ریزر خیلی بهتره کلا .بیتس فقط یه اسمی داده بیروندوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟
ریزر خیلی بهتره کلا .بیتس فقط یه اسمی داده بیروندوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟
ریزر خیلی بهتره کلا .بیتس فقط یه اسمی داده بیرون
رفقا اهل دل هدست باز
کسایی که صدای ما ورایی دالبی 7.1 کاناله + ویس چت با کیفیت از هدست میخان !
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset DOLBY DIGITAL 7.1
قیمت هم 246 دلاره
این هدست متاسفانه داخل ایران موجود نیست.اگه ایران بود با سر میرفتم میگرفتمش.مخصوصا با ps4 سازگاری کامل داره.منظورم هدست astro a50 هست
من خودم از Razer Kraken 7.1 Chroma Headset استفاده میکنم.
هم واسه PC هم برای PS4.
با PS4 کاملا سازگاره.(میکروفون و ...)
خیلی هم باهاش آهنگ گوش میدم.
فوق العاده هست.به نظر من خیلی ارزش خرید داره.
دوست عزیز تا جایی که من میدونم این هست وارد کشور نشده.یا باید از سایت امازون شفارش بدی یا باید اشنا داشته باشی برات بفرستن.اگه جایی سراغ داری ممنون میشم بهم بگیداداش بعضی از سایت ها دارن یه سرچ کنی پیدا میکنی
داداش من میگم بین این دوتا کدوم خوبه
Beats Solo HD و Razer Adaro
تو میگی کراکن ؟ ؟ ؟
دوستان یکی راهنمایی کنه خوب در ضمن هر دوتاش به ps4 وصل میشند ایا یعنی سازگاری دارند ؟؟؟
تو رنج 400 تومن برای ps4 اگه میخوای تو انتخاب گلد شک نکندوستان یه هدست میخوام با قیمت 400 تومن
برای ps4
همون هدست گلد سونی خوبه یا یه هدست دیگه ای میشناسید که بهتر باشه
برای استفاده طولانی مدت اگه یه نکاتی رو رعایت نکنی آره میشکنه اما میتونی همون اول فیکسش کنی با بست و درست استفاده بشه مشکلی نداره و یه عمر کار میکنهدوستان یه سوال این هدست های puls زود میشکنه؟؟
چون تو ign و چن جا دیگه دیدم ملت میگن یا شکسته یا ترک خورده
یک هفته اس موندم اینو بگیرم یا gold
کراکن چنده؟؟؟ بهتر از این دوتاس؟؟ 7.1 داره ؟؟
تصمیم گرفتم gold بگیرم
بین gold wirelsess stereo headset با gold wireless stereo headset 2 چه فرقی هست؟؟؟
تفاوتش اینه که در v2 وقتی که از میکروفن هدفون استفاده نمیکنی خودش بصورت اتوماتیک تا زمانی که محیط اتاق بیصدا باشه میکروفن رو mute میکنه اما تو سری قدیمتر به این صورت نیست و تازمانی که میکروفن رو بصورت دستی قطع نکنی صدای محیط از تو هدفون پخش میشه و یه حالت نویز نامحسوس تو گوشی هدفون هست