كلاهبرداری

• Thread starter Thread starter GPSY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پلیس فتا رو برای همین ایجاد کردن دیگه !!!
برید شکایت کنین ...
اونا به دیتابییس قوی دسترسی دارن .... شماره شناسنامه همسایه طرف هم براتون در میارن !!!

فردا قرار شد آقا مسلم شكايت كنن منم شاكي بشم انشاالله خدا كمك ميكنه يارو رو گير ميندازيم

این حروم زاده رو فیتیله پیچش کنید ما یه حالی بکنیم.اما تو این سایت بازم هست.:دی

دوست عزیز بهترین راه نوشتن شکایت نامه است، پلیس هم دست بکار می‌شه ، تحقیقات می‌کنه، یارو کلاهبردار رو به احتمال 99% گیر میاره، بهترین راه ممکن الان اینه، از نشستنو ناراحتی‌ کردن بهتره.

دوستان از همتون ممنون برای راهکار هایی که پیشنهاد دادید.

احتمالا طرف چیزی از پلیس فتا نمیدونسته. پرونده به اندازه هیکلش ایجاد میکنم!

دوستان در صورتی که کمکی یا حرفی دارید و احتمال میدید یه جورایی واسه در رفتن طرف کمک میکنه پ.خ کنید. چون احتمالا داره این تاپیک رو میبینه!

خودمم شرایط تورو دارم ولی نه در این حد.درکل درک میکنم چقدر سخته باور کنی که خودت مالت رو به یکی تقدیم کردی....
البته اینی که این کارو کرده ادم نیستا....یه حیوون اونم نه هر حیوونی !!مثلا خوکه!

بازم ممنون از دوستان گل بازيسنتر با مسلم جون ايشا... گيرش ميندازيم

دوست عزیز بهترین راه نوشتن شکایت نامه است، پلیس هم دست بکار می‌شه ، تحقیقات می‌کنه، یارو کلاهبردار رو به احتمال 99% گیر میاره، بهترین راه ممکن الان اینه، از نشستنو ناراحتی‌ کردنو کارهای بی‌ثمر کردن بهتره.
شرمنده ولی پلیس هیچ کاری نمیکنه! یه دوستی داشتیم ماشینش (جنسیس کوپه) رو برا فروش گذاشت نمایشگاه، طرف به قصد خرید با این بنده خدا نشست تو ماشین که مثلا یه دوری بزنه موقع پیدا شدن جلوی نمایشگاه یارو گازشو گرفت رفت، این بنده خدا اعلام سرقت کرد ولی به جا اینکه پلیس کاری کنه دو روز بعد باهاش تماس میگیرن که با ماشین شما از یه پمپ بنزین و ساندویچی :d سرقت شده!
بعد از یه هفته درگیری با صاحب ساندویچی و کلی ماجرا با پلیس آخر ماشینو روشن کنار خیابون پیدا کردن، مرتیکه حرو.... اخه دلش اومده ماشین به این نازی رو یه هفته روشن بذاره :-s .
دقت کنین ماشین پراید یا 206 نبود که بگیم تو خیابون ریخته و پیدا کردنش کار سختیه اونم تو تهران با این همه دوربین :| .
خلاصه دوست عزیز واقعا متاسفم ولی اینارو گفتم که خودتو الکی خسته نکنی .

من تا 2 سال پیش در نیروی انتظامی کرمان خدمت می کردم. با توجه به روال کار متاسفانه باید بگم جناب
.DcoY. اولین کسی هست که تحت پیگرد قرار می گیره چون کالا به آدرس ایشون ارسال شده. ایشون در مرحله دوم پرونده باید تلاش کنن تا نشون بدن خودشون هم مال باخته هستن.
دوست عزیزم جناب .DcoY. جسارتا یک سوال از خدمتتون داشتم تا به روشن شدن مساله کمی کمک کنه و خدایی نکرده برداشت منفی نکنید.

یعنی دهنم باز مونده!!

این شماره از منم کلاه برداری کرده!اسمشم مهرزاده.یارو اصلا اهل کرمان نیست. بندر عباسه!

اون آدرس گلستان هم مربوط به من میشه.

پس بگو. من تعجب کردم که کنسولی که خریدم از آذربایجان اومده! در حالی که گفت اهل کرمانم!

پس با این حساب کنسولی که بنده خریدم باید مال جناب GPSY باشه! البته قرار بود 2 تا کنسول + کینکت بفرسته!

داداش شمارتو پ.خ کن. جریانو کامل توضیح بده! من گیـــــجم!

شما تویه این پستتون فرمودید که متعجب شدید کنسول از آذربایجان اومده چون طرف گفته بود اهل کرمانه. عذرخواهم میشه بفرمایید پس چرا و چطور حالا فهمیدید اهل بندرعباسه!؟

ولی انصافا کسایی که از دستشون بر میاد کاری انجام بدن دریغ نکنن ...
بنده خدا با زحمت یه کنسول بخره یه ادم از خدا بی خبر بیاد کنسولو اینجوری از چنگش دربیاره ...

ولی انصافا کسایی که از دستشون بر میاد کاری انجام بدن دریغ نکنن ...
بنده خدا با زحمت یه کنسول بخره یه ادم از خدا بی خبر بیاد کنسولو اینجوری از چنگش دربیاره ...
تاييد ميشه
من خودم اينقد دلم واسش ميسوزه كه حد نداره:(

آقا ميلاد چرا يكم توضيح نميدي كه همه بفهمن
اون دوستمون كه گفتم تو پرشين تولز تاپيك زدن و اونجا آشنا شدن
شما بيا توضيح بده
1-چطوري با اين بنده خدا آشنا شدي؟آيا ايشون جايي اگهي زده بودن؟
2-شما ميگي قرار بوده دوتا كنسول با كينكت بفرسته اما يه كنسول اومده!خب بعدش شما چيكار كردي
3-چند به حسابشون واريز كرديد؟
4-بعد شما كه ميگي تلفني باهاش در ارتباط بودي بعد نپرسيدي اين از كرمان نيومده!باقي اجناس كو؟و......

Last edited by a moderator:
میدونم چه سخت واقعا ادم اینجوری پیدا میشه اصلا میشه بهش بگی ادم چه جوری زندگی میکنه واقعا ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or