ajabz
کاربر سایت
تو کیفیت صداشون چطور؟فرقی ندارن؟کلا اگه با هدست کشتی نگیری هیچ اتفاقی براش نمی افته. هرکی هم میگه میشکنه خودش بلد نیست وسایلش رو درست نگه داره
تو کیفیت صداشون چطور؟فرقی ندارن؟کلا اگه با هدست کشتی نگیری هیچ اتفاقی براش نمی افته. هرکی هم میگه میشکنه خودش بلد نیست وسایلش رو درست نگه داره
والا پالس باس بیشتری داری داره ولی گلد فایلهای شخصی سازی بیشتری براش میاد و پشتیبانی ازش بهترهتو کیفیت صداشون چطور؟فرقی ندارن؟
چه اصراری هست که هدست گلد یا هدست های خود سونی رو خریداری کنید؟! تفاوت خاصی هست؟! من هم تجربه هدست گلد داشتم هم یه سری از لاجیتک و هم یه مدل steelseries (با USB) رو ولی به مشکل خاصی برنخوردم جدای اینکه هدست گلد میتونست از 7.1 مجازی پشتیبانی کنهالان کسی هست هم پالس هم گلد رو تجربه کرده باشه؟چون تو فروم های خارجی هم از زود شکستن پالس شکایت میکنن اینجا هم از زود شکستن گلد.
یه جمع بندی لطفا
تا حدی درسته ولی یکی از آشنایان من که از قضا کلا با وسایلش خیلی اروم برخورد میکنه، معمولا هم تو دراز مدت مشکلی برای وسایلش پیش نمیاد هدست گلدش بعد حدود 9 ماه قسمت داخلیش مشکل پیدا کرد (اون چیزی که روی منبع صدا رو میپوشونه) حالا شاید بدشانسی ایشون بوده باشه . اون قسمت اتصالات هم کلا حس استحکام چندانی رو منتقل نمیکنه با اینکه من ازش مشکلی ندیدمکلا اگه با هدست کشتی نگیری هیچ اتفاقی براش نمی افته. هرکی هم میگه میشکنه خودش بلد نیست وسایلش رو درست نگه داره
داداش من خودم گلد دارم هم باهاش بازی میکنم و هم فیلم میبینم.الان کسی هست هم پالس هم گلد رو تجربه کرده باشه؟چون تو فروم های خارجی هم از زود شکستن پالس شکایت میکنن اینجا هم از زود شکستن گلد.
یه جمع بندی لطفا
دوستان کسی فیلم های Full-HD روی کنسول دیده ؟
چون حجم این فیلم ها بین 8 تا 20 گیگ هست و نمی شه روی فلش با فرمت fat32 کپی کرد .
برای این میخوام با کنسول ببینم که از هدست گلد با صدای 7.1 کاناله ش استفاده کنم . چون روی لپ تاپ صدای 7.1 رو نمی ده دیگه .
ممنون
در مورد Full HD که به رزولیشن فیلم ربط داره نه حجم فیلم و در جواب بله من دیدم!
در مورد فلش هم بله نمیشه بالای 4 گیگ کپی کرد!
اولا که هدست گلد صدای 7.1 رو شبیه سازی میکنه و فقط اسمش 7.1 هستش!
2 اینکه شما اون فیلم ریپ شده فول اچ دی که میبینید صداهاشون هیچ کدوم 7.1 نیست و واسه اینکه صدای 7.1 بگیرید باید برید سراغ بلوری هایی که صدای 7.1 دارن و در نهایت هم باید کنسول رو با کابل HDMI به Av Reciver وصل کنی و اون AV Reciver هم قابلیت پخش اون صدا رو داشته باشه و اسپیکر های شما هم 7.1 باشن تا صدا اصلی رو بشنوی!
همه اینها رو گفتم که متوجه بشی که با یه هدست گلد نمیشه صدا ی 7.1 تجربه کرد اونم با سورس دانلودی MKV 1080....
فقط میتونی یه صدای شبیه سازی شده رو بشنوی!
خیلی ممنون بابت پاسختون .
خب پس برای من که AV Receiver و اسپیکرهای 7.1 ندارم ؛ یعنی راحت ترین راه دیدن فیلم پخش اون تو لپتاپ و وصل کردن لپ تاپ با HDMI به tv هست دیگه ؟
کلا برای دیدن فایل های بالاتر از 4 گیگ تو کنسول ؛ باید چی کار کرد ؟ چرا ntfs رو ساپورت نمی کنه خب ؟!!!!
دوست عزیز الان خیلی از TV های جدید اکثر فرمت ها رو پخش میکنن و نیازی به لپ تاپ یا وسیله جانبی اضافه نیست ولی اگه تلویزیونتون قابلیت پخش فایل ها رو مستقیم نداره میتونید از روش های مختلفی استفاده کنید که یکیشون همون لپ تاپ هستش!
PS4 فرمت NTFS رو پشتیبانی میکنه ولی توی قسمت مدیا پلیرش فقط از فرمت Fat میشه استفاده کرد که دلیلش باید از خود سونی بپرسید و من نمیدونم!
فقط من متوجه نشدم شما دنبال استفاده از صدای 7.1 هستی یا دیدن فیلم های Full HD روی تلویزیون؟
تلویزیون رو میدونم ساپورت می کنه ولی خب چون فیلم ها رو با لپ تاپ دانلود می کنم ، دوباره ریختنش روی هارد یا فلش و زدن به tv فکر کنم زحمتش بیشتره تا وصل کردن مستقیم لپ تاپ به tv !
والا فیلما رو که میخوام Full-HD ببینم روی tv ولی صدا با صحبت های شما و امکانات موجودم باید بیخیالش بشم دیگه ...
این لپ تاپی ها فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه چون ورودی هوا ps4 از بقل ها هستسلام خدمت دوستان
من میخواستم واسه کنسولم فن بخرم دوستان به نظرتون فن هایی که میزارن زیر لپ تاپ بخرم خوبه؟
یعنی تاثیری داره؟
با تشکر
منم دقیقاً همین سوال رو داشتم...سلام خدمت دوستان
من میخواستم واسه کنسولم فن بخرم دوستان به نظرتون فن هایی که میزارن زیر لپ تاپ بخرم خوبه؟
یعنی تاثیری داره؟
با تشکر
الان این Super Cool ـهایی که تو بازار هست، به درد میخوره؟ به نظر نمیاد که جلوی خروج هوا رو بگیره؟ چون دقیقاً پُشت PS4 نصب میشه، جایی که هوای گرم میزنه بیرون. یه نگاه به این عکس بنداز لطفاً...این لپ تاپی ها فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه چون ورودی هوا ps4 از بقل ها هست
کلا به نظرم زیاد این این راه نمیشه چیزی رو سرد کرد ، شما سعی کن هوا محیط اطرافش رو سرد کنی و پشتش که هوای گرم میزنه بیرون محیط بسته نباشه
سلام خدمت دوستان
یعنی تاثیری داره؟
با تشکر