فروش 360 و خرید PS3؟ ( لطفا فن بوی بودنتون رو دم در بذارین و بعد داخل شوید!)

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اتفاقا هیچ ربطی به استفاده نادرست نداره . هستن کسانی که با 12 ولت کردن و استفاده بسیار مناسب باز هم کنسولشون 3 چراغ داده .
اولا که ربطی به شلوغی نداره! شما ps3 رو باز کنی شلوغتر از 360 هست!
من اگه حرفی میزنم برای اینه که تجربش کردم حداقل هم از اطلاعات 20 نفر استفاده کردم! شما یه بار در کنسول رو باز کردی دیدی شلوغه بعد میگی در هر صورت 360 3 چراغ میده؟
لطفا اگه اطلاعات کاملی از چیزی ندارین فقط یه نظر بدین همین! نه که بیاین همه بدیهیات رو نقض کنی!

اولا که ربطی به شلوغی نداره! شما ps3 رو باز کنی شلوغتر از 360 هست!
من اگه حرفی میزنم برای اینه که تجربش کردم حداقل هم از اطلاعات 20 نفر استفاده کردم! شما یه بار در کنسول رو باز کردی دیدی شلوغه بعد میگی در هر صورت 360 3 چراغ میده؟
لطفا اگه اطلاعات کاملی از چیزی ندارین فقط یه نظر بدین همین! نه که بیاین همه بدیهیات رو نقض کنی!
متاسفانه شما بدون اینکه کامنت ها رو با دقت بخونی . اونارو نقل قول می کنی !!
کسی نگفت به علت شلوغی !! این کنسول 3 چراغ می ده .همونطور که در پست های قبلی هم عرض کردم در داخل این دستگاه فضای لازم برای تهویه هوا وجود نداره و علت اصلی 3 چراغ هم همین موضوع هست . حالا من از اطلاعات اون 20 نفر که ازشون استفاده کردی خبر ندارم . ولی این موضوع رو دیگه همه تایید می کنن که این کنسول مشکلات گرمایی داره و علتش هم برای همه روشن هست .
و جالبه شما از اطلاعات هم صحبت می کنی !!
برادر من 8 ساعت بازی چیه من میشینم 12 ساعت بازی میکنم ( 1 تا نیم ساعت وسطش خودم استراحت میکنم !! :laughing: ) ولی آخ نمیگه !! تازه رفیقم هم از همین مدل گرفته و گذاشته تو کلوپ !! این حرفی که شما میزنی غلط نیستش ولی مثلاً بگو از هر 100 تا 13 تاش خراب میشه ( که اون رو هم بعید میدونم !! )
خوب در مورد صحت و سقم این کامنت خود زننده تاپیک می تونه قضاوت کنه !!

پ.ن : در هر صورت بدون شک نمی شه ویژگی فن بوئیسم !! رو از خون ایرانی ها خارج کرد ! وقتی تعصب در هر زمینه ای وجود داشته باشه . بحث از حالت منطقی دور می شه . البته نمی گم این دوستانی که باهاشون بحث می کنم فن هستن . دارم عرض می کنم که بنده اینجا دنبال بحث و به اثبات رسوندن صحبت هام نیستم که بخوام یه سر بحث کنم و ... فقط تجربیات خودمو برای دوستمون ( زننده تاپیک ) بیان می کنم.

موفق باشید

اول از همه که شما منظور منو بد فهمیدی!
شما گفتی اینگار همه چیو چپوندن تو دستگاه و یه جورایی به بخش تهویه فکری نکردن! منم میگم شما ps3 رو ببینی هم همین فکر رو میکنی! فقط فرقشون اینه کیفیت ساخت قطعات 360 پایینه!
ولی این موضوع رو دیگه همه تایید می کنن که این کنسول مشکلات گرمایی داره و علتش هم برای همه روشن هست .
مگه من گفتم نداره؟:eek: شما اصلا پستارو نمیخونی! من میگم میتونید با استفاده درست این مشکل رو تقریبا از بین ببرید!
من هنوز یک نفر سراغ ندارم که فنش 12 ولت باشه sdm کرده باشه پشت فنها رو بریده باشه 3 چراغ بده!
نمونش خودم که با مادر برد لانچ 2-3 روز کنسولمو روشن میزاشتم آخ نگفت!

اول از همه که شما منظور منو بد فهمیدی!
شما گفتی اینگار همه چیو چپوندن تو دستگاه و یه جورایی به بخش تهویه فکری نکردن! منم میگم شما ps3 رو ببینی هم همین فکر رو میکنی! فقط فرقشون اینه کیفیت ساخت قطعات 360 پایینه!

مگه من گفتم نداره؟:eek: شما اصلا پستارو نمیخونی! من میگم میتونید با استفاده درست این مشکل رو تقریبا از بین ببرید!
من هنوز یک نفر سراغ ندارم که فنش 12 ولت باشه sdm کرده باشه پشت فنها رو بریده باشه 3 چراغ بده!
نمونش خودم که با مادر برد لانچ 2-3 روز کنسولمو روشن میزاشتم آخ نگفت!
اتفاقا من کاملا متوجه منظور شما شدم و پست ها رو هم کاملا با دقت خوندم . قضیه مسلما بر عکس هست! و مثل اینکه من باید کامل تر و واضح تر توضیح بدم در مورد مشکلات سخت افزاری این کنسول تا دیگه بحثی باقی نمونه .
دوست عزیز شما فقط کافی هست قسمت بالایی کنسول 360 رو باز کنی و خودت یه نگاهی به این دستگاه بندازی . شما به قرار دادن چیپ و Heatsink نگاه کنید . به حجم درونی کنسول نگاه کنید . و ببینید به چه طرزی قطعات رو در اون جا سازی کردن ! تمامی قطعات در قسمت یک کیس واحد !! قرار گرفته و قسمت ها از هم جدا نشده _ دقیقا بر خلاف ps3 _ و جالب اینجاست که این کیس واحد به قدری کوچک هست که اصلا فضایی برای اضافه کردن Heatsink و یا فن اضافه در داخل کیس ( به جز یک نقطه کور ) رو نداره . مشکل بعدی هم در مورد هوای ورودی دستگاه هست . کسانی که در این مورد سر رشته دارن می دونن که همیشه هوای تازه باید از جلوی کیس وارد یک سیستم بشه و از کناره ها و یا مثلا بالای کیس هوای گرم خارج بشه. در این کنسول فوق العاده جالب !! این اصل نادیده گرفته شده . این وسط فقط می مونه یک نقطه برای ورود هوا که مختص سمت راست کنسول هست . در این قسمت هم هوای ورودی به زور و زحمت به Cpu و خازن ها می رسه و بقیه قطعات از تنفس محروم هستند !! چون هوای خیلی کمی وارد این قسمت می شه و همون مقدار هوا هم توسط dvd_rom اصطلاحا block می شه .
بزرگترین مشکل دیگه که باز خیلی ها ازش خبر دارن و کسانی که در اون سر رشته دارن . با دیدنش در 360 خندشون می گیره !! در مورد فن های درون کنسول هست . فن ها همه به صورت اشتراکی طراحی شدن و مثلا فن مخصوص gpu هوای عبوری از cpu رو می کشه !! شما اگه با pc سر و کار داشته باشید می دونید که CPU با یک بست بر رو سوکت برد قفل می شه . اما در کنسول جالب !! 360 این دو چیپ به برد چسبانده شدند !! تا به حال صد ها هزار کارت گرافیک تولید شدند که فقط 360 هست که قسمتی از چیپش از برد جدا شده !!
دوستان توجه کنند که مادر بورد جسپر فقط از Gpu 65 nm استفاده می کنه و هیچ فرقی در طراحی بورد و یا
Heatsink و عوض شدن کل سیستم ( که پر از مشکل هست ) نداره .
با این اوصاف من نمی دونم کدوم یک از دوستان به شما گفته که با 12 ولت کردن 360 دیگه خطر 3 چراغ شما رو تهدید نمی کنه . مشکلات سخت افزاری این کنسول به قدری بالاست که روشی برای درست کردن قطعی اون وجود نداره . راه کارهایی که تا به حال عرضه شده هم همگی فقط به دیر تر سکته زدن کنسول کمک می کنه !! خطای RROD و خط و خش افتادن روی دیسک و از کار افتادن لنز دستگاه و از کار افتادن لنز و GPU و حتی در مواردی نادر اتش سوزی power cord تماما از نشانه های مشکلات بی حد و حصر این کنسول هست . که هیچگونه بحثی درش نیست و بدون شک کنسول ps3 با هیچ یک از این مشکلات دست و پنجه نرم نمی کنه!

موفق باشید

مثله اینکه شما کلا با این روشایی که من گفتم آشنایی نداری!
اول که اومدی یه عالمه توضیح دادی که طراحیه کنسول بده که منم میدونم بده! شکی درش نیست اما من حرف از شرایط زدم! یعنی باید شرایط محیطی که کنسول توشه رو درست کنیم!
بزرگترین مشکل دیگه که باز خیلی ها ازش خبر دارن و کسانی که در اون سر رشته دارن . با دیدنش در 360 خندشون می گیره !! در مورد فن های درون کنسول هست . فن ها همه به صورت اشتراکی طراحی شدن
خوب اگه راجب sdm اطلاعاتی داشتید میدونستید که تو این روش که خلیل جان زحمتشو کشیدن ما فنها رو تقسیم میکنیم و تقریبا 50 به 50 میشه!
ببینید من به هیچ وجه از 360 و طراحیش دفاع نمیکنم! من میگم اگه کسی sdm رو کامل انجام بده همچین مشکلی پیدا نمیکنه! شما بازم میای میگی 360 طراحیش بده!
مثلا موضوعی بود که چند وقت پیش به خلیل میگفتم این بود که یه بنده خدایی این کارا رو رو کنسول لانچش انجام داده بود اونم ناقص! و کنسولش تو بدترین شرایط به 45 درجه میرسید! رو جاسپر که این گرما به زور به 35 درجه میرسه!
حالا حتما میخواین بگید 35 هم برای برد ضرر داره؟!!
من به تجربه دیدم و از روی هوا حرف نمیزنم!
حالا بیخیال تاپیک رو منحرف کردیم;)

مثله اینکه شما کلا با این روشایی که من گفتم آشنایی نداری!
اول که اومدی یه عالمه توضیح دادی که طراحیه کنسول بده که منم میدونم بده! شکی درش نیست اما من حرف از شرایط زدم! یعنی باید شرایط محیطی که کنسول توشه رو درست کنیم!

خوب اگه راجب sdm اطلاعاتی داشتید میدونستید که تو این روش که خلیل جان زحمتشو کشیدن ما فنها رو تقسیم میکنیم و تقریبا 50 به 50 میشه!
ببینید من به هیچ وجه از 360 و طراحیش دفاع نمیکنم! من میگم اگه کسی sdm رو کامل انجام بده همچین مشکلی پیدا نمیکنه! شما بازم میای میگی 360 طراحیش بده!
مثلا موضوعی بود که چند وقت پیش به خلیل میگفتم این بود که یه بنده خدایی این کارا رو رو کنسول لانچش انجام داده بود اونم ناقص! و کنسولش تو بدترین شرایط به 45 درجه میرسید! رو جاسپر که این گرما به زور به 35 درجه میرسه!
حالا حتما میخواین بگید 35 هم برای برد ضرر داره؟!!
من به تجربه دیدم و از روی هوا حرف نمیزنم!
حالا بیخیال تاپیک رو منحرف کردیم;)
خیلی جالب بود !! من فکر کردم بعد از اینهمه توضیحات شما دیگه پاسخی در این مورد ندی . که باز هم همون حرف های قبلی که منطق و علم و استدلالی براش وجود نداره رو زدید . من در مورد همه چیز این کنسول اطلاعات کافی دارم . یکی از دوستان نزدیکم در پاساژ لباف تعمیر کننده این کنسول هست و بنده به قدر کافی اطلاعات لازم رو دارم . هزاران اشکال از این کنسول گرفتم . که خیلی هاشون مثل قضیه چیپ و .. اصلا هیچ راه حلی براش نیست . بعد شما اومدی اینجا می گی من از شرایط محیطی می گم !! ؟
در هر صورت همونطور که گفتم من اینجا دنبال بحث کردن و به اثبات رسوندن و ...نیستم . _ به دلایلی که خیلی ها می دونن !!! _ فقط خواستم به دوستمون ( زننده تاپیک ) کمکی کرده باشم و اطلاعات و تجربیاتم رو در اختیارش گذاشته باشم . همین ! امیدوارم کمک کرده باشم .

موفق باشید

1.استیک سمت چپ !!؟ چیزی که مشخصه اینه که pes باز حرفه ای وجود نداره که استیک رو به استفاده از جهت ها ترجیح بده ! کی گفته قدرت مانور و ... با استفاده از استیک در pes بالاتر می ره ؟ والا ما هر هفته در کلوب کیوب مسابقات pes برگذار می کنیم . یه عالمه هم رفیق pes باز اونجا داریم . تا حالا چنین نظری ندیده بودیم !! در مورد بازی های فایتینگ نظیر استریت فایتر هم که چیزی نگم بهتره !
2.مشکلات سخت افزاری کنسول 360 همچنان پا برجاست و همونطور که گفتم این قضایا مال فالکون هم بود.
LEERY
این استدلال هایی که اوردی بیشتر به مغلطه می مونه تا چیز دیگه ای !! کنسول 360 رو هر کسی باز کنه و ببینه می تونه راحت تشخیص بده که این کنسول به هیچ وجه به صورت استانداردی تهیه نشده و اصلا جایی برای تخلیه هوا و گردش هوا توش وجود نداره . 65 نانومتر و ... رو ولشکن !! این ها صورت مسئله رو پاک نمی کنه . مشکلات گرمایی این کنسول همچنان پا برجاست و شما و هیچ کس دیگه ای نمی تونه اینجا با قاطعیت بگه که 360 جسپر 3 چراغ نمی ده . ولی من با قاطعیت می گم کنسول ps3 به هیچ وجه چراغ زرد نمی ده . کلا یه نفر دیدم تو این سایت که اونم خودش می گه عین سرور ازش کار می کشیده . اونم تو محیط بسته . تازه بعد 2 سال و خورده ای چراغ زرد داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا در بحث کیفیت دو کنسول هیچ شکی نیست که ps3 برتر هست .

موفق باشید
دوست عزیز من کار به کیفیت ساخت و اینجور ماجراها ندارم فقط اینو میدونم که من از سپتامبر 2007 یه 360 با برد لانچ خریدم(تاریخ ساختش هم نزدیک به تاریخ خریده)تا بحال یه بار 3 چراغ داده یعنی تو نزدیک به 2 سال و خورده ای که هر نوع استفاده ای ازش کردم...البته منظور دفاع از کیفیت ساخت نیست چون 360 کلاً مثل هندونه میمونه!ولی بعضی ها هم دیگه یه چیزی شنیدن یه جوری بزرگش میکنن که هرکی نمی دونه فکر می کنه بعد از 2 بار بازی کردن همه ی 360 ها سه چراغ میشن...
در ضمن اگه کسی نمی تونه به جرات بگه 360 با برد جسپر عمراً سه چراغ نمی ده کسی هم نمی تونه بگه 100% سه چراغ میده(هنوز یک نفر هم گزارش سه چراغ با جسپر نداده،البته اگه همین الآن یکی نسازین براش:)).
در مورد کنترلر 360 و مخصوصاً PES و کلاً بحث مانور دادن اینکه خوب شما ممکنه با D-Pad راحت باشی ولی این دلیل نمی شه که همه راحت باشن!شما ممکنه طبق گفته ی خودت در عین حرفه ای بودن با D-Pad بازی کنی ولی منم صدها نفرو میشناسم که به دلیل اینکه همه ی بازی های در همه سبک ها کنترلشون از D-Pad به Stick تغییر کرده با Stick بازی میکنن و بسیار هم حرفه ای بازی میکنن...
پایان کلام اینکه هیچ بازی First-Person یا 3rd-Person ی توی این نسل وجود نداره که کنترلش با D-Pad باشه همه رفته روی Stick پس همون بهتر که PES هم روی Stick بازی بشه...

دوستان خواهشا دیگه در اینجا کامنت ندید و تاپیک رو بیش از این منحرف نکنید ( با خودمم هستم ! ) من هم دیگه در این مورد ها بحثی ندارم که بکنم و این هم اخرین پستم هست در این تاپیک.
pes باز و سخت افزار شناس !! و ... که می دونن چه خبره . اونایی هم که دنبال حقیقت باشن تا به اینجا با دیدن پست ها و سنجیدن محتوای اون ها پیدا کردن حقیقت رو ! اونایی هم که حرف خودشون حرف درست هست . تغییری در رویه خودشون نخواهند داد ! پس بیخیال !

با تشکر از همه دوستان

پیروز باشید

درود بر دوستان عزیز
من اصلا نمی خوام فن بوی بازی در بیارم ولی من ps3 رو بیشتر ترجیح میدم چون :

1 360 خیلی سرو صدا داره وقتی شبا بازی می کنم (مجبور شب بازی کنم ) همه بیدار میشن و ... (البته فکر کنم این فقط مشکل منه فقط)
2 چون از از 10 سال پیش ps1 بازی میکردم با دسته ps3 راحتترم
3 با انلاین فیریش خیلی حال میکنم
4 الان DVB external HD از توی Ubuntu بهش نصب کردم تماl کانال های ماهواره رو روش HD میبینم تازه همه ی کارتیا رو هم باز میکنه .
5 توش کلی اهنگ و کلیپ ریختم .( می دونو توی 360 هم میشه ولی درد سر داره )
6 من مودمم توی اتاق هست دستگام توی پذیرایی بخاطر همین وایرلسش خیلی بدردم می خوره .
7 از چنتا از بازیاش واقعا نمی تونم دل بکنم ( البته 360 هم کم بازیه خوب زیاد داره ولی مثلما برای منیکه MGS 1&2&3 رو تمو کردم MGS4 ارزش بیشتری نسبت به alane wake داره همینطور GOW )

8 خوشم میاد مثل ادم های بافرهنگ بازی ارجینال میخرم .( خدایا منو ببخش قول میدم دیگه دروغ نگم )

اما واقعا این اواخر خیلی خیلی از 360 یا بهتر بگم از ماکرو خوشم امده مخصوصا سره این ناتالش .( تقریبا 2 شب در میون خواب میبینم دارم با ناتال بازی میکنم خیلی حال میده حتی تو خواب.)

توصیه من : اگر از من میشنوی تا اخر ژانویه وایسا تمام این بازی جدیدارو تموم کن بعد بورو سراغ PS3 .( البته اگر این مشکل های من رو داری یا مشابهشونو )

پاینده باشید عزیزان

آقا برو هردورو بخر دل تمامی پنکه های دنيا شاد شه:laughing::biggrin1:

میخواستم از همه دوستان که تو بحث شرکت کردن تشکر کنم.

من میگم به این تاپیک یه نظر سنجی اضافه کنید:PS3 یا XBOX ؟
PS3
XBOX 360 ELITE
برای این که ببینیم کدوم بهتره!(البته این یه نظر شخصی بود)

سلام يه سوال !؟! خيلي ها مي گن با انجام كولينگ كنسول بهتر مي شه يا دوازده ولت اينا ! به نظر شما كلا منطقيه كه ما هر وسيله الكترونيكي كه مي گيريم بازش كنيم كه مثلا خنك بشه يا روش كولينگ انجام بديم ! شركت سازنده خودش بايد اينكارا رو بكنه !!! نه كاربر استفاده كننده ......................

به نظر من اگه خودتون رو گيمر مي دونيد نه فن بوي وجود هر دو كنسول با هم لازمه ، البته به شرط اينكه توانايي ماليش فراهم باشه ... هر كدوم هم مزايا و معايب خودشو دارن 360 مشكل سه چراغ داشته و داره ( حتي برد جسپر ) پلي سه هم مشكل بازي هاي گرون داشته و داره ... شما اون هزينه اي كه صرف خريد بازي مي كنيد براي پلي سه باهاش مي تونيد يه 360 ديگه بخريد و بلعكس به جاي خريد يه 360 ديگه مي تونيد براي پلي سه خودتون بازي بخريد به يه نوعي مشكلات هم رو از نظر مالي پوشش مي دن ...... خيلي به مسائل فن بوي ها توجه نكنيد به علايقتون توجه كنيد ، شما در هر صورت به خاطر بازي هاي خوب يا انحصاري مي خوايد هر كدوم رو تهيه كنيد نه به خاطر چراغ راهنمايي (قرمز واسه 360 و زرد براي پلي سه براي وي هم يه چراغ سبز مي ذاشتن همه چي رديف مي شد! )....

البته با توجه به چيزي كه اول پست نوشتم احتمالا منم محكوم به فن بوي بودن مي شم ! اون نوشته اول رو صرفا براي كسايي نوشتم كه مي گن با كولينگ مشكل حل مي شه اينا و منظور ديگه اي توش نبود ! اگه مشكل با دسته پلي سه هم داريد مي تونيد يه دونه از اين دسته ها بگريد كه جاي آنالوگ هاش عوض مي شه ! به نظر من هر چيزي رو به صورت پيش فرضش ببنيد !

این جا یه کلمه حرف بزنی میگن فن بوی :biggrin1: پس بهتره حرف نزنیم
اما اگه hdtv داری Ps3 رو از دست نده:-"

سلام يه سوال !؟! خيلي ها مي گن با انجام كولينگ كنسول بهتر مي شه يا دوازده ولت اينا ! به نظر شما كلا منطقيه كه ما هر وسيله الكترونيكي كه مي گيريم بازش كنيم كه مثلا خنك بشه يا روش كولينگ انجام بديم ! شركت سازنده خودش بايد اينكارا رو بكنه !!! نه كاربر استفاده كننده ......................
حرف شما متین ولی دیگه تعارف و رودروایسی رو بزاریم کنار تو ایران Piracy حرف اولو میزنه!!
اینی که نمی دونم بازی انحصاری(البته این مورد برای بعضی ها حتی با استطاعت مالی متوسط تاثیر گذاره)و شبکه و...این برد جسپر هم من تا بحال استفاده نکردم و نظری ندارم ولی کسایی رو میشناسم که استفاده میکنن که به دلیل اینکه دستگاهشون نو هست نمی شه گفت نه 100% مشکل رفع شده...
خلاصه ی مطلب اینکه از بحث Piracy کنسول نمی شه گذشت...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or