لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين چند تا نظر اخر رو خوندم و ديدم همه دارن در مورد هدست حرف ميزنن !

من اين چند وقته خيلي خيلي درباره هدست و هدفون براي PS4 تحقيق كردم پس به شما هم تجربيات ام رو مي گم

خودم چند روزي يه گلد از يكي از بچه ها خريدم و تجربه خوبي بود اما يه كم براي من نا مانوس بود و فروختمش و فكر كنم كار اشتباهي كردم :|
گوش هام داغ مي كرد و حداقل صداش هم برام زياد بود :| و گرنه تجربه بهتري در بتل 4 داشتم و R6 برام حرفه اي تر ميشد
( خصوصاً نسبت به استريو كه اگر مثلاً پشت به هلي بكنيد ديگه صداش رو نمي شنويد :| ولي در درايوكلاب صداي چرخ و دريفت از ايرفون ام خيلي بهتر مي اومد )

نكته اول !!!
هدست هايي كه به صورت رسمي و وايرلس رو PS4 كار كنن زياد نيستن و از اون هايي كه ميشه در ايران تهيه كرد يكي همين گلد ( كه در منطقه US بهش مي گن گلد و در اروپا مي گن وايرلس هدست ورژن 2.0 ) و ديگري pulse elite يا همچين اسميه ( دقت كنيد مدل قديمي تر پالس به PS3 ميخوره فكر نكنم به 4 بخوره )
مدل هاي بسيار عالي ديگه اي هم هستن مثل Turtle Beach ها ولي متاسفانه در ايران پيدا نميشن ! چند مدل وايرلس و قدرتمند داره كه هم تكنولوژي بالاتري داره هم ساخت بهتر ولي من توي ايران چندتا دونه بيشتر نديدم، كه يه دونه وايرلس به PS4 خور اش رو هم يه نفر داشت مي فروخت مي گفت از فرانسه برام كادو اوردن به قيمت 760 تومن ! ( هدست سري 800P و 200 دلار قيمت اشه )

مدل هاي ترتل بيچ سري P شون به PS4 ميخوره و دالبي و 5.1 و 7.1 كاناله داره جنس خوبي دارن و كيفيت عالي به علاوه وايرلس !
اما ارزون قيمت هاش سيمي اند و استريو مثل 50P ! كه بازم جنس هاي خوبي اند اما قيمت سفارشي و خريدشون به نسبت گلد به صرفه نيست با 200-250 تومني كه اين هارو بخوايد بخريد ميتونيد يه 100 تومن بذاريد روش گلد بخريد( دقت كنيد مدل ترتل بيچي كه من گفتم سيمي هست و استريو )

نكته دوم !!!
ريزر هارو هم من يه دونه كركن تست كردم اشغال تمام معنا بود ! هيچ وضوحي نداشت و 280 تومن پول برند بود !
بهتريني كه تست كردم يه هدفون سنهايزر بود كه متاسفانه سنهايزر هدست رسمي براي PS4 نداره و بايد سيمي بخريد بزنيد به دسته كه ميشه همون استريو با كيفيت صداي بالا ! و گرنه سري GAME ONE و GAME ZERO سنهايزر جزو برترين هاي چند سال اخير اند كه در ايران هم پيدا ميشه ولي به PS4 نميخوره ( حدود 750 تومن قيمت شونه :d)

نكته سوم !!!
در حال حاضر به نسبت قيمت و در دسترس بودن همين گلد و پالس رو بايد چسبيد :|
هم برنامه دارن هم 7.1 مجازي هم ميكروفون هم باطري هم رسمي اند !
و گرنه ترتل بيچ هاي ارزون قيمت و عالي چندتايي هست ! از رنج 40 دلار تا 200 تا ! بهترين شون تو قيمت هم 70 و 100 دلاري بود
مدل هاي سيمي كه به دسته وصل كنيم اخر سر از يه حدي بهتر جواب نخواهند داد

نكته چهارم !!!
پالس به نسبت گلد محكم تره اما مي گن سر ادم رو اذيت مي كنه و باتري ايش هم 6 ساعت دووم مياره !
و اين كه دانگل وايرلس پالس رو ميتونيد يه 3.5 ميلي متري از پخش كننده بهش وصل كنيد و بعد به صورت وايرلس روي هدست اهنگ تون رو بشنويد !
دقت كنيد كه وايرلس گلد فقط روي PS4 كار ميده ولي پالس رو ميشه اين مدلي هم استفاده كرد
تا جايي هم كه بچه ها گفتن پالس بيس قدرتمند تري داره

من خودم شايد شايد يه پالس بخرم چون جنس گلد با اين كه بد نيست ولي همون لولا هاش و خودش يه جوريه كه انگار بهت مي گه خراب ميشم :| ولي اين رفيق مون خيلي خوب ازش مراقبت كرده بود جنسي كه يه سال براش كار كرده بود خيلي خيلي تميز و درست بود
اما مي ترسم پالس من رو با اين همه حساسيت گوش و ... اذيت كنه

-------------------------------------------------------------------------------------

دوستان من چند وقته دستام شروع مي كنه به عرق كردن و دسته توي دستم درست نيست :| اين انالوگ ها هم كه واقعاً بايد گفت ياد روزهاي انالوگ هاي سگ جون و عالي PS3 به خير !

يه دونه از اين روكش هاي ژله اي 20-30 تومني ديدم كه عكس اژدها داره كه دوتا سر انالوگي خاردار هم داشت !

اين ها خوب اند ؟ يكي مي گفت بدنه ژله اي شون به كار نمياد !!!؟؟؟

تشکر فراوان داداش
زحمت کشیدی !!!!
جدی اینقدر جنسش ضعیفه !!! حسابی نگرانم کردی !!!! از خرید پشیمونم کردی !!!
یعنی همین اکبندی چسب کاری کنم !!!! از سونی بعید بوده !!! عجب :(

داداش من یه سال و نیم هست دارم گلد رو چشمش نکنم تا حالا هیچیش نشده:d
شما باهاش کشتی نگیر چیزیش نمیشه خیالت راحت;)

من قبلا پالس الایت داشتم.کیفیت بدنه خوبی داشت ولی یک مدت که روی سرت میزاشتی از شدت فشار گوش درد میگرفتم اگر یک مقدار هم که ازادش میکردی یک حالت شل وولی داشت.یک مقدار حجم صداش هم کم بود.بیسش هم خوب بود .اون موقع the last of us رو باهاش بازی کردم بعدش رفتم روی یک سینمای خانگی دیگه بازی کردم کلا از هدفون هدست زده شدم:| اگه به کیفیت صدا اهمیت میدی کلا هدفون وهدست رو از سرت بیرون کن:d

نه نیازی نداره اول کاری چسب کاری کنی"بستگی داره به نوع استفادت.اگه مثل من خیلی زیاد استفاده کنی(چون من در مورد فیلم " انیمه " موسیقی و.. هم ازش استفاده میکنم) بعد از حدود 1 سال این مشکلاتی که گفتم چه بخوای چه نخوای یه جورایی ایجاد میشه.تعارف نداریم جنس بدنه ضعیفه

نه" بحث کشتی گرفتن نیست.زیاد استفاده کنی این مشکلات گریز ناپذیره بعد از یکسال.توی اینترنت نقدهای کاربرای انگلیسی زبان رو ببین متوجه میشی.

من یه هدست دیگه ای از Sony دارم که 4 سال پیش 260 تومن خریدمش اما توی این مدت آخ نگفته.
هدست گلد رو هم خیلی عادی استفاده کردم اما زیاد" صدای عالی ای داره و تو طولانی مدت اذیتت نمیکنه ولی جنس بدنش اونچنان که باید تعریفی نداره.

نمیدونم شاید من خوش شانس بودم تا حالا چیزیش نشده:d

دوستان فکر کنم از هدست به عنوان شونه استفاده میکنن:d
چسب کاری چیه:|مگه اسباب بازیه:d
دوستان حتما ویدئو طریقه هدست گذاشتن رویه سر رو ببین:d(دارم شوخی میکنم نریزین رو سرم)...

سلام به دوستان عزیزیه سوال
من هدفون پالس چند روزی از یکی از دوستان گرفتم برای تست،کیفیتش خوب بود مخصوصا صدای 7.1 چیز جالبی بود...خودم یه xb500 دارم از کیفیت و باس اون هم خیلی راضیم..حالا میخوام یه هدفون برای ps4 بگیرم اونجور که شنیدم و دیدم ساپورت از پالس ضعیف تر هست مثلا پروفایل های بازیاش کلا 3تاس(بلادبورنو و ...) ولی ساپورت گلد بهتره و تقریبا برای بیشتر بازی ها سونی یه پروفایل مخصوص براش میده..فقط مشکلم با صداش هست که میگن خیلی تیز هست صداش که منم بدم میاد از اینوع صدا..صدای بم و با باس زیاد ترجیح میدم..کلا دوستان نسبت به این نظرات من خرید کدومو پیشنهاد میدن(اگر ساپورت پروفایل هاش از طرف سونی خوب بود بی شک همون پالس میگرفتم)
ممنون

سلام به دوستان عزیزیه سوال
من هدفون پالس چند روزی از یکی از دوستان گرفتم برای تست،کیفیتش خوب بود مخصوصا صدای 7.1 چیز جالبی بود...خودم یه xb500 دارم از کیفیت و باس اون هم خیلی راضیم..حالا میخوام یه هدفون برای ps4 بگیرم اونجور که شنیدم و دیدم ساپورت از پالس ضعیف تر هست مثلا پروفایل های بازیاش کلا 3تاس(بلادبورنو و ...) ولی ساپورت گلد بهتره و تقریبا برای بیشتر بازی ها سونی یه پروفایل مخصوص براش میده..فقط مشکلم با صداش هست که میگن خیلی تیز هست صداش که منم بدم میاد از اینوع صدا..صدای بم و با باس زیاد ترجیح میدم..کلا دوستان نسبت به این نظرات من خرید کدومو پیشنهاد میدن(اگر ساپورت پروفایل هاش از طرف سونی خوب بود بی شک همون پالس میگرفتم)
ممنون
قطعا" پالس گزینه منایب تری هست کار ساپورت نداشته باش توی تنضیمات مهم نیست بازی ها باشن مهم اینه که همه سبک ها هستن !!

نه نیازی نداره اول کاری چسب کاری کنی"بستگی داره به نوع استفادت.اگه مثل من خیلی زیاد استفاده کنی(چون من در مورد فیلم " انیمه " موسیقی و.. هم ازش استفاده میکنم) بعد از حدود 1 سال این مشکلاتی که گفتم چه بخوای چه نخوای یه جورایی ایجاد میشه.تعارف نداریم جنس بدنه ضعیفه

نه" بحث کشتی گرفتن نیست.زیاد استفاده کنی این مشکلات گریز ناپذیره بعد از یکسال.توی اینترنت نقدهای کاربرای انگلیسی زبان رو ببین متوجه میشی.

من یه هدست دیگه ای از Sony دارم که 4 سال پیش 260 تومن خریدمش اما توی این مدت آخ نگفته.
هدست گلد رو هم خیلی عادی استفاده کردم اما زیاد" صدای عالی ای داره و تو طولانی مدت اذیتت نمیکنه ولی جنس بدنش اونچنان که باید تعریفی نداره.

هفته ای 30 ساعت ازش استفاده کن ببین بازم شانس میاری:d

دوست عزیز کیفیت گلد در مورد دیدن فیلم های full HD چه طوره ؟
و اینکه میشه به صورت وایرلس به tv وصل کرد دیگه ؟

ممنون

واسه دیدن و شنیدن همه چی خیلی خوبه" حداقل از نظر خودم تا الان تو همه موارد ازش راضی بودم.در مورد پشتیبانی از TV بستگی به TV شما داره که پشتیبانی کنه یا نه" مدلهای جدید هوشمند اصولا پشتیبانی میکنن.

ممنون از جوابتون .

مگه گیرنده ش به صورت usb به کنسول یا tv وصل نمی شه ؟

یا اتصال به صورت Bluetooth هست ؟

الان کسی هست هم پالس هم گلد رو تجربه کرده باشه؟چون تو فروم های خارجی هم از زود شکستن پالس شکایت میکنن اینجا هم از زود شکستن گلد.
یه جمع بندی لطفا :دی

الان کسی هست هم پالس هم گلد رو تجربه کرده باشه؟چون تو فروم های خارجی هم از زود شکستن پالس شکایت میکنن اینجا هم از زود شکستن گلد.
یه جمع بندی لطفا :D

کلا اگه با هدست کشتی نگیری هیچ اتفاقی براش نمی افته. هرکی هم میگه میشکنه خودش بلد نیست وسایلش رو درست نگه داره :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or