@HTC M8دوستان موس کیبورد سیمدار همه مدلی توی ps4 ساپورت میشه یا خیر؟
اگر مدل خوب سراغ دارید بگید
زیاد گرون نباشه
@HTC M8دوستان موس کیبورد سیمدار همه مدلی توی ps4 ساپورت میشه یا خیر؟
زیاد گرون نباشه
تا جاییکه اطلاع دارم با استفاده از مبدل هایی که هست میتونی هر موس و کیبوردی رو متصل کنیدوستان موس کیبورد سیمدار همه مدلی توی ps4 ساپورت میشه یا خیر؟
زیاد گرون نباشه
آقا منم دقیقا همین سوال رو دارم کسی اگه اطلاع داره لطف کنه بگهدوستان این دسته های DS4 که با عنوان کپی تو فروشگاه ها هست و ارزون تر از اورجینال هستن دقیقا چه تفاوت هایی داره با اصلی ؟ از نظر شکل هرچی دقت کردم همونه. واسه آخر نسلی میخوام زیاد هم خرج نکنم فقط L1,L2,R1,R2 ـش همراهی کنه 7،8 ماهی خوبه
اختلاف قیمت ولی خیلی زیاده به شکم انداخته
اگر کسی اطلاعی داره یا تجربه داشته ممنون میشم راهنمایی کنه
astro a50دوستان هدست خوب چی پیشنهاد می کنید بدون محدودیت قیمت
کل سیمی ها روسلام
ps4 هدفونهای سیمی usb رو پشتیبانی میکنه(از برند A4Tech)؟
سریعا ردش کن بره..قبلا داشتم بعد از یک ماه فروختم..هیچ رقمه مثل دستهای اصلی خود ps4 نیست.سلام دسته nacon revolution pro 1 برام هدیه گرفتن هنوز به دستم نرسیده، ارزش استفاده داره یا بفروشم بره؟؟
چرا ؟ یعنی خیلی مزخرفه؟ ظاهر خوبی دارهسریعا ردش کن بره..قبلا داشتم بعد از یک ماه فروختم..هیچ رقمه مثل دستهای اصلی خود ps4 نیست.
دقت انالوگاش خوب نبود..با دستهای خود ps4 خیلی نرم تر میشد aim گرفت البته اگر مولتی میزنی تاثیر گذاره..بازیهای سینگل مهم نیست خیلی..نکته دوم این که چون انالوگ سمت چپش بالاست اصلا من نتونستم باهاش کار کنم و راحت نبودم باهاش..هرچند یک سری قابلیتهای نرم افزاری خوبی مثل تنظیم سنسویتی انالوگ و.... رو دارهچرا ؟ یعنی خیلی مزخرفه؟ ظاهر خوبی داره