من تست کرممن تا حالا توجهی نکردم ببینم دقیقا چهقدر طول میکشه... اما هردو 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم....
زمانی که باطری خالیه حدود 1ساعت 50 دقیقه طول میکشه
زیاد نیست ؟
من تست کرممن تا حالا توجهی نکردم ببینم دقیقا چهقدر طول میکشه... اما هردو 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم....
من تست کرم
زمانی که باطری خالیه حدود 1ساعت 50 دقیقه طول میکشه
زیاد نیست ؟
هنوز عرضه جهانی نشده.فعلا میشه ORDER داد فقط....البته فقط قسمت براق رو میپوشونه که خیلی هم زیباتر میشه کنسول...سلام دوستان کسی میدونه The Order: 1886 PS4 Faceplate تو ایران اومده؟؟ جایی هست بفروشه؟؟
هنوز عرضه جهانی نشده.فعلا میشه ORDER داد فقط....البته فقط قسمت براق رو میپوشونه که خیلی هم زیباتر میشه کنسول...
سلام...خوبی ایمان جانسلام،من چند وقتی هست که گلد رو خریدم ولی به کنسول وصل نکرده بودم،
امروز که به ps3 زدم کار میکرد ولی صداش خیلی کم بود،حتی بیشترین ولوم هم خیلی کمه،درحالی که با pc و گوشی مشکلی ندارم،ریست هم کردم دانگل رو بازم همونجوریه.
چیکار کنم؟
سلام...خوبی ایمان جان
من با پلی 3 تست نکردم اما با 4 مشکلی نداشت...
داخل تنظیمات پلی 3 قسمت Accesories صدای میکروفن رو تا آخر ببر بالا.احتمالا باید از اون باشه..
سلام،من چند وقتی هست که گلد رو خریدم ولی به کنسول وصل نکرده بودم،
امروز که به ps3 زدم کار میکرد ولی صداش خیلی کم بود،حتی بیشترین ولوم هم خیلی کمه،درحالی که با pc و گوشی مشکلی ندارم،ریست هم کردم دانگل رو بازم همونجوریه.
چیکار کنم؟
گلد برای ps3 فکر نکنم خوب باشه چون منم این مشکلو دارم+صداش پایینه
بنظرم pulse elite برای ps3 بهتره تازه باس اش عالیه
اولین بار که به ps3 وصل کردم مشکلی نداشت،الان بعد دو ماه اینجوری شده،نمیدونم چرا...
شاید خود هدست خراب شده
دیگه بیشتر نمیدونم شرمنده