فروش 360 و خرید PS3؟ ( لطفا فن بوی بودنتون رو دم در بذارین و بعد داخل شوید!)

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر نظر منو میخوای بهت میگم که تا تابستون سال بعد صبر کن و اون موقع 360 بفروش و یدونه ps3 slim بگیر که احتمالا خیلی ارزونه(تا اون موقع)
این بهترین راه حله و خودمم میخوام همین کارو بکنم

با سلام
به نظر من انتخاب شما به این بستگی داره که روزی چند ساعت میخوای بازی کنی
اگه روزی 4-5 ساعت یا کمتر بازی میکنی ps3 بگیر با بازیهایی که واقعا ارزش دارن
به نظر من اینکه با دقت و مطالعه یه بازیه 50 تومنی بخری بهتر از اینه که 10 تا بازیه 3000 تومنی بخری
لازم نیست همه بازیهارو بگیری توی هر سبک بهترینهارو بگیر مثلا killzone رو بگیر و بازی کن وقتی MW2 اومد عوضش کن
به نظر من با این بازیها مدتها سرگرم میشی:
killzone-mgs4-fifa10-MW2-GT5-godofwar3-AC2-heavyrain-Uncharted2
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی

اگه هر یکی دو سال یکبار سیستم ارتقا بدید هیچ احتیاجی به پول دادن 4 برابر کنسول نیست!!
الان من سال پیش 300 تومن سیستم آپ کردم،الانم می خوام یه CPU و MB رو با 200 تومن ارتقا بدم(البته با خیلی کمتر از این هم می تونم سیستم ارتقا بدم ولی چون می خوام تا حداقل دو سال خیالم راحت باشه دارم یکم بیشتر خرج می کنم)
حرف شما در مورد کسی که سیستم نداره و می خواد جمع کنه یا سیستمش ذغالیه درسته،نه کسی که داره هر سال ارتقا می ده...
خوب اگه اینم در نظر بگیریم که شما سیستم خوبی داری و هر سال فقط مقداری اون رو ارتقا می دی . باز هم قیمتش بیشتر از یک کنسول درمیاد . الان شما در عرض 2 سال 500 تومن خرج کردی !! در حالی که می تونستی با 300 تومن یک کنسول بخری و 5 الی 6 سال بازی های روز رو روی اون انجام بدی . ولی الان 3 سال دیگه هم باید سیتمت رو قوی تر کنی و بدین ترتیب نزدیک یک میلیون خرج می کنی !!

پ.ن : در هر صورت خرید کنسول و بازی با اون بسیار به صرفه تر از بازی با pc است .

به نظرم اگه رو خرید PS3 خیلی مصری صبر کن که داره مدل اسلیمش با تکنولوژی45نانومتری میاد که هم قیمت کنسول هم حرارت و مصرف برقش رو پایینتر میاره.در ضمن امکان داره مثل PS2 های اسلیم در سخت افزارش هم ارتقاء کوچیکی داده بشه و سرعت کلاک هسته CPU و GPU ش بالاتر بره.

با سلام
به نظر من انتخاب شما به این بستگی داره که روزی چند ساعت میخوای بازی کنی
اگه روزی 4-5 ساعت یا کمتر بازی میکنی ps3 بگیر با بازیهایی که واقعا ارزش دارن
به نظر من اینکه با دقت و مطالعه یه بازیه 50 تومنی بخری بهتر از اینه که 10 تا بازیه 3000 تومنی بخری
لازم نیست همه بازیهارو بگیری توی هر سبک بهترینهارو بگیر مثلا killzone رو بگیر و بازی کن وقتی MW2 اومد عوضش کن
به نظر من با این بازیها مدتها سرگرم میشی:
killzone-mgs4-fifa10-MW2-GT5-godofwar3-AC2-heavyrain-Uncharted2
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی

دوست من
جسارت منو میبخشید اما فکر نکنم این دلایلی که شما آوردید ربطی به انتخاب کنسول داشته باشه من خودم زمانی که بازی جدیدی بگیریم یک سره تا خستگیم بازی میکنم که میشه 5 الی 6 ساعت و شده چندین چند روز مکرر این کارو تکرار کردم و هیچ اتفاقی واسه دستگاه نیافتاده نکته بعدی اینکه شما میگین با مطالعه و دقت یه بازی 50 تومنی بخری بهتر از 10 بازی 3000 تومنی خوب یعنی اینکه الان اگر بازی تام و جری بیاد چون واسه 360 3000 تومن و مفت من سریع میرم میخرم.(با احترام به دوستانی که به سبک بازی های کارتونی علاقه مند هستن)
نه دوست من حتما من هم با مطالعه بازی میخرم چون برای خودم ارزش قائلم و نمیخوام وقتمو پای یک بازی بیهوده تلف کنم هم خودمو خسته کنم هم 360 به سه چراغه شدن نزدیک کنم شما میگین لازم نیست همه بازی هارو بگیریم تو هر سبک بهترینها رو بگیریم پس یعنی باید از بعضی بازیها بگذریم خوب اگر من یک بازی PS3 بگیرم به قول شما بهترین توی سبک خودش خوب حیف نیست که نگهش ندارم و بعد یک مدتی تعویضش کنم مثلا من اگه فقط PS3 داشته باشم و از چند بازی خوشم بیاد و بخوام نگهشون دارم مثل فیفا چون میتونم با دوستام دو نفری بازی کنم یا Dead Space یا GTA 5 یا AC2 یاSVR 2009 یا... سلیقس دیگه اونوقت اگر دست 2 خریده باشم تقریبا 200 براشون پیاده شدم دیگه نو بماند تازه اینهایی که گفتم مولتی بودن چه برسه به انحصاری ها در حالی که برای 360 کل این بازی ها که اسم آوردم تقریبا 12 تومن تموم میشه برای PS3 اگه زیاد بازی بخریم و از بعضی خوشمون بیاد و نگهشون داریم یهو می بینیم در سال کم کم یک چیزی حدود 500 تومن فقط بازی خریدیم تازه اگر به گفته شما بازی ها رو بی خیال شیم و بخوایم تعویضشون کنیم با یک بازی دیگه 10 تا 20 تومن زیر قیمت ازمون برمیردارن که اگر در طول سال فقط 20 بازی بخریم اون 10 20 تومن ها میشه کم کم 200 تومن در حالی که 20 بازی در سال برای 360 در ایران میشه 60 تومن.
همین 200 تومن پولو شما برای سه چراغ و گلد بزار کنار شاید زیادم بیاد من خودم PS3 به عشق متال گیر خریدم و تا الان هم هر بازی انحصاری که بیاد بازی میکنم و حسرتشو نمیخورم چه 360 چه PS3 برای PS3 هم از اون بازی های انحصاری هم که خوشم بیاد نگهشون میدارم مثل Metal Gear -Uncharted و... بازی های مولتی هم واسه 360 میگیرم اینجوری زیاد ضرر نمیکنم اما اگه یک دستگاه بخوایم بگیریم چون ایرانیم و بازی کپی میتونیم بگیریم به صرفه تر 360 هست حالا بعضی به خاطر عشق زیاد به Sony یا به بازی خاصی نمیتونن از PS3 بگذرن که اون دیگه بحث جدایی بحث دل.

از همه این حرفها که بگذریم این دو دستگاه هر دو عالی اند و بازی های انحصاری زیبایی دارند و مکمل همدیگه هستن و درست اینه که هر دو رو با هم داشته باشیم
اونوقت کل دنیای بازی هارو داریم.

دوست من
جسارت منو میبخشید اما فکر نکنم این دلایلی که شما آوردید ربطی به انتخاب کنسول داشته باشه من خودم زمانی که بازی جدیدی بگیریم یک سره تا خستگیم بازی میکنم که میشه 5 الی 6 ساعت و شده چندین چند روز مکرر این کارو تکرار کردم و هیچ اتفاقی واسه دستگاه نیافتاده نکته بعدی اینکه شما میگین با مطالعه و دقت یه بازی 50 تومنی بخری بهتر از 10 بازی 3000 تومنی خوب یعنی اینکه الان اگر بازی تام و جری بیاد چون واسه 360 3000 تومن و مفت من سریع میرم میخرم.(با احترام به دوستانی که به سبک بازی های کارتونی علاقه مند هستن)
نه دوست من حتما من هم با مطالعه بازی میخرم چون برای خودم ارزش قائلم و نمیخوام وقتمو پای یک بازی بیهوده تلف کنم هم خودمو خسته کنم هم 360 به سه چراغه شدن نزدیک کنم شما میگین لازم نیست همه بازی هارو بگیریم تو هر سبک بهترینها رو بگیریم پس یعنی باید از بعضی بازیها بگذریم خوب اگر من یک بازی PS3 بگیرم به قول شما بهترین توی سبک خودش خوب حیف نیست که نگهش ندارم و بعد یک مدتی تعویضش کنم مثلا من اگه فقط PS3 داشته باشم و از چند بازی خوشم بیاد و بخوام نگهشون دارم مثل فیفا چون میتونم با دوستام دو نفری بازی کنم یا Dead Space یا GTA 5 یا AC2 یاSVR 2009 یا... سلیقس دیگه اونوقت اگر دست 2 خریده باشم تقریبا 200 براشون پیاده شدم دیگه نو بماند تازه اینهایی که گفتم مولتی بودن چه برسه به انحصاری ها در حالی که برای 360 کل این بازی ها که اسم آوردم تقریبا 12 تومن تموم میشه برای PS3 اگه زیاد بازی بخریم و از بعضی خوشمون بیاد و نگهشون داریم یهو می بینیم در سال کم کم یک چیزی حدود 500 تومن فقط بازی خریدیم تازه اگر به گفته شما بازی ها رو بی خیال شیم و بخوایم تعویضشون کنیم با یک بازی دیگه 10 تا 20 تومن زیر قیمت ازمون برمیردارن که اگر در طول سال فقط 20 بازی بخریم اون 10 20 تومن ها میشه کم کم 200 تومن در حالی که 20 بازی در سال برای 360 در ایران میشه 60 تومن.
همین 200 تومن پولو شما برای سه چراغ و گلد بزار کنار شاید زیادم بیاد من خودم PS3 به عشق متال گیر خریدم و تا الان هم هر بازی انحصاری که بیاد بازی میکنم و حسرتشو نمیخورم چه 360 چه PS3 برای PS3 هم از اون بازی های انحصاری هم که خوشم بیاد نگهشون میدارم مثل Metal Gear -Uncharted و... بازی های مولتی هم واسه 360 میگیرم اینجوری زیاد ضرر نمیکنم اما اگه یک دستگاه بخوایم بگیریم چون ایرانیم و بازی کپی میتونیم بگیریم به صرفه تر 360 هست حالا بعضی به خاطر عشق زیاد به Sony یا به بازی خاصی نمیتونن از PS3 بگذرن که اون دیگه بحث جدایی بحث دل.

از همه این حرفها که بگذریم این دو دستگاه هر دو عالی اند و بازی های انحصاری زیبایی دارند و مکمل همدیگه هستن و درست اینه که هر دو رو با هم داشته باشیم
اونوقت کل دنیای بازی هارو داریم.

سلام دوست عزیز
منظور من ازاینکه روزی 4-5 ساعت یا کمتر بازی میکنید این نبود که xbox مشکل سه چراغ داره منظورم کسایی مثل خودم بود که با 2-3 ساعت وقتی که در شبانه روز برای بازی کردن داریم با 2-3 تا بازی گلچین شده هم سرمون گرم میشه وگرنه من منکر این قضیه نیستم که در ایران ps3 و xbox مکمل همدیگه هستن و من هم زمانیکه روزی نزدیک 10 ساعت بازی میکردم xbox داشتم و هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد

شما نباید بازی تام و جری رو مثال بزنی مثلا خود من farcry_darksector_cod3_007...روی هم 2 ساعت بازی نکردم ولی الان وقتی میبینم resistance سطحش از killzone پایینتره نمیگیرمش

این رو هم اضافه کنم خود من بازیهای مولتی رو باجناب pc انجام میدم و اختصاصی ها رو با ps3 و قید بازیهای اختصاصی xbox رو زدیم شاید با تاخیر به pc بیاد:cheesygri

آقا من با بازی های جدیدی که داره واسه xbox میاد فقط xbox رو پیشنهاد میکنم چون ps3 بجز چند تا بازی انحصاری چیز دیگه ای نداره جز ضرر دادن 60 تومن ناقابل واسه هر بازی.xbox رو ببین فقط 3 الی 4 تومن میدی راحت جدید ترین بازی ها رو انجام میدی دستگاه های جدید هم که دیگه مشکل 3 چراغ ندارن.فقط به همین دستگاه فکر کن.

البته اقای test84 که ps3 رو گرفت . ولی برای بقیه میگم :
X360 رو بگیرید اگه pc خوبی برای بازی کردن ندارید. این طوری میتونید Multiplatform رو که بعضی هاشون واقعا" عالین بازی کنید.
PS3 رو هم اگه پول داشتید از دست ندید چون بازی های ps3 رو هیچ جا نمی تونید پیدا کنید. (مثل KZ2 )
اگه پولشو داشته باشید هر دو شو بگیرید ، لازم نیست خیلی پول بالای بازی های PS3 بدید .چون فقط exclusive ها رو می گیرید.
بازی انحصاری x360 که رو pc نمیاد و ارزش بازی کردن داره Geow 2 هست و البته Forza بقیش رو pc میاد. البته تا الان

لول, من کجا PS3 گرفتم که خودم خبر ندارم!

بچه ها مرسی از نظراتون.

اگه میخاین بازی های انحصاری ps3 رو بازی کنین ps3 انتخاب خوبیه. ایکس باکس دارین میخاین به جاش ps3 بازی کنین باید گرونی بازی و اینارم در نظر داشته باشین.

اقا شما یه کاری کن نه 360 بفروش نه ps3 بخر برو یه موتور بخر توی خیابونای تهران جی تی ای بازیکن :laughing:
شوخی کردم ببین خودت با کدومش بیشتر حال میکنی جدی میگم همون انجام بده :cool:

به نظر من:
-قیمت
-گرافیک
-پردازنده
-قیمت بازی ها
-بازی های انحصاری
و...
حکم میکنه که من بگم:
Only Xbox 360

هر دستگاهی واسه خودش یه سری برتری داره.اگه اینجوری حساب کنیم crysis برای pc کله کنسول هارو میزاره تو جیبش.

به نظر من:
-قیمت
-گرافیک
-پردازنده
-قیمت بازی ها
-بازی های انحصاری
و...
حکم میکنه که من بگم:
Only Xbox 360
2 موردی که گفتی فقط در ایرانه..... شما برو آمار فروش رو نگاه کن و اختلاف محسوسی که پلی 3 و 360 دارن(پلی3 با اسلیمش ترکوند)
---------------
گرافیک!!! شما رو ارجاع میدم به U2 MGS4 HR و تمامی عناوین انحصاری پلی3
---------------
پردازنده 360 بهتره؟؟؟:laughing::laughing::laughing::laughing:
---------------
بازی های انحصاریم حتما Halo میخواد با اون آهنگسازی و صدا گذاری مسخرش با killzone برابری کنه؟؟؟ یا viva با LBP???:laughing:
--------------
وسلام.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or