بازی های انحصاریم حتما Halo میخواد با اون آهنگسازی و صدا گذاری مسخرش با killzone برابری کنه؟؟؟
واقعا متاسفم. آخه تو چطور آهنگسازی halo رو با killzone مقايسه ميكني. تو ميگي آهنگسازی halo مسخرس ؟!!!! ديگه فن هاي ps3 هم ميدونن halo از نظر آهنگسازی چيزي كم نداره.
تو يا halo بازي نكردي يا زمان بازي كردن صداي تلويزيون رو قطع كردي .
عزیز من هر بازی یه سبکی داره!Halo رو اصلا با کیلزون مقایسه نکن!کیلزون تا اخر نسل هم نمیتونه به 25% محبوبیت halo برسه!(البته من خودم کیلزون رو دوست دارم)وسط بازیی به قول دوستان خفن!!! اهنگ اوپرا!!! ! اونم وسط درگیری!!!
آقا تعطيل شده تاپيک طرف تصميمشو گرفتشما که احیانا با کبود جا مواجه نیستی 360 رو نگه دار کنارشم یه ps3 بگیر ....
اینجوری می تونی بازیهای مالتی رو 360 بری بعدشم اختصاصیهای هر دو تا کنسول دم دستت می مونه.....
من می خوام همین کار رو بکنم....البته یه توصیه اینکه فوتبال و بازیهای رالی رو که 5-6 ساعت یه تیکه بازی می کنی رو هم بهتره رو ps3 بری...من خودم یه الیت رو فنای pes کردم
همهء بچه ها میدونن که طرف تصمیمشو گرفته ولی دوستان عشق کل کل دارن.طرف بهترین موسیقی تاریخ بازیها رو مسخره میکنه.یکی دیگه کیلزونو مسخره میکنه نتیجش میشه بچه بازی.آقا تعطيل شده تاپيک طرف تصميمشو گرفت
والسلام:biggrin1:
منظورت با منه؟؟؟ اگه اره باید بگم از کجا میدونی من هیلو بازی نکردم؟میتونم بپرسم علت ادامه حیات این تاپیک چیه ؟
آیدین تاپیک زد ، تو عنوان هم نوشته FAN و پنکه ممنوع . تصمیم عاقلانه هم گرفت که 360 رو نگه داره . دیگه این بحثا واسه چیه ؟
یه طرف چون PS3 نداره و دستش نمیرسه Killzone 2 بازی کنه میگه بو میده ، یه طرف دیگه هم 360 نداره و دستش نمیرسه HALO بازی کنه میگه بو میده .
من نمیدونم شماها چطور این مقایسه ها رو انجام میدید ، بابا به پیر به پیغمبر نه سبکشون یکیه ، نه رنگ آمیزیشون یکیه ، هیچیشون به هم نیمخوره به ولله .