علت فروش کم انحصاری های PS3 چیست..؟

علت فروش کم انحصاری های سونی چیست..؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    129
درست ولی ملتps3 دار بولشون نمیکشه اکثر بازی های رو بخرن و مجبوران از بین مثلا ۴تا بازی تو یک سبک ۱ کی رو انتخاب کنن و اینطوری تقسیم میشه ولی ایکس باکس اینجوری نیست چون بازی های انحصاری کمتری داره
یه بستو بخونین در موردش فکر کنین بعد در موردش نظر بدین نیاین همینجوری بگین جوکه;)

همچین میگی انگار هر روز 4 تا بازی انحصاری واسه ps3 میاد که پولشون نکشه
مثلا همین هلیو با گیرز 2 تا با هم میان که فروشه بازی رو xbox بیشتره؟ :-/

یه روز یه بازیه انحصاری واسه مایکرو میاد مثله هیلو مثلا 6 میلیون میفروشه
یه بازیه انحصاری واسه ps3 میاد 2 میلیون میفروشه
در ضمن 60$ برایه اونا هیچی نیست وگرنه قیمته بازی ررو هر 2 کنسول یکیه
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی
پش هرگز بحثه پول رو وسط نکش
یه چیز دیگه هم تو فروش خیلیمهمه علاقست
یه بازیی مثله هیلو که گرافیکش قوی نیست این همه میفروشه ولی یه بازیی مثله killzone که گرافیکش خیلی عالیه به نصفه فروشه هیلو هم نمیرسه
بحثم سره گرافیک نیست سره علاقست
امیدوارم فهمیده باشی

درست ولی ملتps3 دار بولشون نمیکشه اکثر بازی های رو بخرن و مجبوران از بین مثلا ۴تا بازی تو یک سبک ۱ کی رو انتخاب کنن

اخه دوست عزیز مثلا تو سبک اول شخص سونی چندتا بازی انحصاری داره که در نزدیکی زمان انتشار کیلزون 3 منتشر بشه و ملت برن پولشونو به جای خرید کیلزون 3 به بازیهای دیگه اون سبک بسپرن؟؟؟؟

اگه مثلا چند تا بازی اول شخص انحصاری سونی تو فاصله کمی از هم منتشر می شدن حرف شما درس بود ولی وقتی هر کدوم اندازه چند ماه فاصله دارن نمیشه اینو به عنوان یه عامل قطعی در نظر گرفت(شاید کمی تاثیر داشته باشه ولی زیاد نه)

+

به نظر من بیشترین علتش :-/........نمیشه دقیق گفت...ولی شاید نشناختن سلیقه مخاطب و کیفیت و تبلیغات نا مناسب باشه........ .

البته بعضی ها هم کلا این پدیده رو قبول ندارن که اونا هم پاینده باشن..:d
.
.

آخرین ویرایش:
ببین حسین جان بنظرم باید کیفیت رو شاخه بندی کنی :d
ببین تو حالت کلی اینکه ما بگیم کیفیت بازی های سونی پایین هست مسلما داریم خودمون رو گول میزنیم :d، چرا الان بهت میگیم :

اگه ما کیفیت رو شامل یسری موارد و معیار های گوناگون که در زمینه های مختلف اَعم از گرافیک ، صداگذاری ، داستان ، گیم پلی ، مولتی و .... مد نظر قرار بدیم که تمام این موارد دست به دست هم میدن و اون کیفیت مد نظر ما رو تشکیل میدن ، بدون شک انحصاری سونی نمره قابل قبولی میگرن (اگه از بازی های 360 بهتر نگیرن بدتر نمی گیرن
:d )
ولی چون اینجا داره در مورد فروش صحبت میشه و از طرفی فروش بیشتر رابطه مستقیم و تنگاتنگ با کیفیت اون بازی در بخش مولتی پلیر داره ، کاش این کیفیتی که ازش صحبت میکردی رو فقط مختص مولتی عنوان میکردی تا دوستان دچار سوء تفاهم نشن :d

من نمیگم کیفیتشون پائین هست.بزار یه بار دیگه برات بگم.اینا بازیهای انحصاری ps3 هست.
kz 2-3
resistance 1-2
uncharted 1-2
granturismo 5
socom 4
mag
heavy rain
god of war III
metal gear 4
little big planet 1-2
heavnly sword
infamous 1-2
حالا دونه به دونه از بالا به پائین نظرم رو میگم.
واقعا کسانی که با گیم بزرگ شدن(منظورم حداقل 15 سال هست)اسم کیلزون رو میزارن بازی؟آخه این چی داره که انتظار فروش بالا ازش داشته باشیم؟صرفا بخاطر گرافیک عالیش باید بفروشه؟واقعا کسانی که fps هایی مثل black,cod 1-2,IGI,doom,soldier of fourtune,half life رو بازی کرده باشن،حاضرن اسم کیلزون رو بزارن بازی؟یه بازی بدون شخصیت پردازی،بدون داستان،بدون جذابیت،با یه گیم پلی ضعیف،که به صرف گرافیک رویایی تونسته بین کسانی که تازه گیم رو شروع کردن محبوب بشه.ولی چون قشر کلان گیمرها اینگونه نیستن بنابراین فروش بالایی نمیکنه.

به شخصه resistance رو خیلی خیلی دوست دارم و حقیقتا خیلی خیلی سرتر از کیلزون میدونمش.چون حداقل سازندگانش فهمیدن که اونی که بازی رو میسازه گیم پلی هست و نه گرافیک.اما همین resistance مقابل fps هایی مثل mw1-2 و یا هیلو حرفی برای گفتن نداره.
اما میشه اینجوری گفت که اگر سونی تو تبلیغات بهتر عمل میکرد فروش بیشتری نصیبش میشد.این درسته،اما اینکه بخوایم انتظار داشته باشیم مثل هیلو بفروشه خیلی نامعقول هست.

اما gt5 که دیگه روش بحثی نیست.با اینکه بازی حتی تاریخ عرضه نداشت تونست مثل همیشه فروش عالی ایی داشته باشه.چرا؟چون گیم پلی داره.با اینکه بازی اشکالات ریز و درشت زیاد داشت،اما در فروش مثل همیشه عالی عمل کرد.

در مورد socom هم نظری خاصی نمیدم،اما با اون چیزی که من از تریلرها و نمرات دیدم،چیز خاصی نداشت

اما آنچارتد رو حقیقتا یکم با فروشش مشکل دارم.چون بالاخره بازی ایی که 150 تا جایزه برده و هرچی goty بوده درو کرده،در حالت minimum باید 5 میلیون فروش کنه.اما واقعا برام جای سوال هست که چرا نمیفروشه.اینجا میشه به سونی ایراد گرفت و فروش پائین رو ربط به تبلیغات ضعیف داد.

mag که قرار بود بشه مرجع تمام بازیبازهای مولتی،اما دیدیم چه بازی مزخرفی از آب در اومد.پس فروش کم این بازی به کیفیت ربط داره.

در مورد heavy rain-gow 3 همونطور که قبلا گفتم هردو شون فوق العاده فروختن.مثلا نینجا گایدن ظاهرا رو 360 1 میلیون فقط فروخت.ولی فروش 3 میلیونی برای بازی فوق العاده خشن و سختی مثل gow 3 عالی هست.heavy rain هم که با اون سبکش حقیقتا عالی فروخت.پس اینا فروختن چون کیفیت بالایی داشتن مثل gt5.

میرسیم به شاهکار metal gear 4.با اینکه قطعا سبکش عامه پسند نیست،ولی یه همچین فروش عالی ایی میکنه که ظاهرا 5.5 میلیون فروخت.پس بازهم میرسیم به حرف من.چون کیفیت داشت فروخت.

در مورد infamous نظری ندارم چون بازی نکردم.اما heavnly هم با توجه به سبکش که مثلا h&S هست و مقابل بازیهای رقیب مثل gow-ninja gaiden اصلا حرفی برای گفتن نداره ولی بازم فروشش خوبه.

little big planet هم از شماره یکش خوشم نیومد و شماره دو هم نخریدم.اما قطعا بازی با کیفیتی هست.و قطعا اگر سونی در تبلیغات خوب عمل میکرد میتونست خیلی خوب بفروشه.

در نهایت باید بگم حرف تو درسته و نباید به صورت کلی میگفتم،چون موجب سوءتفاهم شد.
اما اصل حرفم اینه که بازی بدون کیفیت هرچقدر هم تبلیغ داشته باشه فروش بالایی نصیبش نمیشه.اما مثلا بازیهایی مثل gow-hr با اینکه سبکشون خاص هست بازم عالی میفروشن.
و مثلا بازی ایی مثل resistance قطعا اگر سونی در تبلیغات خوب عمل میکرد فروش خوبی نصیبش میشد.و یا مثلا metal gear هم اگر تبلیغاتی مثل هیلو پشتش بود قطعا فروشش بالاتر هم میرفت.یعنی میخوام بگم برای بازیهایی مثل resistance-little big planet قطعا ایراد از تبلیغات هست که کم میفروشن،اما برای بازیهایی مثل mag-kz قطعا ایراد از خود بازی هست که فروش بالایی نمیکنه.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

خدایا شکرت که من اینجا فهمیدم گیم های انحصاری پلی استیشن کیفیت پایینی دارن ...
بلایی که کپی خور نشدن پلی استیشن 3 در سال های اولیه بر سر جوانان غیور ایران زمین اورد غیر قابل جبرانه ...

• Like
Reactions: Tommy Fisher
اخه دوست عزیز مثلا تو سبک اول شخص سونی چندتا بازی انحصاری داره که در نزدیکی زمان انتشار کیلزون 3 منتشر بشه و ملت برن پولشونو به جای خرید کیلزون 3 به بازیهای دیگه اون سبک بسپرن؟؟؟؟

اگه مثلا چند تا بازی اول شخص انحصاری سونی تو فاصله کمی از هم منتشر می شدن حرف شما درس بود ولی وقتی هر کدوم اندازه چند ماه فاصله دارن نمیشه اینو به عنوان یه عامل قطعی در نظر گرفت(شاید کمی تاثیر داشته باشه ولی زیاد نه)

+

به نظر من بیشترین علتش :-/........نمیشه دقیق گفت...ولی شاید نشناختن سلیقه مخاطب و کیفیت و تبلیغات نا مناسب باشه........ .

البته بعضی ها هم کلا این پدیده رو قبول ندارن که اونا هم پاینده باشن..:d
.
.

اگه تو بستام دقت کنید منم گفتم یکی از دلایلش و بازم میگم الان هرکیx box داره میرهgeras میخره چون اون بهترین گزینست ولی تو ps3 این گزینه ها بیش تره و تقسیم میشه
این فقط یه مثال بود ;)

اقا این دلایل بالا که قابل قبول نیست سونی کم تبلیغ نمیکنه بازی ها کیفیت پایینی ندارن:d این سوال های بالا قبول نیست که اخه.......:|

یکی از مسوولین سونی تو یکی از مصاحبه هاش به صراحت اقرار کرده بود توانایی ولخرجیه ماله برای تبلیغ محصولاتشو نداره { تبلیغ 500 میلیون دلاری کینکت هم ارز ویندوز فون7 }

الآن لابد می گین آخه اون سخت افزاره چه ربطی داره به نرم افزار....منم تو جواب میگم حواسم نبود :d!

به همین راحتی! :d

اگه تو بستام دقت کنید منم گفتم یکی از دلایلش و بازم میگم الان هرکیx box داره میرهgeras میخره چون اون بهترین گزینست ولی تو ps3 این گزینه ها بیش تره و تقسیم میشه
این فقط یه مثال بود ;)
آخه انچارتد که تو سبک و فروم خودش تکه............شما چی رو باهاش هم گزینه میدونی؟؟socom???
تازه شما از کجا میدونی تقسیم میشه؟؟؟شاید همونی که میره انچارتد رو می گیره میره مثلا بازی فلان رو هم می گیره..مگه ما میدونیم کیا خریدارن؟؟;;)

البته بنده حرف شما رو رد نمی کنم قبول دارم ولی تاثیرش خیلی خیلی خیلی کمه....... .

این فقط یه مثال بود ;)

خوب این حرفت اشتباهه چرا قبول نمیکنی؟
وقتی فاصله بینه عرضه باشه دیگه گیزنه انتخاب مفهومی نداره که

آخه انچارتد که تو سبک و فروم خودش تکه............شما چی رو باهاش هم گزینه میدونی؟؟socom???
تازه شما از کجا میدونی تقسیم میشه؟؟؟شاید همونی که میره انچارتد رو می گیره میره مثلا بازی فلان رو هم می گیره..مگه ما میدونیم کیا خریدارن؟؟;;)

البته بنده حرف شما رو رد نمی کنم قبول دارم ولی تاثیرش خیلی خیلی خیلی کمه....... .
بس اگه تکه چرا مقایسشو با گریز گذاشتن؟
اخه شما کشور های فقیر رو هم در نظر بگیر (به غیر از اونایی که کبیخور میکنن)
تو این مسله مشکلی نداریم فقط من فکر میکنم تاثیرش زیاده شما فکر میکنین کمه
نظر هر کی قابل احترامه ;)

خوب این حرفت اشتباهه چرا قبول نمیکنی؟
وقتی فاصله بینه عرضه باشه دیگه گیزنه انتخاب مفهومی نداره که
درست میگید
ولی بی تاثیر هم نیست مثلا یه بازی مثل killzone3که حداقل ۲ برابرhalo چرا باید کمتر از haloفروش کنه دلیلش چیه! ?

• Like
Reactions: Nilooofar
اخه عزیز دلم من هیلو رو به عنوان پر فروش ترین بازی و کیلزون رو به خاطر انحصاری بودن مقایسه کردم شما انگار نمیدونید تو کدوم تایپیک اومدید یک نگاه به عنوان بنداز بعد لطف کن نظرتو بگو

عزیزم من فکر میکنم شما نه ps3 داشته باشید نه xbox360 پس نظر ندید و برید هیلو بازی کنید چون بازی های Ps3 بهدرد سن شما نمی خرد;)

بعد من هیلو هم بازی کردم پس

چرت و پرت نگید با تشکر=))

درست میگید
ولی بی تاثیر هم نیست مثلا یه بازی مثل killzone3که حداقل ۲ برابرhalo چرا باید کمتر از haloفروش کنه دلیلش چیه! ?

درسته بی تاثیر نیست ولی تاثیرش خیلی ناچیزه
خوب منم که گفتم محبوبیته هیلو خیلی خیلی خیلی بیشتره با اینکه گرافیک نداره

عزیزم من فکر میکنم شما نه ps3 داشته باشید نه xbox360 پس نظر ندید و برید هیلو بازی کنید چون بازی های Ps3 بهدرد سن شما نمی خرد;)

بعد من هیلو هم بازی کردم پس

چرت و پرت نگید با تشکر=))
از تاریخ عضویتت معلومه هنوز داغی میخوای فن بازی هم در بیاری که نمیتونی توهین میکنی یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or