با همون usb شارژ کنیدسلام
من هدست سوني pluse elite گرفتم
چند تا سوال داشتم :
چند ساعت طول ميكشه براي شارژ ؟ و ميشه به اداپتور بزنم براي شارژ اگه ميشه چه نو اداپتوري و ولتاژي بزنم؟
با همون usb شارژ کنیدسلام
من هدست سوني pluse elite گرفتم
چند تا سوال داشتم :
چند ساعت طول ميكشه براي شارژ ؟ و ميشه به اداپتور بزنم براي شارژ اگه ميشه چه نو اداپتوري و ولتاژي بزنم؟
اگه tv قابلیت hdmi link داشته باشه از کنترل tv هم میشه استفاده کرد به جای این.من خودم همین کارو میکنم!این کنترل PS4 به بازار نیومده؟
Z5 PREMIUM DUAL
Kraken که مال razer هست و هدست های razer هم که کلا همون اول صداشون رویps4 کم بود بعدا هم که فکرکنم کلا دیگه صدایی پخش نمیشد کلا razer واسه ps4 نگیرین بهتره ، electra هم اطلاعی ندارم :dسلام دوستان به نظر شما اگه یکی از هدفون های kraken یا electra رو بگیرم و بزنم به خروجیه دسته کیفیت خوبی رو اراعه میده؟؟؟؟ مثلا در حد gold هست؟؟
دوستان این کابل شارژ من سریش که میره توی دسته خیلی سفت میره و در میاد ! واسم عجیبه چرا اینقدر بد ساختن که به این سختی باید عمل کنه.
میخواستم بدونم واسه همه دوستان این مدلی هستش ؟
سلام بر همه دوستان
من میخوام یه هدفون بی سیم بگیرم برای ps3 و ps4 و pc
البته یه سیستم پاناسونیک دارم که 5.1 هستش و خوشبختانه ورودی اپتیکال هم داره
اما خودتون بهتر میدونین مزیت هدفون اینه که صداش دیگران رو اذیت نمیکنه
برای من شفافیت صدا و وضوح صدا مهمتر از باس اون هستش
با توجه به این شرایط شما دوستان چه هدفونی رو پیشنهاد میکنین
البته من از اپشن چت کردن اصلا استفاده نمیکنم ولی شنیدم که هدست های سونی ( سیلور و گلد و ..... ) خوبن
گلد رو هم یکی توی پرشین تولز اتپیک فروشگاه زده بود میگفت 290 - جمهوری قیمت گرفتم 320!! - یکی توی توپخنه میگفت 350 !!!!
ممنون از راهنمایهای تون