كلاهبرداری

• Thread starter Thread starter GPSY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها فعلا زود قضاوت نکنید,شاید اون دوستمون کاری واسش اتفاق افتاده نتونسته بیاد, صبر کنید

به راحتی و با کمک ادمین سایت میتونی IP منطقه رو به صورت تقریبی پیدا کنی ! محلی که باهاش اینجا اکانت داره وآنلاین میشه . میتونی از ادمین سایت یا از مدیران سایت تمام IP آدرس هایی که طرف باهاش وارد شده رو بگیری و اون رو بدی پلیس فتا با شرح کامل موضوع و منطقه رو پیدا کنی .بدون کمک از پلیس فتا ، بچه های فروم آشیانه هم میتونن منطقه تقریب با حدود 85% رو برات پیدا کنن . خودت هم وارد باشی میتونی . اما پلیس فتا به دلیل دست رسی به ورت های مخصوص مخابراتی ، خیلی راحت ازطریق IP ادرس میتونه محل فرد مرد نظرت روپیدا کنه .-------------------------------------------------------------این نکته رو اضافه کنم اگر IP رو پیدا کردی ، با متورهای مخصوص جست و جوی IP ادرس ، و از طریق GOOGLE EARTH حدود منطقه اش روپیدا کن .
نميدونم نام كاربريش رو.فقط بهم اس داد و بس

یکی هم کل حجم اینترنت ازم دزدید
این جور آدما فکر میکنن خیلی زرنگن وکار بزرگی کردن
صد برابرش از دست میدی عزیز جان

داداش فقط تو پرشين تولز تاپيك زده بودم تو همين فروم هم تو بازارچه به چند نفر پيشنهاد تعويض با پلي ٣ داده بودم همين

مگه نگفتی تو بازیسنتر هست ؟! من خودم IP یه بابایی رو پیدا کردم . شاخ بازی در اورده بود !!! خونش اصفهان بود ! باخطای 90% محلش رو پیداکردم . بچه ها روفرستادم ترتیبشو دادن :d تو هر سایتی هست باید IP داشته باشه . IP ایش رو گیر بیار .

انجمن1000 ايديش مگه نبود؟

آره همینه بهش بگو کمکت می کنه ...

والا من زیاد معامله کردم ایکس باکس بهم دادن دسته تقلبی کنسول خراب ... و ....

کلا خدا ازشون نگذره !

آره همینه بهش بگو کمکت می کنه ...

والا من زیاد معامله کردم ایکس باکس بهم دادن دسته تقلبی کنسول خراب ... و ....

کلا خدا ازشون نگذره !

[h=1]انجمن 1000[/h]
بیخودی به کسی تهمت نزنید . اقای GPSY اگر از انجمن 1000 خریدی خوب بگو . اگر نه که راهی که بهت پیشنهاد کردم بهترین راهه .

انجمن 1000

بیخودی به کسی تهمت نزنید . اقای GPSY اگر از انجمن 1000 خریدی خوب بگو . اگر نه که راهی که بهت پیشنهاد کردم بهترین راهه .

نه بابا كي گفت انجمن 1000 كلاهبرداره؟
داريم ميگيم انجمن1000 سرش كلاه رفته بود ولي ادرس دزد كه پيمان بيرانوند بود رو پيدا كرد و زنگ زد خونه پيمان بيرانوند(دزد)

شما بهترين راه حل اينه فردا برى كلانترى . يه شماره هم كه ازش دارى .
بلاخره يه راه حلى پيدا ميكنن .
برا اينجور مسائل بايد سمچ باشي تا به نتيجه برسي .
مگه نميشه ليست مكالماتشو در آورد !!! بلاخره با كسايى در تماس بوده مگر اينكه اين شماررو فقط برا دزدى استفاده كنه .
از طريق اونا ميشه گيرش آورد ،

انجمن 1000

داداش گلم دوستان گویا گفتن ایشون میتونه کمکشون کنه نه اینکه ایشون کلاه بردار هست

این تاپیک چرا تو گفتگوی آزاد نیست؟:دی

از شوخی گذشته...خودت با یه سربازی چیزی برو این آدرس...اگه آدرسش آدرسه توایلت نبود شاید بتونی ی کاری بکنی...با تاپیک زددن کاری از پیش نمیره وقتت الکی تلف میشه

آخرین ویرایش:
دزدی تو این ممکلت اسونه
هیچ کاریش هم نمیشه کرد متاسفانه
داداش اگه لینک پروفایلش تو هر انجمنی که باشه رو بدی ای پی اش رو بهت میدم یا اگه ای دی یاهو ازش داری بگو تا خر کشش کنم

شما بهترين راه حل اينه فردا برى كلانترى . يه شماره هم كه ازش دارى .
بلاخره يه راه حلى پيدا ميكنن .
برا اينجور مسائل بايد سمچ باشي تا به نتيجه برسي .
مگه نميشه ليست مكالماتشو در آورد !!! بلاخره با كسايى در تماس بوده مگر اينكه اين شماررو فقط برا دزدى استفاده كنه .
از طريق اونا ميشه گيرش آورد ،

ای بابا !!!! چرا نظرهای فلسفی بیخودی میدید به مردم !؟ کلانتری ربطی به کار این اقا نداره و اگر هم بره کارش راه نمی افته . این اقا باید بره پلیس فتا شکایت کنه . همین .

شما بیا اینجا شکایت تنظیم کن : http://www.cyberpolice.ir/

اونا پیگیری میکنن .

اونم میگه چشم آقا امیرحسین من منتظر امر شما بودم تا ببرم کنسولو پولو پس بدم حرفا میزنیاااااا!
اما به دزد توصیه میکنم اگه این نوشته رو میبینه یهجوری کنسول رو پس بده و بزنه به چاک
مث اینکه تاحالا گیر پلیس سایبری نیفتاده و نمیدونه پلیس فتا یعنی چی
هرچی پول بالا کشیده توراه قبرستون خرج کنه ایشالله همش پول دوا درمون درد بی درمونش بشه
من لینک این تاپیک رو به امضام اضافه میکنم دوستان دیگه هم خاهش میکنم این کارو بکنن :(
حتی فکر اینکه x360م یه لحضه ازم دورشه وحشتناکه
به خاک سیاه بشینه هرکی بوده :(
دهه چرا وایسادین 7 نفر این پست رو لایک زدن هیچکدوم امضاشون نکردن بابا یه امضا هست دیگه بجنبین تا دیر نشده
اگه این رو بزارین امضا 5 نفر هم که امضاشون باشه توی 60% تاپیک های bc نمایش داده میشه پس سریع باشین
مثل امضای من که الان گزاشتم توی تاپیک اسکایریم و هیتمن و فارکرای به صورت عمده نمایش داده میشه + یه عالمه تاپیک ریزه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or