یماه نشده کنسولو فروختم ۵ گرفتم دیگه بکارم نیومد بیشتر... خب بازی ps4 میخوای بازی کنی میتونس استفاده کنی .دسته ps4 تو ps5 کار میکنه و میتونی باهاش بازی ps4 بازی کنی