علت فروش کم انحصاری های PS3 چیست..؟

علت فروش کم انحصاری های سونی چیست..؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    129
.....
ادامه بدید...
بعضی وقت ها سکوت شاید بهتر باشه!!
اتفاقا بحث خیلی خوبی هم هست...حالا کاری ندارم واقعا اینجوریه یا نه.......ولی تا وقتی بشه بحثو جدا از اسپم و حرفای بچه گونه جلو برد خیلی هم خوبه....

بس اگه تکه چرا مقایسشو با گریز گذاشتن؟
اخه شما کشور های فقیر رو هم در نظر بگیر (به غیر از اونایی که کبیخور میکنن)
تو این مسله مشکلی نداریم فقط من فکر میکنم تاثیرش زیاده شما فکر میکنین کمه
نظر هر کی قابل احترامه ;)

به نظرمن که مقایسه این دو تا اصلا درس نیس....درسته هر دو سوم شخصن ولی سبکاشون فرق داره....... .چه برسه مثلا socom با انچارتد.......(یعنی فکر نکنم مخاطبای مشترکی داشته باشه)

+

درکل حرف شما درسته نظرات متفاوته و نظر شما هم واسه من محترم..:">

درسته بی تاثیر نیست ولی تاثیرش خیلی ناچیزه
خوب منم که گفتم محبوبیته هیلو خیلی خیلی خیلی بیشتره با اینکه گرافیک نداره
بالاخره یه تابیک دیدیم که طرفدارای هر دو کنسول به تفاهم رسیدن خوشحال کنندس
ببخشید زیاد سوال میکنما ولی اخه کیلزون خیله بازیه قشنگیه و محبوب یعنی محبوبیتش انقدر کم شده خداییش کیلزون هیچی کم نداره ازhalo نداره حتی تو گرافیک قوی ترم هست

به نظرمن که مقایسه این دو تا اصلا درس نیس....درسته هر دو سوم شخصن ولی سبکاشون فرق داره....... .چه برسه مثلا socom با انچارتد.......(یعنی فکر نکنم مخاطبای مشترکی داشته باشه)

+

درکل حرف شما درسته نظرات متفاوته و نظر شما هم واسه من محترم..:">

منم با شما ۱۰۰٪موافقم مقایسشون درست نیست بجز تو گرافیک
ممنون واقعا خوشحال کنندست که تو یه تابیک طرفدارای ۲ کنسول به تفاهم میرسن
منم روشن شدم که تعداد بازی های زیاد انحصاری سونی نسبت به زمان عرضه و سبکشون ربطی انچنانی به فروش نداره از شما ممنونم و همچنین از نیلوفر خانم

بالاخره یه تابیک دیدیم که طرفدارای هر دو کنسول به تفاهم رسیدن خوشحال کنندس
ببخشید زیاد سوال میکنما ولی اخه کیلزون خیله بازیه قشنگیه و محبوب یعنی محبوبیتش انقدر کم شده خداییش کیلزون هیچی کم نداره ازhalo نداره حتی تو گرافیک قوی ترم هست

اگه طرفین منطقی باشن خداییش میشه در مورد مهمترین مسایل زندگی هم بحث کرد بازی که جزو کوچکترین مسایل....

در مورد کیلزون و هیلو به نظر من اگه کسی از فضای هیلو خوشش بیاد(این نکته مهمیه:d)مطمینا واسش بازی هیلو خیلی خیلی بهتر از کیلزون خواهد بود..... .
همه چیز بازی هیلو مخصوصا هیلو ریچ سرجاش بود.درسته گرافیکش به پای کیلزون نمیرسید ولی خیلی خوب بود....... .

منم با شما ۱۰۰٪موافقم مقایسشون درست نیست بجز تو گرافیک
ممنون واقعا خوشحال کنندست که تو یه تابیک طرفدارای ۲ کنسول به تفاهم میرسن
منم روشن شدم که تعداد بازی های زیاد انحصاری سونی نسبت به زمان عرضه و سبکشون ربطی انچنانی به فروش نداره از شما ممنونم و همچنین از نیلوفر خانم
:x:xtnx

اگه طرفین منطقی باشن خداییش میشه در مورد مهمترین مسایل زندگی هم بحث کرد بازی که جزو کوچکترین مسایل....

در مورد کیلزون و هیلو به نظر من اگه کسی از فضای هیلو خوشش بیاد(این نکته مهمیه:d)مطمینا واسش بازی هیلو خیلی خیلی بهتر از کیلزون خواهد بود..... .
همه چیز بازی هیلو مخصوصا هیلو ریچ سرجاش بود.درسته گرافیکش به پای کیلزون نمیرسید ولی خیلی خوب بود....... .
امروز چیزای مهمی فهمیدم یخورده هم فن بازی در اوردم:))
:x:xtnx
بس سلیقه خیلی مهمه
مثل اینکه کلا سلیقه من با سونی بیشتر جوره ! دیگران رو هم مثل خودم میدونستم !!
وشمااینو قبول دارین که انحصاری های سونی چیزی کم از ماکرو نداره چون بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکردن

موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
دوستان به خدا سلیقه ها فرق میکنه . من به شخصه گرافیک واسم خیلی مهمه و اصلا هم از Halo خوشم نیومد ولی دلیل نمیشه که بگم بازی خوبی نیست .
خیلیا باهاش حال میکنن .
اقایی هم که میگه KZ3 بازی نیست و .... به سلیقه و نظر خودش اومده این حرفو زده . در صورتی که من از بازیش خوشم اومد .
کلا خواستم بگم که هر کسی یک یا چند فاکتوری واسه بازی واسه خودش قرار میده که میتونه گرافیک , گیم پلی , داستان , موزیک و ..... باشه .
این درست نیست که نظر و تحمیل کنیم . :)

• Like
Reactions: Soheil
.....
ادامه بدید...
بعضی وقت ها سکوت شاید بهتر باشه!!
دقيقا
من كه بخاطر تابستون بيشتر تو PSN ـم الان،هراز گاهی كه حوصله ام بخاطر زياد بازی كردن سر می ره ميام اينجا تا روحم با ديدن نظرات اساتيد گرانقدر شاد شه;))
تابستونه ديگه،جدی نگيريد;))(يهو ديديد شد تاپيك تحول:دی)

دوستان به خدا سلیقه ها فرق میکنه . من به شخصه گرافیک واسم خیلی مهمه و اصلا هم از Halo خوشم نیومد ولی دلیل نمیشه که بگم بازی خوبی نیست .
خیلیا باهاش حال میکنن .
اقایی هم که میگه KZ3 بازی نیست و .... به سلیقه و نظر خودش اومده این حرفو زده . در صورتی که من از بازیش خوشم اومد .
کلا خواستم بگم که هر کسی یک یا چند فاکتوری واسه بازی واسه خودش قرار میده که میتونه گرافیک , گیم پلی , داستان , موزیک و ..... باشه .
این درست نیست که نظر و تحمیل کنیم . :)

به شدت تایید میشه

من از گریز خوشم نیومد ولی هیچ وقت نمیگم چرته یا...
ولی متاسفانه بعضی ها سر تا بای سونی از موو گرفته تا اانحصاریاشو شبکه انلاینش رو به.. میگیرن که ادم اینو میبینه داغ میکنه خوب

بس سلیقه خیلی مهمه
مثل اینکه کلا سلیقه من با سونی بیشتر جوره ! دیگران رو هم مثل خودم میدونستم !!
وشمااینو قبول دارین که انحصاری های سونی چیزی کم از ماکرو نداره چون بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکردن

موفق باشید
من قبل از اینکه همه به این نتیجه برست گفتم محبوبیت و سلیقه مهمه ;)
اره بعضی از انحصاری هایه سونی واقعا عالین و هیچ شکی نیست
ولی اینم دست نیست که بگیم انحصاری هایه ماکرو به پاشون نمیرسه
:) امیدوارم همیشه اینجوری بحث کنیم با هم و بععععععععععععضیا اسپم دونی نکنن

واقعا کسانی که با گیم بزرگ شدن(منظورم حداقل 15 سال هست)اسم کیلزون رو میزارن بازی؟آخه این چی داره که انتظار فروش بالا ازش داشته باشیم؟صرفا بخاطر گرافیک عالیش باید بفروشه؟واقعا کسانی که fps هایی مثل black,cod 1-2,IGI,doom,soldier of fourtune,half life رو بازی کرده باشن،حاضرن اسم کیلزون رو بزارن بازی؟یه بازی بدون شخصیت پردازی،بدون داستان،بدون جذابیت،با یه گیم پلی ضعیف،که به صرف گرافیک رویایی تونسته بین کسانی که تازه گیم رو شروع کردن محبوب بشه.ولی چون قشر کلان گیمرها اینگونه نیستن بنابراین فروش بالایی نمیکنه.

خب البته 100% تا وقتی عناوین نوب پروری همچون COD ها وجود دارند و تا وقتی هم که زاد و ولد نوب ها قطع نشه مطمئنا به عنوانی مثل KZ ارجحیت دارند . در مورد گیم پلی که واقعا حرف خنده داری میزنید و اصلا سرش بحثی نمیکنم واقعا نمیدونم تعریف شما از گیم پلی چیه ... ؟ KZ2 رو که یادمه بعضیا میگفتن گیم پلی تکراری میشه تو KZ3 با این همه تنوع و پیشرفتی که به وجود آوردن باز هم یه سریا ایرادات الکی میگیرن در مورد داستان هم خوبه بدونید که KZ همیشه پشتوانه و تم داستانی خیلی خوبی داشته اما متاسفانه هیچوقت اونطور که باید بهش اهمیت ندادن تو KZ3 شدیدا به عنصر داستان سازنده ها بها دادن و چندین صحنه ی جالب و غیر منتظره رو به تصویر کشیدن که حالا کاری ندارمن چه قدر خوب بوده یا بد اما همین توجه و پیشرفتی که ایجاد کردن قابل تقدیره ....

....................
در مورد فروش هم که یه بحث کاملا مسخرست من واقعا نمیدونم میزان فروش چه تاثیری تو تجربه ی شما از یه بازی میذاره ... ؟ سونی تو هر سبک چندین عنوان سطح بالا رو ارائه میده اما مطمئنا اگر بعضی عناوینش فروش کمی دارن به دلیل اینه که نصف خیلی های دیگه تبلیغ و هایپ نمیکنه فکر میکنم اینو همه قبول داشته باشن ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
خب البته 100% تا وقتی عناوین نوب پروری همچون COD ها وجود دارند و تا وقتی هم که زاد و ولد نوب ها قطع نشه مطمئنا به عنوانی مثل KZ ارجحیت دارند . در مورد گیم پلی که واقعا حرف خنده داری میزنید و اصلا سرش بحثی نمیکنم واقعا نمیدونم تعریف شما از گیم پلی چیه ... ؟ KZ2 رو که یادمه بعضیا میگفتن گیم پلی تکراری میشه تو KZ3 با این همه تنوع و پیشرفتی که به وجود آوردن باز هم یه سریا ایرادات الکی میگیرن در مورد داستان هم خوبه بدونید که KZ همیشه پشتوانه و تم داستانی خیلی خوبی داشته اما متاسفانه هیچوقت اونطور که باید بهش اهمیت ندادن تو KZ3 شدیدا به عنصر داستان سازنده ها بها دادن و چندین صحنه ی جالب و غیر منتظره رو به تصویر کشیدن که حالا کاری ندارمن چه قدر خوب بوده یا بد اما همین توجه و پیشرفتی که ایجاد کردن قابل تقدیره ....

....................
در مورد فروش هم که یه بحث کاملا مسخرست من واقعا نمیدونم میزان فروش چه تاثیری تو تجربه ی شما از یه بازی میذاره ... ؟ سونی تو هر سبک چندین عنوان سطح بالا رو ارائه میده اما مطمئنا اگر بعضی عناوینش فروش کمی دارن به دلیل اینه که نصف خیلی های دیگه تبلیغ و هایپ نمیکنه فکر میکنم اینو همه قبول داشته باشن ...
در مورد تبلیغات ضعیف که خودم هم گفتم.اما در مورد کیلزون من با هرکی که 2 نسل هست که گیمر هست بحث کردم،حالش از کیلزون بهم خورده.کیلزون هیچی نیست جز یه عنوان متوسط رو به پائین که به لطف انحصاری بودن و گرافیک خیره کننده در ایران انقدر سینه چاک داره.و قطعا اگر اون گرافیک رو نداشت میانگینش تا 7 هم پائین میومد که میشد همون حرف من که یه بازی متوسط هست.وسلام.

آخرین ویرایش:
حسین جان حرفت تا حدودی برای نسخه-ی سوم بازی صدق میکنه .
اما کیلزون2 یکی از بهترین تجربه-های FPS من در این نسل بود ( یکیش نه بهترینش چون بهترینش بدون شک MW1 هست )
کیلزون 2 فوق العاده خوش ساخت بود . اما نسخه-ی سوم به هیچ وجه حس و حال نسخه-ی دوم رو نداشت البته عنوان ضعیفی نبود ولی عالی نبود .
در مورد بقیه انحصاریها هم هیچکدوم به هیچ وجه کیفیت پایینی نداشتن حداقل اینایی که من بازی کردم
از آنچارتد و متال گیر سالید 4 که یکی از بی نقص-ترین بازیهای این نسل بود بگیر تا GT5 و سری-های RESISTANCE , MOTORSTORM , LBP , inFAMOUS که هرکدوم تو سبک خودشون فوق العاده بودن .

• Like
Reactions: Kainé
حسین جان حرفت تا حدودی برای نسخه-ی سوم بازی صدق میکنه .
اما کیلزون2 یکی از بهترین تجربه-های FPS من در این نسل بود ( یکیش نه بهترینش چون بهترینش بدون شک MW1 هست )
کیلزون 2 فوق العاده خوش ساخت بود . اما نسخه-ی سوم به هیچ وجه حس و حال نسخه-ی دوم رو نداشت البته عنوان ضعیفی نبود ولی عالی نبود .
در مورد بقیه انحصاریها هم هیچکدوم به هیچ وجه کیفیت پایینی نداشتن حداقل اینایی که من بازی کردم
از آنچارتد و متال گیر سالید 4 که یکی از بی نقص-ترین بازیهای این نسل بود بگیر تا GT5 و سری-های RESISTANCE , MOTORSTORM , LBP , inFAMOUS که هرکدوم تو سبک خودشون فوق العاده بودن .
خب خدارو شکر خودتون قبول دارید که نسخه سوم متوسط هست.:d

اما در مورد بازیهای دیگه ایی که نام بردی که گفتم که میتونستن با تبلیغات قوی فروش بهتری رو نصیب خودشون بکنن.اما حالا ازت یه سوال دارم.تو مثلا بین mw2 و resistance کدوم رو انتخاب میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or