دوست من
جسارت منو میبخشید اما فکر نکنم این دلایلی که شما آوردید ربطی به انتخاب کنسول داشته باشه من خودم زمانی که بازی جدیدی بگیریم یک سره تا خستگیم بازی میکنم که میشه 5 الی 6 ساعت و شده چندین چند روز مکرر این کارو تکرار کردم و هیچ اتفاقی واسه دستگاه نیافتاده نکته بعدی اینکه شما میگین با مطالعه و دقت یه بازی 50 تومنی بخری بهتر از 10 بازی 3000 تومنی خوب یعنی اینکه الان اگر بازی تام و جری بیاد چون واسه 360 3000 تومن و مفت من سریع میرم میخرم.(با احترام به دوستانی که به سبک بازی های کارتونی علاقه مند هستن)
نه دوست من حتما من هم با مطالعه بازی میخرم چون برای خودم ارزش قائلم و نمیخوام وقتمو پای یک بازی بیهوده تلف کنم هم خودمو خسته کنم هم 360 به سه چراغه شدن نزدیک کنم شما میگین لازم نیست همه بازی هارو بگیریم تو هر سبک بهترینها رو بگیریم پس یعنی باید از بعضی بازیها بگذریم خوب اگر من یک بازی PS3 بگیرم به قول شما بهترین توی سبک خودش خوب حیف نیست که نگهش ندارم و بعد یک مدتی تعویضش کنم مثلا من اگه فقط PS3 داشته باشم و از چند بازی خوشم بیاد و بخوام نگهشون دارم مثل فیفا چون میتونم با دوستام دو نفری بازی کنم یا Dead Space یا GTA 5 یا AC2 یاSVR 2009 یا... سلیقس دیگه اونوقت اگر دست 2 خریده باشم تقریبا 200 براشون پیاده شدم دیگه نو بماند تازه اینهایی که گفتم مولتی بودن چه برسه به انحصاری ها در حالی که برای 360 کل این بازی ها که اسم آوردم تقریبا 12 تومن تموم میشه برای PS3 اگه زیاد بازی بخریم و از بعضی خوشمون بیاد و نگهشون داریم یهو می بینیم در سال کم کم یک چیزی حدود 500 تومن فقط بازی خریدیم تازه اگر به گفته شما بازی ها رو بی خیال شیم و بخوایم تعویضشون کنیم با یک بازی دیگه 10 تا 20 تومن زیر قیمت ازمون برمیردارن که اگر در طول سال فقط 20 بازی بخریم اون 10 20 تومن ها میشه کم کم 200 تومن در حالی که 20 بازی در سال برای 360 در ایران میشه 60 تومن.
همین 200 تومن پولو شما برای سه چراغ و گلد بزار کنار شاید زیادم بیاد من خودم PS3 به عشق متال گیر خریدم و تا الان هم هر بازی انحصاری که بیاد بازی میکنم و حسرتشو نمیخورم چه 360 چه PS3 برای PS3 هم از اون بازی های انحصاری هم که خوشم بیاد نگهشون میدارم مثل Metal Gear -Uncharted و... بازی های مولتی هم واسه 360 میگیرم اینجوری زیاد ضرر نمیکنم اما اگه یک دستگاه بخوایم بگیریم چون ایرانیم و بازی کپی میتونیم بگیریم به صرفه تر 360 هست حالا بعضی به خاطر عشق زیاد به Sony یا به بازی خاصی نمیتونن از PS3 بگذرن که اون دیگه بحث جدایی بحث دل.
از همه این حرفها که بگذریم این دو دستگاه هر دو عالی اند و بازی های انحصاری زیبایی دارند و مکمل همدیگه هستن و درست اینه که هر دو رو با هم داشته باشیم
اونوقت کل دنیای بازی هارو داریم.