داداش مال حروم خوردن نداره باور كن به خاطر اين كنسول 4 ماه رفتم تهران كارگري كردم تا پولش رو جمع كردم بيا بهم پسش بدهمنم اطلاعاتی ازش ندارم.ارتباطمون تلفنی بود. آدرس کرمان هم که داده اشتباست. پیگیری که کردم متوجه شدم فقط شهرکی به نام ولایت داره. ادامش تخیلات طرفه!البته من گیرش میارم.
چه قضیه جناییه جالبی شده، آخه مومن چرا به کسی که نه دیدی نه میشناسی اعتماد میکنی؟داداش مال حروم خوردن نداره باور كن به خاطر اين كنسول 4 ماه رفتم تهران كارگري كردم تا پولش رو جمع كردم بيا بهم پسش بده
واقعا حقته اگه انقدر نگرانی باید خودت دست به کار شی نیرو انتظامیم کار آنچنانی واست نمیکنه مگه دیوانس به خاطر یه ایکس باکس بره همه جارا زیر و رو کنهداداش مال حروم خوردن نداره باور كن به خاطر اين كنسول 4 ماه رفتم تهران كارگري كردم تا پولش رو جمع كردم بيا بهم پسش بده
داداش فقط اطلاعات كامل اوني رو دارم كه كنسول رو براش فرستادم اطلاعات اوني كه قرار بود واسم پلي ٣ بفرسته ندارم و فهميدم اهل كرمان هم نيست بلكه اهل بندر عباسه و يه شماره خاموش ازش دارمواقعا حقته اگه انقدر نگرانی باید خودت دست به کار شی نیرو انتظامیم کار آنچنانی واست نمیکنه مگه دیوانس به خاطر یه ایکس باکس بره همه جارا زیر و رو کنه این حرفا که به آقای میلاد زدی فهمیدم حقت بیشتر از ایناس
حق با مهدي هستآخر نگفتي اين يارو شماره تو از كجا آورده
از رو هوا كه نياورده
جايي آگهي زدي واسه كنسولت؟
داداش فقط تو پرشين تولز تاپيك زده بودم تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همينآخر نگفتي اين يارو شماره تو از كجا آوردهاز رو هوا كه نياوردهجايي آگهي زدي واسه كنسولت؟اينم خيلي جالبهخب شما بعدش چيكار كردي ميلاد
داداش فقط تو پرشين تولز تاپيك زده بودم تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همين
تو تاپيك شماره خودم رو داده بودمخب شماره تو هم بهشون داده بودي؟شماره تو كجا نوشتي؟