كلاهبرداری

• Thread starter Thread starter GPSY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا تا کی باید از این خبرا و شکایتا ببینیم (والا توی پی تی که زیادی شورشو در آورده بودن). ما میخوایم 4 تا dvd کپی از ناشناس بخریم کلی با سلام و صلوات میریم جلو... چطور بعضی دوستان به یک sms اعتماد میکنن؟! خدایی خیلی مضحکه

خطاب به کلاهبردار: اگه از خدا و قیامت نمیترسی که میدونم نمیترسی لا اقل از این یکی بترس بی شرف

25412680423957303793.jpg
من که حالمو گرفته بود خواستم جو یکم لطیف بشه:d

آخرین ویرایش:
من هرچي فك ميكنم ميبينم يه ادم ميتونه اينجوري كلاهبرداري كنه اونم كسي نيست جز
پيمان بيرانوند
البته انجمن1000 ادرس شماره خونشون ادرس محل كار پدرش و كلا همه چيزشو بلده اگه با ما همكاري كنه[/QUOTE
تهمت سنگینیه اول بهتره منطئن بشی بعد اینو بگی!

منم خیلی ناراحت شدم وفتی این اتفاق برای کسی می افتد ، خودم رو جای ان فرد می گذارم

متاسفانه الان زمانه ی بدی توی کشورمون شده، کاری هم اگر بشه کرد .... نمی دونم چی بگم دیگه شما بهتر می دونید ...

فقط چند تا سوال می پرسم چون تا حالا کسی نپرسیده :

1- چند شنبه ( چند روزه ) این اتفاق افتاده؟

2- اون پسره نامی چیزی از خودش بهت نگفت ؟

3- کلا به هم چه چیزهایی به عنوان مشخصات دادید ؟

اگر می تونی دوباره به اون تایپیک فروش Xboxــت برو و شاید بتونی یه چیزایی بدست بیاری

معین خیلی راه خوبی رو گفت #95

این دوست عزیز جناب .Dcoy و شما اطلاعاتی که اون آقای دزد به هر دوتون داده رو اینجا مطرح کنید خیلی بهتر میشه نظر داد

دوستان لطفا این مسئله رو شوخی نگیرید ، راه حل بگید

ممنون

دزد من بودم حالا هر سئوالي دارين بكين
نه غلط كردم كجا من دزدم يه وقت جدي نكيرين

25412680423957303793.jpg
من که حالمو گرفته بود خواستم جو یکم لطیف بشه:d
[/QUOTE]

اخ گلبم با این عکس خدا سر شاهده گرفت:d ( ایشالله که پیدا بشه))

واقعا این پیمان بیراوند کیه انقدر معروفه؟؟؟؟؟؟

یه پیشنهاد دارم واسه هر دوتون.از این ماجرا یه فیلم تهیه کنید بزارید یوتوب اونوقت پلیس سه سوته پیداش میکنه و اگه اتفاق خاصی نیفته(مثلا آلودگی هوا) آخر همین هفته مراسم اعدامش رو اجرا میکنن:d

چند تا سوال داشتم از هردوتون
جناب GPSY شما چرا با طرفی که قرار بود کنسولتون رو بهش تو گلستان بفرستین تلفنی تماس نگرفته بودین؟و دوم اینکه چرا بعد از فهمیدن ماجرای کلاه برداری بازم باهاش تماس نگرفتین؟
جناب DcoY شما چرا بعد اینکه فهمیدین آدرس از یه جای دیگه ای هستش و ناقص هم هست چرا با طرف آذری تماس نگرفتین؟
در ضم با شماره حسابی که دارین و وجود دو نفر شاکی قضیه به راحتی قابل حل هستش البته به شرطی که دو طرف حقیقت رو گفته باشن

یه پیشنهاد دارم واسه هر دوتون.از این ماجرا یه فیلم تهیه کنید بزارید یوتوب اونوقت پلیس سه سوته پیداش میکنه و اگه اتفاق خاصی نیفته(مثلا آلودگی هوا) آخر همین هفته مراسم اعدامش رو اجرا میکنن:d

چند تا سوال داشتم از هردوتون
جناب GPSY شما چرا با طرفی که قرار بود کنسولتون رو بهش تو گلستان بفرستین تلفنی تماس نگرفته بودین؟و دوم اینکه چرا بعد از فهمیدن ماجرای کلاه برداری بازم باهاش تماس نگرفتین؟
جناب DcoY شما چرا بعد اینکه فهمیدین آدرس از یه جای دیگه ای هستش و ناقص هم هست چرا با طرف آذری تماس نگرفتین؟
در ضم با شماره حسابی که دارین و وجود دو نفر شاکی قضیه به راحتی قابل حل هستش البته به شرطی که دو طرف حقیقت رو گفته باشن
و ناگفته نماند که هر کدوم از دو طرف نیز جزو مضنونین هستن

شرمنده ولی پلیس هیچ کاری نمیکنه! یه دوستی داشتیم ماشینش (جنسیس کوپه) رو برا فروش گذاشت نمایشگاه، طرف به قصد خرید با این بنده خدا نشست تو ماشین که مثلا یه دوری بزنه موقع پیدا شدن جلوی نمایشگاه یارو گازشو گرفت رفت، این بنده خدا اعلام سرقت کرد ولی به جا اینکه پلیس کاری کنه دو روز بعد باهاش تماس میگیرن که با ماشین شما از یه پمپ بنزین و ساندویچی :d سرقت شده!
بعد از یه هفته درگیری با صاحب ساندویچی و کلی ماجرا با پلیس آخر ماشینو روشن کنار خیابون پیدا کردن، مرتیکه حرو.... اخه دلش اومده ماشین به این نازی رو یه هفته روشن بذاره :-s .
دقت کنین ماشین پراید یا 206 نبود که بگیم تو خیابون ریخته و پیدا کردنش کار سختیه اونم تو تهران با این همه دوربین :| .
خلاصه دوست عزیز واقعا متاسفم ولی اینارو گفتم که خودتو الکی خسته نکنی .
اولاً: آدم باید امید داشته باشه
دومأ: شما نباید به دوستمون بگید که نمی‌شه، ممکن دلش ۲ برابر بشکنه،
سومأ: شکایت کردن از کاری نکردنو بالا پایین پریدن بهتره.

ای خدا همه کلاه بردارهای ان ترررنتی رو لعنت کنه و بیشتر کسانی رو لعنت کنه که اینقدر اجناس رو گرون کردن که ادم مجبور میشه اینترنتی بخره و کلاه سرش بره.

من خودم چون زیاد معاله کردم اینترتی چندبار کلاه سرم رفته ولی چندبارش رو اب رفته رو به جوی باز گردوندم:d
اول بگم که این سایت پلیس فتا و سایبری یعنی کشک و الان بهشون بگی یه ماه دیگه جوابت رو میدن و تازه بری از فردا دنبال مرجع قضایی هم کلی طول میکشه و دهن سرویسی داره و البته بازم توصیه میشه اینکارها رو بکنید چون بهتر از هیچیه.

من خودم یه بار همینجا نزدیک بود کلاه سرم بره و دوتا هارد برای ریختن بازی فرستادم برای یه ادمه خیلی معتبر که همه از اینجا ازش خرید کرده بودن و حتی سایت هم داشت و تلفن و ادرسه محله کارش هم معلوم بود و از شانس بده من و یکی از دوستانه همینجای دیگه طرف محله کارش رو عوض میخواست بکنه و هاردهای ما رو هم قصد داشت بالا بکشه و یه ماه گذشت هی امروز فردا میکرد در پیام خصوصی و یه شماره ایرانسل هم داشت که همش خاموشش میکرد و اخرش دیگه دستش رو شد و شانسی که من اوردم رفتم تمامی پستاش رو در اینجا خوندم و شماره تلفن اصلیش رو تو یکی از پستاش که خرید کرده بود گیر اوردم و همیچین تهدیدش کردم که الان دارم میام رو ننت و اطلاعات شیراز قوم و خویشمه>:) که فوری برام فرستادش و ماله اون رفقیمون هم فرستاد و ایدی معتبرش در اینجا هم دادم موقوف کردن.

یه باره دیگه هم تو سایت پرشین تولز که پاتوقه دزداست از نظره من یه بابای بندری خواست کلاه سرم بزاره که اونو دیگه بد بلایی سرش اوردم و مجبورش کردم خسارت هم بده و اونم دوکونی زده بود تو پرشین و کلاه برداری میکرد که خدا رو شکر اونم نفله کردم.

همش هم چوب اولین برخوردم با ادمها رو میخورم که همه قکر میکنن ساده و مشنگی چیزی هستم و نمیدونن بزرگترین سایت ایران رو من دادم گرفتنش بخاطر برخورد بدش با من>:)

خواستم شماره ش رو بگيرم خواموش بود بهم گفته بود چند روز ميرم بندر جنس بيارم!!منم شك نكردم بهش!در مورد گلستاني هم بهم گفت كاريت نباشه چون اون فك ميكنه من بهش فرستادم و من براي شما پلي ٣ رو ارسال ميكنم منم از خوش حالي بال درآورده بودم چون عاشق پلي ٣ هستم تا اينكه جريان به اينجا ختم شد

دوستان اول از همه باید به سوالات بنده جواب داده بشه تو پست #95 بعد به خیلی چیزا میرسیم .

بعد من موندم ایشون قرار بوده دوتا کنسول و یک کینکت بفرستن برا دوستمون خوب پس هزینه خیلی بالا بوده پس باید طرف یجور اعتماد سازی میکرده که یه پولی به حسابشون میریختن . اگه اعتماد سازی کردن همه چیشو اینجا خواهشا بگین تا کمکتون کنم و حله قضیه .

اگه نه اعتماد سازی نکردن شما براش اعتماد سازی کردین ایشون براتون دوتا کنسول یا کینکت بفرستن که جاش کنسول بنده خدا اسماعیل عزیز رسیده دستتون چون پول ندادین پس کنسولو به اقا اسماعیل پس بدین . خلاصه ازین دو حالت که گفتم خارج که نبوده . اینارو جواب بدینا حله با پست #95 اقا میلاد گل .

آقای amir mh ‎‏ این چه طرز حرف زدن تو همچین جای هستش!! دو ساعت رفتی یوزر ساختی که اینارو بگی? متاسفم برای خودم
سریع ویرایش کن تا گزارش نکردم

آخرین ویرایش:
خواستم شماره ش رو بگيرم خواموش بود بهم گفته بود چند روز ميرم بندر جنس بيارم!!منم شك نكردم بهش!در مورد گلستاني هم بهم گفت كاريت نباشه چون اون فك ميكنه من بهش فرستادم و من براي شما پلي ٣ رو ارسال ميكنم منم از خوش حالي بال درآورده بودم چون عاشق پلي ٣ هستم تا اينكه جريان به اينجا ختم شد

این جا رو جواب ندادید آقا اسمائیل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or