فرقی نمیکنه پک هاشون فرق میکنندوستان یک سوال
هدست های گلد ورژن 2.0 با معمولی ها چه فرقی داره؟
روی جعبه بعضی هاشون زده 2.0 ولی بعضی هاشون معمولی هست هیچ ورژنی نزده
دوستان هدست گلد رو میخوام بخرم انشالله. فقط شنیدم اگه به گوشی بخوام وصلش کنم باید با سیم باشه! راسته؟ بلوتوث داره؟ NFC چی؟
پالس الیت گیر نمیاد دیگه تنها مدلی که به موبایل و وسایل دیگه بی سیم وصل میشه پالس الایت هست که اونم یه جورای با سیم هست به این صورت که باید با جک3.5 موبایل رو دانگل اتصال شده به برق وصل کرد بعد هدست بی سیم وصل میشهسلام به دوستان و اساتید محترم. من میخوام یکی از این هدست هارو بخرم و بیشتر نظرم رو Pulse Elite هست بخاطر اینکه 1. اگه درست فهمیده باشم با گلد نمیشه بصورت بی سیم به تی وی و گوشی وصلش کرد؟! درسته؟. و یه سواله دیگم اینه که 2. با Pulse Elite تو بیرون و بدون کنسول راحت میتونم بی سیم به گوشی تلفن و TV وصلش کنم؟؟؟.
3. حالا سوال آخر Pulse Elite در PS4 بازم ساپورت خواهد شد ؟؟٬ خیلی ممنون میشم منو ازین سر درگمی در بیارین تا منم با خیال راحت خرید کنم٬ اگه جایی رو میشناسید که قیمت مناسب میده هم لطفا؛ معرفی کنید؟
من تا حالا دیدم برای هر دو اومده گمون نکنم ساپورتش قطع بشهمنظورم از ساپورت برای (قابلیت کاستوم کردن صدای بازی های آینده) است ؟ میشه؟
میکروفون داره هدست گلد پلی استیشن؟
خوبه یا به درد نمی خوره
سلام...میکروفون داره هدست گلد پلی استیشن؟
خوبه یا به درد نمی خوره
باید بگردید.باید باشهاون گجت برای اتصال گوشی به دسته تو ایرا هست؟
lمن دیدم نماینگی سونی توی یکی از سایتا موجود زده بوددوستان این پایه کنترل DS4 توی ایران موجوده ؟ خوبیش اینه که همه چی بهش میچسبه . کلا از این نوع پایه ها واسه DS4 سایتی هست بفروشن ؟