دوستان این هدست گلد مدل تقلبی هم داره؟ چند وقت پیش از یکی شنیدم میترسم برم بهم بندازن...
سلام.هدست گلد رو از کجا میتونم بخرم؟قیمتش چنده؟درسته میگن با آپدیت جدید ps4 فقط هدست گلد رو ساپورت میکنه؟
آپدیت 4.11 به بعد هدست ها کار میکنن کنسولتون رو به آخرین فریمور کپی خور آپدیت کنید فقط اول تحقیق کنید یه وقت فریمور اورجینال نریداز فروشگاهای شهرتون یا اینترنتی. ۳۳۰ الی ۳۵۰ تومان. نه قدیمی هارم ساپورت می کنه
- - -ویرایش - - -
من Pulse Elite رو خریدم ولی از هر دیوایسی تونستم صدا بگیرم به جزء PS3 !. چیکار باید بکنم صدا از هدست پخش شه آخه ؟؟؟! ربطی به آپدیت کنسولم نداره؟ .کنسولم مدل فت و آپدیت ۳.۵۵ هست. یکی کمکم کنه لطفا؛
مگه چفدر بازی داریدسلام دوستان
کسی دیتا بانک nyko واسه کنسول ps4 سراغ نداره ؟؟؟
هارد کنسولمون پر شده ظرفیت نداره دیگه
من یه کابل otg گرفتم و دانگل هدست گلد رو بهش وصل کردم و زدم به گوشی که به صورت بلوتوث باهاش کار کنم ولی وقتی گوش میدم فقط از یکی از اسپیکرها صدا میاد ولی وقتی با سیم وصل میکنم مشکلی نداره.کسی میدونه مشکلش چیه؟یا کلا همینجوریه؟
سلام
واسه من هم همینجوریهبا این که گوشی هم سونی بود.
به یه لپتاپ هم وصل کردم صدا درست نمیومد.حتی با ps3 هم صداش خیلی کمه.کم یعنی در حد ولوم 1!!!
ظاهرا فقط با ps4 و pcهای به روز خوب کار میکنه
گوشی منم سونیه ولی با لپتاپ مشکلی نداشتم
نمیدونم حالا کلا مشکل داره با همه گوشیا؟
البته شاید به خاطر قدیمی بودن لپتاپ من باشه.به pc وصل کردم دانگلشو هیچ مشکلی نبود.ولی با گوشی یکیش صدا میده.من با گوشی سامسونگ s5 هم تست کردم اونم مشکل داشت