كلاهبرداری

• Thread starter Thread starter GPSY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش شماره ثابت يا آدرس دقيق يارو رو ميدوني؟اتفاقا روزي كه فرستادم كنسول رو بهم گفت چند روز ميرم بندر جنس بيارم!

اوه اوه , قضیه پیچیده شد!! هر کیه خوب برنامه ریزی کرده بوده! اما نگران نباشید مال حلال جایی نمیره! منم یه بار هارد 1ترا فرستادم برای کسی تو مشهد , تا چند روز پولشو نریخت,آخرشم گفت نمیخوام,دو سه هفته علافم کرد اما آخرش فرستاد(انقد پشت گوشی خرش کردم فرستادا) , چقدم پول پست داده بودم !

منم اطلاعاتی ازش ندارم.

ارتباطمون تلفنی بود. آدرس کرمان هم که داده اشتباست. پیگیری که کردم متوجه شدم فقط شهرکی به نام ولایت داره. ادامش تخیلات طرفه!

البته من گیرش میارم.

منم اطلاعاتی ازش ندارم.ارتباطمون تلفنی بود. آدرس کرمان هم که داده اشتباست. پیگیری که کردم متوجه شدم فقط شهرکی به نام ولایت داره. ادامش تخیلات طرفه!البته من گیرش میارم.
داداش مال حروم خوردن نداره باور كن به خاطر اين كنسول 4 ماه رفتم تهران كارگري كردم تا پولش رو جمع كردم بيا بهم پسش بده

آخرین ویرایش:
داداش مال حروم خوردن نداره باور كن به خاطر اين كنسول 4 ماه رفتم تهران كارگري كردم تا پولش رو جمع كردم بيا بهم پسش بده
چه قضیه جناییه جالبی شده، آخه مومن چرا به کسی که نه دیدی نه میشناسی اعتماد میکنی؟
الان من برام سواله که اون طرف شماره شمارو از کجا آورده؟ به نظرم اگه بفهمی شمارتو از کی یا کجا آورده میتونی یه سرنخ هایی پیدا کنی

واقعا حقته اگه انقدر نگرانی باید خودت دست به کار شی نیرو انتظامیم کار آنچنانی واست نمیکنه مگه دیوانس به خاطر یه ایکس باکس بره همه جارا زیر و رو کنه
این حرفا که به آقای میلاد زدی فهمیدم حقت بیشتر از ایناس

واقعا حقته اگه انقدر نگرانی باید خودت دست به کار شی نیرو انتظامیم کار آنچنانی واست نمیکنه مگه دیوانس به خاطر یه ایکس باکس بره همه جارا زیر و رو کنه این حرفا که به آقای میلاد زدی فهمیدم حقت بیشتر از ایناس
داداش فقط اطلاعات كامل اوني رو دارم كه كنسول رو براش فرستادم اطلاعات اوني كه قرار بود واسم پلي ٣ بفرسته ندارم و فهميدم اهل كرمان هم نيست بلكه اهل بندر عباسه و يه شماره خاموش ازش دارم

آخر نگفتي اين يارو شماره تو از كجا آورده
از رو هوا كه نياورده
جايي آگهي زدي واسه كنسولت؟

البته قرار بود 2 تا کنسول + کینکت بفرسته!
اينم خيلي جالبه
خب شما بعدش چيكار كردي ميلاد

آخه مرد حسابی چرا تو این مملکت دزد بازار همچین کاری کردی؟:|
اگه توی نیروی انتظامی یا 3پاه آشنا داری حتما بهش اطلاع بده کارت سریع تر راه می افته

آخر نگفتي اين يارو شماره تو از كجا آوردهاز رو هوا كه نياوردهجايي آگهي زدي واسه كنسولت؟اينم خيلي جالبهخب شما بعدش چيكار كردي ميلاد
داداش فقط تو پرشين تولز تاپيك زده بودم تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همين

داداش فقط تو پرشين تولز تاپيك زده بودم تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همين

خب شماره تو هم بهشون داده بودي؟
شماره تو كجا نوشتي؟

اينم خيلي جالبه
خب شما بعدش چيكار كردي ميلاد

آدرسی که داده بود رو از طریق دوستانم چک کردم. که متوجه شدم شهرکی به اسم ولایت هست.منتها بقیه آدرس نیست!

فردا پیگیر میشم از طریق پلیس فتا. انشاا... که گیر میفته این حروم خور.

سلام .
اگه واقعا پيگير باشيد گير انداختنش كار ٢ سوته .
اگرم نيرو انتظامى جايى آشنا داريد مثل آب خوردن ميتونيد پيداش كنيد .
نگران نباش ايشاا... پيدا ميشه .
جناب dcoy شما بلاخره پولو به يه حسابى ريختيد برا خريد كنسول از اون طرف پس راحت ميشه پيداش كرد.
حساب برا هركى باشه بلاخره بايد منطقا يه ربطى به جناب دزد محترم داشته باشه .
لعنت به هر چى دزده .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or