قضیه ناموسی شده , همه ریختن اینجا !!
مهدي بجاي اسپم به اون مغزت فشار بيار ببينم چجوري كنسول بنده خدارو بهش برگردونيم
يه لحظه خودتو جاي esmaeil بذار
آخرین ویرایش:
قضیه ناموسی شده , همه ریختن اینجا !!
خب داداش يه حماقت بزرگ كردم گوشم يهو دراز شد پوست بدنم مخملي شد ولي نميزارم حقم پايمان بشه حاليش ميكنمگیرش نیارید بهتره تا انقد راحت تا آخر عمرتون اعتماد نکنید و با این کارا دزد پرورش ندید تو جامعه.آخه آدم با یه SMS کنسول میده کسی؟
داداش شماره ش خاموشه.من هر چيزي رو كه ميدونستم تو صفحه اول گفتم خدا كنه بتونم گيرش بندازممصطفی من این بلا سرم اومده!! اما خب زرنگ بودم با حرف خرش کردم!! تازه اسم کاربریشم نمیدونستم! والا راجب این قضیه هردو طرف باید شفاف سازی کنن تا بتونیم کمکشون کنیم
در حال حاضر 17 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (15 کاربر و 2 مهمان)
اونم میگه چشم آقا امیرحسین من منتظر امر شما بودم تا ببرم کنسولو پولو پس بدم حرفا میزنیاااااا!من يه فكري دارم
به يارويي كه زنك زده كفته xbox ات رو بده
بش زنك ميزنيم و ازش مي خوايش كنسولو بس بده به همين راحتي
مگه شما پولو به حساب اون طرف واريز نكرديد ؟؟؟؟!!!! حالا خودش نه بلاخره آشناش بوده كه . خيلى ساده ميشه گيرش آورد .یعنی دهنم باز مونده!!
این شماره از منم کلاه برداری کرده!اسمشم مهرزاده.یارو اصلا اهل کرمان نیست. بندر عباسه!
اون آدرس گلستان هم مربوط به من میشه.
پس بگو. من تعجب کردم که کنسولی که خریدم از آذربایجان اومده! در حالی که گفت اهل کرمانم!
پس با این حساب کنسولی که بنده خریدم باید مال جناب GPSY باشه! البته قرار بود 2 تا کنسول + کینکت بفرسته!
داداش شمارتو پ.خ کن. جریانو کامل توضیح بده! من گیـــــجم! :-o
امید وارم کار به اما و اگر نکشه...مگه شما پولو به حساب اون طرف واريز نكرديد ؟؟؟؟!!!! حالا خودش نه بلاخره آشناش بوده كه . خيلى ساده ميشه گيرش آورد .
سر نخ اين مساله دست (DcoY) . ايشون همكارى كنن راحت ميشه گيرش آورد .
مگر این که.......
تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همين