فروش 360 و خرید PS3؟ ( لطفا فن بوی بودنتون رو دم در بذارین و بعد داخل شوید!)

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میدونم سوالم به تایپیک ربطی نداره ولی راهنمائی میخوام.
توی یه مجله خوندم PS3 بسته به شرایط هوائی اتاق شرایطش تغییر میکنه و لنز دچار مشکل میشه و باعث میشه دیسک رو نخونه میخوام بدونم راسته یا نه؟
در ضمن یه جورایی این اتفاق داره برام میفته یعنی الان که فیفا بازی میکنم جدیدا بعد از 2 یا 3 دست دستگاه قفل میکنه و مجبورم خاموش روشن کنم میشه بگید چرا؟

من میگم به این تاپیک یه نظر سنجی اضافه کنید:PS3 یا XBOX ؟
PS3
XBOX 360 ELITE
برای این که ببینیم کدوم بهتره!(البته این یه نظر شخصی بود)
وای خدا!!! شما اصلا تیتر تاپیک رو دیدید؟
میدونم سوالم به تایپیک ربطی نداره ولی راهنمائی میخوام.
توی یه مجله خوندم PS3 بسته به شرایط هوائی اتاق شرایطش تغییر میکنه و لنز دچار مشکل میشه و باعث میشه دیسک رو نخونه میخوام بدونم راسته یا نه؟
در ضمن یه جورایی این اتفاق داره برام میفته یعنی الان که فیفا بازی میکنم جدیدا بعد از 2 یا 3 دست دستگاه قفل میکنه و مجبورم خاموش روشن کنم میشه بگید چرا؟
هر سوال و هر مطلبی در مورد ps3

آیدین اگه مشکلت اینه که بخاطر مشکلات 360 می خوای PS3 بگیری بجای PS3 ، یه سیستم توپ جمع کن و یه دسته سیم دار 360 هم بخر بهش بزن که بشه عین 360 با این تفاوت که می تونی 24 ساعته ازش کار بکشی:)بازیهاش هم عوض 3000 تومن 1000 تومن درمیاد!
از xfire هم که هیچ وقت بن نمی شی:cheesygri
اما اگه هم می خوای بخاطر بازیهای انحصاری PS3 ایکس باکس رو بفروشی PS3 بخری،بفروشش و PS3 بگیر.

آخرین ویرایش:
آیدین اگه مشکلت اینه که بخاطر مشکلات 360 می خوای PS3 بگیری بجای PS3 ، یه سیستم توپ جمع کن و یه دسته سیم دار 360 هم بخر بهش بزن که بشه عین 360 با این تفاوت که می تونی 24 ساعته ازش کار بکشیبازیهاش هم عوض 3000 تومن 1000 تومن درمیاد!
از xfire هم که هیچ وقت بن نمی شی
خب اصولا یه سیستم توپ و high-end با قیمت 360 در یک رده نیست

به نظر من هنوز براي فرو ش Xbox 360 خيلي زوده . چون الان Xbox و PS3 دارن حدودا پا به پا از نظر بازي ميرن جلو . به احتمال زياد عمر PS3 بيشتر از Xbox خواهد بود (مگر اتفاقاتي عجيب اتفاق بيفتد ) وقتي عمر كنسول به آخراش رسيد مي فروشيم پي اس 3 ميخريم . شايد هم تا اون موقع كنسول كپي خور هم شد . در اين صورت هم بازي هاي مولتي پلتفرم را بازي كرديم هم انحصاري Xbox و بعد از آن هم انحصاري هاي Ps را بازي ميكنيم . :cheesygri

و البته xfire هم هیچ وقت Xbox Live نمیشه!
و البته پول جمع کردن یک سیستم خوب هم 4 برابر قیمت کنسول درمیاد ! ضمن اینکه باید شروع کنید به پول جمع کردن دوباره ! چون 5 ماه دیگه سیستمتون قدیمی می شه و باید قطعات جدید بهش اضافه کنید !!!

همون 360 رو نگه دار بهتره حالا بخوای اونو بفروشی مگه چند میخرن میخوام مفت خری کنن بعد باید روش پول بزاری بعد باید بری بازی دونه خدادتومن بدی بخری و ......
از این کارا فقط چندتا بازیه انحصاری رو بازی نمیکنی همین
mgs4 , killzone2 . gow 3 , gran torismo , uncharted , lbp, motor storm , rachet & clanck , resistance ,infamuos :-"
همینا فقط دیگه

همون 360 رو نگه دار بهتره حالا بخوای اونو بفروشی مگه چند میخرن میخوام مفت خری کنن بعد باید روش پول بزاری بعد باید بری بازی دونه خدادتومن بدی بخری و ......
mgs4 , killzone2 . gow 3 , gran torismo , uncharted , lbp, motor storm , rachet & clanck , resistance ,infamuos :-"
همینا فقط دیگه

پس یعنی بازی های انحصاری PS3 همین چند تاس؟ :-"
خوبه که نرفتم دنبالش. حالا به نظرتون ساله دیگه همین وقت خریدنش ارزش داره؟

و البته پول جمع کردن یک سیستم خوب هم 4 برابر قیمت کنسول درمیاد ! ضمن اینکه باید شروع کنید به پول جمع کردن دوباره ! چون 5 ماه دیگه سیستمتون قدیمی می شه و باید قطعات جدید بهش اضافه کنید !!!
اگه هر یکی دو سال یکبار سیستم ارتقا بدید هیچ احتیاجی به پول دادن 4 برابر کنسول نیست!!
الان من سال پیش 300 تومن سیستم آپ کردم،الانم می خوام یه CPU و MB رو با 200 تومن ارتقا بدم(البته با خیلی کمتر از این هم می تونم سیستم ارتقا بدم ولی چون می خوام تا حداقل دو سال خیالم راحت باشه دارم یکم بیشتر خرج می کنم)
حرف شما در مورد کسی که سیستم نداره و می خواد جمع کنه یا سیستمش ذغالیه درسته،نه کسی که داره هر سال ارتقا می ده...

همینا فقط دیگه
africka رو فراموش كردي.

africka رو فراموش كردي.
اگه قرار باشه کسی برای عنوان های انحصاری PS3 بخواد سیستم انتخاب کنه فکر نمی کنم Afrika کلاً به حساب بیاد چه برسه طرف بخاطرش سیستم عوض کنه...
حالا اگه GOW III یا Uncharted 2 رو میگفتی یه حرفی...

اگه قرار باشه کسی برای عنوان های انحصاری PS3 بخواد سیستم انتخاب کنه فکر نمی کنم Afrika کلاً به حساب بیاد چه برسه طرف بخاطرش سیستم عوض کنه...
حالا اگه GOW III یا Uncharted 2 رو میگفتی یه حرفی...
ميدونم .اون آقا اسم بازيهاي انحصاري رو گفت اين بازي رو نگفت من هم ياداوري كردم.ديگه...

خوب دیگه همون 360 رو نگه دار فقط اونارو بازی نمیکنی که اصلا مهم نیستن :-"

با این کار ندارم که کدوم سه چراغ میشه کدوم نمیشه کدوم کنسول بازی انحصاریش بهتر کدوم بدتر و.... اگه عاشق بازی کردن باشی و یک بازیباز واقعی باشی باید هر دو کنسولو داشته باشی چون هر دو بازی های انحصاری قشنگی دارن و اینطوری میتونی از هر بازی که خوشت اومد داشته باشیش و حسرتشو نخوری درست مثل خودم من خودم طرفدار 360 هستم اما به خاطر عشق زیاد به Metal Gear PS3 خریدم و حالا هر بازی انحصاری که بخوام راحت انجام میدم و حسرتشو نمیخورم PS3 با 360:peace:
اما اگر توان مالیشو نداری و فقط میتونی یک دستگاه داشته باشی چون ما ایرانیم به صرفه تر 360 هست چون بازی هاش ارزون تر یعنی خیلی ارزون تر و %90 بازیها هم مولتی در مورد 3 چراغ و گلد هم اون 70 80 تومنی که واسه هر بازی pS3 میدی هزینشو برای گلد و 3 چراغ بزار میبینی که فرقی نمیکنه شاید ارزون تر هم بشه.به هر حال بازم همه چی به خودت و سلیقت برمیگرده امیدوارم بتونی انتخاب درستی داشته باشی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or