فروش 360 و خرید PS3؟ ( لطفا فن بوی بودنتون رو دم در بذارین و بعد داخل شوید!)

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با کلی گشت و سرچ و ... فهمیدم که XBOX بهتر از PS3 هست-حالا چند دلیل در یکی از بازی ها(GTA)
با PS3 اگر بازی کنید شمشاد هارو واضح نشون نمیده-نوشته های روی تاکسی ها تار هستند-موقع انفجارها کمی دیر عمل میکند__________-----حالا XBOX :شمشاد ها واضح واضح نشون میده!-نوشته های روی تاکسی کاملا شفاف هست-موقع انفجار ها سرعت تغییری نمیکند!ولی آسمان PS3 در بازی زیبا تر از XBOX است!

من با کلی گشت و سرچ و ... فهمیدم که XBOX بهتر از PS3 هست-حالا چند دلیل در یکی از بازی ها(GTA)
با PS3 اگر بازی کنید شمشاد هارو واضح نشون نمیده-نوشته های روی تاکسی ها تار هستند-موقع انفجارها کمی دیر عمل میکند__________-----حالا XBOX :شمشاد ها واضح واضح نشون میده!-نوشته های روی تاکسی کاملا شفاف هست-موقع انفجار ها سرعت تغییری نمیکند!ولی آسمان PS3 در بازی زیبا تر از XBOX است!

:bored::thinking: بازی فقط GTA نیست که.(که البته خدایی خیلی هم قشنگه و بحثی توش نیست)....بازی فقط گرافیک هم نیست چون PS3 هم کم از X360 نداره.هر کدوم بازی های شاخی واسه خودشون دارن.(نمونه killzone و gears of war)
مهم اینه که گیمر killzone رو فدای halo کنه یا splinter cell رو فدای MGS کنه.(سعی کردم هم سبک بگم)

سلام به دوستانی که اصلا فن نیستن:biggrin1:
اول یه سری به توپخونه بزنید و از تک تک مغازه ها در مورد امار 3چراغیهای جاسپر بپرسید تا بفهمید چقدر قابل اطمینان.رفیق خوده من روزی حداقل 4ساعت بازی میکنه هیچیشم نشده(مال خودم فالکونه).تازه اگر فقط یه کم مراعات کنی هیچ بلایی سرش نمیاد.
در مورد بن شدن باید بگم شما دیسک اورجینال بخر تا با خیال راحت بازی کنی.
در مورد دسته که 100% کنترلر 360 بهتره.مخصوصا بازیهای اول شخص.فقط تو فایتینگ به راحتی دسته ps3 نیست.
در مورد بازیهای اختصاصی هم که چیزی نگم بهتره.چون یه چیزه کاملا سلیقه ایه.ولی من به شخصه 360رو به خاطر دوتا بازی گرفتم که میدونم رو دست اینا بازی نیست.
geowو halo
1.به نظر شما روزی 4 ساعت بازی کردن با کنسول خیلی زیاد هست !!؟
من یادمه اون موقع که سری فالکون هم اومده بود از این صحبت ها همش مطرح می شد :
مشکل 3 چراغ دیگه حل شد . دیگه تمومه و ... ولی دیدم که فالکون هم 3 چراغ داد . جاسپر هم از این قاعده مستثنی نیست و دردی از مشکلات سخت افزاری این کنسول دوا نمی کنه .
2.دسته های 360 علاوه بر فایتینگ در بازی های اسپرت هم کارایی نداره . مثلا pes بازی کردن با جهت های 360 فوق العاده عذاب اور هست !!
3. همونطور که خودتم گفتی عناوین کنسول ها کاملا سلیقه ای هست . به نظر من Killzone 2 به مراتب بازی زیباتری از Halo 3 هست . ( از هر نظر ) همچنین MGS 4 که دیگه نیازی به تعریف کردن نداره و اونم خیلی راحت بازی مثل Geow رو کنار می زنه ! البته این ها همش نظر شخصی هست . ولی خوب به امتیاز سایت ها هم که بخوایم توجه کنیم باز هم این دو تا عنوان ps3 از اون دو عنوان 360 جلوتر هستن .
4. همونطور که صفحه قبل هم گفتم . اگه کسی بخواد قید 360 رو بزنه باید قید ناتال رو هم بزنه . که خوب این قضیه یه مقدار سخت به نظر میاد :biggrin1: البته اگر ناتال همون چیزی از اب دربیاد که معرفی کردن !

موفق باشید

مشکل 3 چراغ دیگه حل شد . دیگه تمومه و ... ولی دیدم که فالکون هم 3 چراغ داد . جاسپر هم از این قاعده مستثنی نیست و دردی از مشکلات سخت افزاری این کنسول دوا نمی کنه .
ببخشید که این صحبتم به تاپیک ربط نداره ولی:مشکل 360 از چیپ GPU هست و در برد های لانچ CPU & gpu به صورت 90 نانومتری هرضه شد.همه هم از کیفیت بد اون و گرمای زیادی که تولید میکردن خبر دارن.و اما وقتی فالکون اومد مایکروسافت فقط CPU رو از 90 به 65 نانومتری تغییر داد در حالی که 70% مشکل 360 از GPU بود.و الان که جسپر عرضه هر دو چیپ به صورت 65 نانومتری هستن.
ps3 هم پردازنده هاش به صورت 65 نانومتری هست.پس اگر جسپر قراره چند درصدی 3 چراغ بشه به اندازه خرابی ps3 خواهد بود.

در ضمن کنسول ps3 هم جراغ زرد میده دوستانی هم که اطلاعات ندارند و این 600 700 تا پست رو زدند خواهشا حداقل اون کاتالوگ کنسولشون رو بخونند که بعدا کم نیارند !
آره این هست ولی درصدش خیلی خیلی کمه...(تا بحال یه نفرو دیدم که این بلا سرش اومده که همونم تعمیر داره).
.دسته های 360 علاوه بر فایتینگ در بازی های اسپرت هم کارایی نداره . مثلا pes بازی کردن با جهت های 360 فوق العاده عذاب اور هست !!
خوب استیک سمت چپ برا همینه دیگه برادر!!
اتفاقاً نظر شخصی کنترلر 360 توی بازی های ورزشی و مخصوصاً PES اگه با استیک کنترل کنی دقت و موقعیت مانور به مراتب بالاتر میره...حالا یه چیز دیگه یه بازی مثل FIFA 09 که فقط باید با Stick بازیکن رو هدایت کنی آیا با دسته ی PS3 مشکلی بوجود نمیاد؟
این درست!ولی به قول دوستان یه بازی ملاک نیست(هرچند که مقایسه های زیادی وجود داره که بازی های 360 از PS3 گرافیک بهتری دارن ولی همونقدر هم مقایسه وجود داره که بازی های PS3 از 360 گرافیک بهتری دارن).
مشکل 3 چراغ دیگه حل شد . دیگه تمومه و ... ولی دیدم که فالکون هم 3 چراغ داد . جاسپر هم از این قاعده مستثنی نیست و دردی از مشکلات سخت افزاری این کنسول دوا نمی کنه
جاهای مختلفی خوندم که درصد خرابی 360 به بین 1 تا 13% کاهش یافته(اما هیچ جایی به صورت رسمی ندیدم) درصد نرمال خرابی دستگاههای الکترونیکی هم همینه...(البته این آمار شامل Error E47 نمی شه یا حداقل من نمی دونم)
دوست عزیز ختم کلام 360 به دلیل Piracy خیلی در ایران مفیده:biggrin1:
ولی اگه برات فرقی نمی کنه(همه ی بازی های 3rd-Party یا حداقل بازی های خوب 3rd-Party رو میتونی با PS3 بازی کنی)همون PS3 رو بگیر و قال قضیه رو بکن.

آره این هست ولی درصدش خیلی خیلی کمه...(تا بحال یه نفرو دیدم که این بلا سرش اومده که همونم تعمیر داره).

خوب استیک سمت چپ برا همینه دیگه برادر!!
اتفاقاً نظر شخصی کنترلر 360 توی بازی های ورزشی و مخصوصاً PES اگه با استیک کنترل کنی دقت و موقعیت مانور به مراتب بالاتر میره...حالا یه چیز دیگه یه بازی مثل FIFA 09 که فقط باید با Stick بازیکن رو هدایت کنی آیا با دسته ی PS3 مشکلی بوجود نمیاد؟

این درست!ولی به قول دوستان یه بازی ملاک نیست(هرچند که مقایسه های زیادی وجود داره که بازی های 360 از PS3 گرافیک بهتری دارن ولی همونقدر هم مقایسه وجود داره که بازی های PS3 از 360 گرافیک بهتری دارن).

جاهای مختلفی خوندم که درصد خرابی 360 به بین 1 تا 13% کاهش یافته(اما هیچ جایی به صورت رسمی ندیدم) درصد نرمال خرابی دستگاههای الکترونیکی هم همینه...(البته این آمار شامل Error E47 نمی شه یا حداقل من نمی دونم)
دوست عزیز ختم کلام 360 به دلیل Piracy خیلی در ایران مفیده:biggrin1:
ولی اگه برات فرقی نمی کنه(همه ی بازی های 3rd-Party یا حداقل بازی های خوب 3rd-Party رو میتونی با PS3 بازی کنی)همون PS3 رو بگیر و قال قضیه رو بکن.

1.استیک سمت چپ !!؟ چیزی که مشخصه اینه که pes باز حرفه ای وجود نداره که استیک رو به استفاده از جهت ها ترجیح بده ! کی گفته قدرت مانور و ... با استفاده از استیک در pes بالاتر می ره ؟ والا ما هر هفته در کلوب کیوب مسابقات pes برگذار می کنیم . یه عالمه هم رفیق pes باز اونجا داریم . تا حالا چنین نظری ندیده بودیم !! در مورد بازی های فایتینگ نظیر استریت فایتر هم که چیزی نگم بهتره !
2.مشکلات سخت افزاری کنسول 360 همچنان پا برجاست و همونطور که گفتم این قضایا مال فالکون هم بود.
LEERY
این استدلال هایی که اوردی بیشتر به مغلطه می مونه تا چیز دیگه ای !! کنسول 360 رو هر کسی باز کنه و ببینه می تونه راحت تشخیص بده که این کنسول به هیچ وجه به صورت استانداردی تهیه نشده و اصلا جایی برای تخلیه هوا و گردش هوا توش وجود نداره . 65 نانومتر و ... رو ولشکن !! این ها صورت مسئله رو پاک نمی کنه . مشکلات گرمایی این کنسول همچنان پا برجاست و شما و هیچ کس دیگه ای نمی تونه اینجا با قاطعیت بگه که 360 جسپر 3 چراغ نمی ده . ولی من با قاطعیت می گم کنسول ps3 به هیچ وجه چراغ زرد نمی ده . کلا یه نفر دیدم تو این سایت که اونم خودش می گه عین سرور ازش کار می کشیده . اونم تو محیط بسته . تازه بعد 2 سال و خورده ای چراغ زرد داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا در بحث کیفیت دو کنسول هیچ شکی نیست که ps3 برتر هست .

موفق باشید

همه این مشکلات چراغ زرد یا 3 چراغ مرگ از استفاده نادرست هست!
وقتی همه دارن میگن برو فنتو 12 ولت کن! بعد طرف میگه نه کنسولم باز میشه چه انتظاری میشه داشت؟
ps3 هم به همین شکل(یعنی اگه تو جایی بزاری که قشنگ بتونه هوایه گرم رو تخلیه کنه مشکلی پیدا نمیشه!)
کلا اگه آدم منطق داشته باشه و ببینه چیزی به نفع کنسولشه و انجامش بده هیچ مشکلی نداره! اما اگه بخوای از قیافه کنسول و باز شدنش بترسی باید پول برای کنسول بعدی رو آماده کنی!

وقتی همه دارن میگن برو فنتو 12 ولت کن! بعد طرف میگه نه کنسولم باز میشه چه انتظاری میشه داشت؟
ps3 هم به همین شکل(یعنی اگه تو جایی بزاری که قشنگ بتونه هوایه گرم رو تخلیه کنه مشکلی پیدا نمیشه!)
کلا اگه آدم منطق داشته باشه و ببینه چیزی به نفع کنسولشه و انجامش بده هیچ مشکلی نداره! اما اگه بخوای از قیافه کنسول و باز شدنش بترسی باید پول برای کنسول بعدی رو آماده کنی!
کاملا تعیید میشه:flowers:مخصوصا وقتی روی دستگاه کولینگ انجام بشه:cheesygri

این استدلال هایی که اوردی بیشتر به مغلطه می مونه تا چیز دیگه ای !! کنسول 360 رو هر کسی باز کنه و ببینه می تونه راحت تشخیص بده که این کنسول به هیچ وجه به صورت استانداردی تهیه نشده و اصلا جایی برای تخلیه هوا و گردش هوا توش وجود نداره . 65 نانومتر و ... رو ولشکن !! این ها صورت مسئله رو پاک نمی کنه . مشکلات گرمایی این کنسول همچنان پا برجاست و شما و هیچ کس دیگه ای نمی تونه اینجا با قاطعیت بگه که 360 جسپر 3 چراغ نمی ده . ولی من با قاطعیت می گم کنسول ps3 به هیچ وجه چراغ زرد نمی ده . کلا یه نفر دیدم تو این سایت که اونم خودش می گه عین سرور ازش کار می کشیده . اونم تو محیط بسته . تازه بعد 2 سال و خورده ای چراغ زرد داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا در بحث کیفیت دو کنسول هیچ شکی نیست که ps3 برتر هست .
دوست عزیز من که برام فرقی نداره هر دو تا کنسول رو دارم و راضی هم هستم.منظور من از این صحبت ها این بودش شما نباید فکرت رو به خاطر این مشغول کنی که 360 3 چراغ میده و نخریش.درسته 33% فالکون 3 چراغ داد و لی در جسپر این امار کمتر 15 % هست.بنده خودم از کیفیت ساخت اشغال 360 با خبر هستم و اصلا قصد ندارم صورت مسئله رو پاک کنم چون تا الان 9 تا 360 خریدم و مطئنا نمیتونم ازش طرفداری کنم.بنده اون بحث رو فقط بر پایه علمی گفتم که روشن بشه وقتی میگن جسپر خوبه دلیلش چیه.این مقدار درصدی هم که ممکنه در جسپر مشکل به وجود بیاد یک مقدار کاملا طبیعی در وسایل الکترونیکی هست.

من یکم ازتون تعجب میکنم.
من خودم 4 سال پیش رفتم 360 خریدم و همه میدونن اون موقع چقدر کیفیت ساخت آشغال بود و سریع سه چراغ میداد.با توجه به اینکه حداقل روزی 7 ساعت باهاش بازی میکردم بعد از 8 ماه سه چراغ شد.نمیخوام زیاد سرتون رو درد بیارم در کل 4 بار سه چراغ داد که دفعه چهارم هر جا بردم گفتن دیگه تعمیر نمیشه منم که حسابی نا امید شده بودم گفتم بزار شانس خودمو امتحان کنم و رفتم دادم NEXT GEN و برام تعمیرش کرد.
وقتی کنسول رو گرفتم ی ابتکار ساده بخرج دادم و در کنسول رو کاملا باز کردم و با در باز بازی میکردم که تقریبا 10 ماه با این وضعیت راحت بازی میکردم.
البته متاسفانه بالاخره بن شدم چون اون موقع هیچی در مورد دیسکهای استلث نمیدونستم
و بخاطر همین رفتم یه ARCADE خریدم که فوق العاده الان ازش راضیم.اون کنسول قبلیم رو هم که 4 بار سه چراغ داده بود دادم به یکی از رفقام و اونم الان 4 ماه هست که داره باهاش بازی میکنه و راحت داره براش کار میکنه.
حالا من تعجب میکنم که چرا افراد این سایت چرا انقدر عجول هستن مثل این دوستی که گفته تا حالا 9 تا 360 خریده در حالی که میتونست همون کنسول اولش رو بده NEXT GEN تعمیر کنه تا اونوقت تا آخر عمر براش کار کنه.
من که از NEXT GEN واقعا راضیم واقعا کارشون حرف نداره هرچی باشه اولین کسایی هستن که تونستن رجین کنسول رو عوض کنن.به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه کسی 360 سه چراغ داد بره بده به NEXT GEN براش تعمیر کنه.

من یکم ازتون تعجب میکنم.
من خودم 4 سال پیش رفتم 360 خریدم و همه میدونن اون موقع چقدر کیفیت ساخت آشغال بود و سریع سه چراغ میداد.با توجه به اینکه حداقل روزی 7 ساعت باهاش بازی میکردم بعد از 8 ماه سه چراغ شد.نمیخوام زیاد سرتون رو درد بیارم در کل 4 بار سه چراغ داد که دفعه چهارم هر جا بردم گفتن دیگه تعمیر نمیشه منم که حسابی نا امید شده بودم گفتم بزار شانس خودمو امتحان کنم و رفتم دادم NEXT GEN و برام تعمیرش کرد.
وقتی کنسول رو گرفتم ی ابتکار ساده بخرج دادم و در کنسول رو کاملا باز کردم و با در باز بازی میکردم که تقریبا 10 ماه با این وضعیت راحت بازی میکردم.
البته متاسفانه بالاخره بن شدم چون اون موقع هیچی در مورد دیسکهای استلث نمیدونستم
و بخاطر همین رفتم یه ARCADE خریدم که فوق العاده الان ازش راضیم.اون کنسول قبلیم رو هم که 4 بار سه چراغ داده بود دادم به یکی از رفقام و اونم الان 4 ماه هست که داره باهاش بازی میکنه و راحت داره براش کار میکنه.
حالا من تعجب میکنم که چرا افراد این سایت چرا انقدر عجول هستن مثل این دوستی که گفته تا حالا 9 تا 360 خریده در حالی که میتونست همون کنسول اولش رو بده NEXT GEN تعمیر کنه تا اونوقت تا آخر عمر براش کار کنه.
من که از NEXT GEN واقعا راضیم واقعا کارشون حرف نداره هرچی باشه اولین کسایی هستن که تونستن رجین کنسول رو عوض کنن.به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه کسی 360 سه چراغ داد بره بده به NEXT GEN براش تعمیر کنه.
ببخشید ولی فقط 1 دونش 3 چراغ شد.شما اگر میدونستید مشکل 360 از کجاست نمیگفتید ببر نکست جن تعمیر کنه.

اصلا برو یه wii بگیر شاد شو هم از ps3 بهتره هم از 360 و هم از pc:)

اتفاقا هیچ ربطی به استفاده نادرست نداره . هستن کسانی که با 12 ولت کردن و استفاده بسیار مناسب باز هم کنسولشون 3 چراغ داده .
این مشکل سخت افزاری هست که در کنسول 360 وجود داره و همونطور که گفتم اگه این کنسول رو باز کنید ( حتی اگه از الکترونیک و ... هم هیچی سر در نیارید ) باز هم متوجه می شید که چقدر زور چپون !! ورداشتن قطعات رو داخل این دستگاه قرار دادن و چرا مشکلات گرمایی در این کنسول بیداد می کنه ! ضمن اینکه مراعات تا چه حد و به چه قیمتی ؟ بعد از هر 3 یا 4 ساعت بازی کردن باید به کنسول استراحت بدم تا 3 چراغ نده ؟ من دوستام جمع شدن ( 8 نفر ) می خوایم 7 یا 8 ساعت pes بازی کنیم . کنسول نباید توانایی این کارو داشته باشه !؟ این چه کنسولی هست اخه !؟

پ.ن : 360 های سه چراغ داده اکثرا درست نمی شن . اگر هم درست بشن بعد از یک الی دو ماه دوباره 3 چراغ می دن و دیگه تموم . این رو الان دیگه همه تایید می کنن تقریبا توی این سایت .

پ.ن 2 : البته با تمام این تفاسیر . برای ما ایرانی ها کنسول 360 باید انتخاب اول باشه . چون قضیه کپی خور بودن فوق العاده مهمه . اما نه برای کسی مثل من که 2 تا دستگاه ( 800 تومن پول ) سوزوندم و دیگه دست و دلم به خرید این دستگاه نمی ره .

پ.ن 3 : بدون شک اگه ps3 کپی خور بود . همچنان انتخاب اول ما ایرانی ها همین کنسول ps3 می شد . و در اخر اینکه به نظر من اگه کسی می تونه با خرید بازی های اورجینال کنار بیاد . حتما باید از ps3 استفاده کنه.این پیشنهاد من به اون دوستمون که تاپیک رو باز کردن هست .

موفق باشید

اتفاقا هیچ ربطی به استفاده نادرست نداره . هستن کسانی که با 12 ولت کردن و استفاده بسیار مناسب باز هم کنسولشون 3 چراغ داده .
این مشکل سخت افزاری هست که در کنسول 360 وجود داره و همونطور که گفتم اگه این کنسول رو باز کنید ( حتی اگه از الکترونیک و ... هم هیچی سر در نیارید ) باز هم متوجه می شید که چقدر زور چپون !! ورداشتن قطعات رو داخل این دستگاه قرار دادن و چرا مشکلات گرمایی در این کنسول بیداد می کنه ! ضمن اینکه مراعات تا چه حد و به چه قیمتی ؟ بعد از هر 3 یا 4 ساعت بازی کردن باید به کنسول استراحت بدم تا 3 چراغ نده ؟ من دوستام جمع شدن ( 8 نفر ) می خوایم 7 یا 8 ساعت pes بازی کنیم . کنسول نباید توانایی این کارو داشته باشه !؟ این چه کنسولی هست اخه !؟

پ.ن : 360 های سه چراغ داده اکثرا درست نمی شن . اگر هم درست بشن بعد از یک الی دو ماه دوباره 3 چراغ می دن و دیگه تموم . این رو الان دیگه همه تایید می کنن تقریبا توی این سایت .

پ.ن 2 : البته با تمام این تفاسیر . برای ما ایرانی ها کنسول 360 باید انتخاب اول باشه . چون قضیه کپی خور بودن فوق العاده مهمه . اما نه برای کسی مثل من که 2 تا دستگاه ( 800 تومن پول ) سوزوندم و دیگه دست و دلم به خرید این دستگاه نمی ره .

پ.ن 3 : بدون شک اگه ps3 کپی خور بود . همچنان انتخاب اول ما ایرانی ها همین کنسول ps3 می شد . و در اخر اینکه به نظر من اگه کسی می تونه با خرید بازی های اورجینال کنار بیاد . حتما باید از ps3 استفاده کنه.این پیشنهاد من به اون دوستمون که تاپیک رو باز کردن هست .

موفق باشید

برادر من 8 ساعت بازی چیه من میشینم 12 ساعت بازی میکنم ( 1 تا نیم ساعت وسطش خودم استراحت میکنم !! :laughing: ) ولی آخ نمیگه !! تازه رفیقم هم از همین مدل گرفته و گذاشته تو کلوپ !! این حرفی که شما میزنی غلط نیستش ولی مثلاً بگو از هر 100 تا 13 تاش خراب میشه ( که اون رو هم بعید میدونم !! )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or