نميدونم نام كاربريش رو.فقط بهم اس داد و بسبه راحتی و با کمک ادمین سایت میتونی IP منطقه رو به صورت تقریبی پیدا کنی ! محلی که باهاش اینجا اکانت داره وآنلاین میشه . میتونی از ادمین سایت یا از مدیران سایت تمام IP آدرس هایی که طرف باهاش وارد شده رو بگیری و اون رو بدی پلیس فتا با شرح کامل موضوع و منطقه رو پیدا کنی .بدون کمک از پلیس فتا ، بچه های فروم آشیانه هم میتونن منطقه تقریب با حدود 85% رو برات پیدا کنن . خودت هم وارد باشی میتونی . اما پلیس فتا به دلیل دست رسی به ورت های مخصوص مخابراتی ، خیلی راحت ازطریق IP ادرس میتونه محل فرد مرد نظرت روپیدا کنه .-------------------------------------------------------------این نکته رو اضافه کنم اگر IP رو پیدا کردی ، با متورهای مخصوص جست و جوی IP ادرس ، و از طریق GOOGLE EARTH حدود منطقه اش روپیدا کن .
داداش فقط تو پرشين تولز تاپيك زده بودم تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همين
نميدونم نام كاربريش رو.فقط بهم اس داد و بس
نميدونم نام كاربريش رو.فقط بهم اس داد و بس
آره همینه بهش بگو کمکت می کنه ...
والا من زیاد معامله کردم ایکس باکس بهم دادن دسته تقلبی کنسول خراب ... و ....
کلا خدا ازشون نگذره !
انجمن 1000
بیخودی به کسی تهمت نزنید . اقای GPSY اگر از انجمن 1000 خریدی خوب بگو . اگر نه که راهی که بهت پیشنهاد کردم بهترین راهه .
شما بهترين راه حل اينه فردا برى كلانترى . يه شماره هم كه ازش دارى .نميدونم نام كاربريش رو.فقط بهم اس داد و بس
شما که یه شماره دارینميدونم نام كاربريش رو.فقط بهم اس داد و بس
داداش گلم دوستان گویا گفتن ایشون میتونه کمکشون کنه نه اینکه ایشون کلاه بردار هستانجمن 1000
بیخودی به کسی تهمت نزنید . اقای GPSY اگر از انجمن 1000 خریدی خوب بگو . اگر نه که راهی که بهت پیشنهاد کردم بهترین راهه .
شما بهترين راه حل اينه فردا برى كلانترى . يه شماره هم كه ازش دارى .
بلاخره يه راه حلى پيدا ميكنن .
برا اينجور مسائل بايد سمچ باشي تا به نتيجه برسي .
مگه نميشه ليست مكالماتشو در آورد !!! بلاخره با كسايى در تماس بوده مگر اينكه اين شماررو فقط برا دزدى استفاده كنه .
از طريق اونا ميشه گيرش آورد ،
دهه چرا وایسادین 7 نفر این پست رو لایک زدن هیچکدوم امضاشون نکردن بابا یه امضا هست دیگه بجنبین تا دیر نشدهاونم میگه چشم آقا امیرحسین من منتظر امر شما بودم تا ببرم کنسولو پولو پس بدم حرفا میزنیاااااا!
اما به دزد توصیه میکنم اگه این نوشته رو میبینه یهجوری کنسول رو پس بده و بزنه به چاک
مث اینکه تاحالا گیر پلیس سایبری نیفتاده و نمیدونه پلیس فتا یعنی چی
هرچی پول بالا کشیده توراه قبرستون خرج کنه ایشالله همش پول دوا درمون درد بی درمونش بشه
من لینک این تاپیک رو به امضام اضافه میکنم دوستان دیگه هم خاهش میکنم این کارو بکنن
حتی فکر اینکه x360م یه لحضه ازم دورشه وحشتناکه
به خاک سیاه بشینه هرکی بوده