علت فروش کم انحصاری های PS3 چیست..؟

علت فروش کم انحصاری های سونی چیست..؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    129
اوهوم پس شما واسه من ناظمم هستی:d.اگه مستقیم صحبت کنم منظورم دقیقا خودت و یکی دیگه هست که ماشالا از فرط فن بویی منطق رو قورت دادین.
@javad93
بازی خریدن زورکی نیست بلکه بر اساس سلیقه و علاقه است.اگه بخوام مثال بزنم مایکروسافت کسی رو زور نکرده که هیلو بخره بلکه ملت خودشون عاشق هیلو هستن.
درست ولی ملتps3 دار بولشون نمیکشه اکثر بازی های رو بخرن و مجبوران از بین مثلا ۴تا بازی تو یک سبک ۱ کی رو انتخاب کنن و اینطوری تقسیم میشه تقسیم میشه تقسیم !!!!!!!
اره اصلا من فنم ولی منطق دارم شما بگو کجای این نظریه غلطه

دوستان دیگه نظر بدن شاید واقعا موخم بوکیده :d

• Like
Reactions: SHAKH00
گفتم اسپم نده چون میدونم پاک میکنن خوب شما میگید ملت عاشق هیلو هستن شما که منطق سقراط دارید لطف کنید پاسخ بدید؟
چند تا سوال پیش میاد
ایا گرافیک هیلو به نصف کیلزون میرسید که اینقدر فروش کرد و سوالاتی از این قبیل
خوشحال میشم من فن بوی رو بفهمونید سقراط جان
احترام خودت رو نگه دار نذار یه چیزی بگم که باعث کدورت بشه.
من با تو نمیتونم بحثی بکنم چون تو همونی هستی که گرافیک Forza 3 رو کارتونی میدونستی و هیلو رو هم کشتن موجود اجق وجق تصور میکردی.من واقعا نمیتونم به آدمی با چنین طرز تفکری چیزی رو تفهیم کنم.
درست ولی ملتps3 دار بولشون نمیکشه اکثر بازی های رو بخرن و مجبوران از بین مثلا ۴تا بازی تو یک سبک ۱ کی رو انتخاب کنن و اینطوری تقسیم میشه تقسیم میشه تقسیم !!!!!!!
اره اصلا من فنم ولی منطق دارم شما بگو کجای این نظریه غلطه
اگه قرار به تقسیم کردن باشه باید بر اساس فروش تو سبکشون تقسیم بشه نه همینجوری دیمی.

من با تو نمیتونم بحثی بکنم چون تو همونی هستی که گرافیک Forza 3 رو کارتونی میدونستی و هیلو رو هم کشتن موجود اجق وجق تصور میکردی.من واقعا نمیتونم به آدمی با چنین طرز تفکری چیزی رو تفهیم کنم.

اگه قرار به تقسیم کردن باشه باید بر اساس فروش تو سبکشون تقسیم بشه نه همینجوری دیمی.
سقراط که فحش نیست کسیه منطق قوی داشته اصلا موضوعات رو باهم قاطی نکن شما اگه فکر میکنید من دارم اشتباه میکن ثابت کنید لطفا الکی نیاید اینجا اسپم بدید

• Like
Reactions: mehdihoo

اخه الان هر کی از سونی طرفداری کنه میشه فن بوی هرکی بگه فلان بازی نقص داره میشه فن بوی
SHAKH00 هم درست گفته میگه و خواهد گفت halo هیچ حسی نداشت جز کشتن اون مسخره ها :-sو بسی هم اسون بود ولی گیم بلی روان و خوبی داشت و خیلی ساده
تقسیم کن من دیمی تقسیم میکنم شما که سبک شناس هستی تقسیم کن !

سقراط که فحش نیست کسیه منطق قوی داشته اصلا موضوعات رو باهم قاطی نکن شما اگه فکر میکنید من دارم اشتباه میکن ثابت کنید لطفا الکی نیاید اینجا اسپم بدید
واقعا حسین راست میگفت که با شماها به واسطه سنتون نمیشه بحث کرد.
حیطه فعالیت من رو هم تو تعیین نمیکنی من هر کار دوست داشته باشم درحیطه قوانین سایت انجام میدم و تو هم عددی نیستی که بخوای تعیین تکلیف کنی.
من اگه تا صبح هم واسه تو روضه بخونم باز هم میای میگی هیلو کشتن موجودات اجق وجقه.کما اینکه قبلا هم این بحث رو با کسای دیگه داشتم و نتیجه همین بوده چون نظرات شماها بر اساس تفکرتون نیست بر اساس احساساتتونه که میشه گفت به خاطر موقعیت سنیتون هم طبیعیه.

• Like
Reactions: kayne
حیطه فعالیت من رو هم تو تعیین نمیکنی من هر کار دوست داشته باشم درحیطه قوانین سایت انجام میدم و تو هم عددی نیستی که بخوای تعیین تکلیف کنی.
من اگه تا صبح هم واسه تو روضه بخونم باز هم میای میگی هیلو کشتن موجودات اجق وجقه.کما اینکه قبلا هم این بحث رو با کسای دیگه داشتم و نتیجه همین بوده چون نظرات شماها بر اساس تفکرتون نیست بر اساس احساساتتونه که میشه گفت به خاطر موقعیت سنیتون هم طبیعیه.
شما که مثلا سنت بالاست چقدر با کوچیکتر از خودت خوب حرف میزنی =))

• Like
Reactions: mehdihoo
من که خندم گرفت

اخه کی میاد هیلو با کیلزون مقایسه کنه کیلزون با اون کیفیتش میشه با هیلو مقایسه کرد

دوستان لطفا فکر کنید بعد حرف بزنید و کسانی که 2 کنسول را دارند حرف نزنند

من عاشق کسایی هستم که اهل ادعا هستن :d تا اونجایی هم که یادمه سقراط اهل مغالطه نبود :d خوب شد منطق شما هم بر همگان اشکار شد هر وقت تونستی جواب سوالمو بدی باهات بحث میکنم پیش کشیدن این حاشیه ها فقط برا مالیدن این بحثه دوست من یا علی بسی خندیدیم =))

من که خندم گرفت

اخه کی میاد هیلو با کیلزون مقایسه کنه کیلزون با اون کیفیتش میشه با هیلو مقایسه کرد

دوستان لطفا فکر کنید بعد حرف بزنید و کسانی که 2 کنسول را دارند حرف نزنند
اخه عزیز دلم من هیلو رو به عنوان پر فروش ترین بازی و کیلزون رو به خاطر انحصاری بودن مقایسه کردم شما انگار نمیدونید تو کدوم تایپیک اومدید یک نگاه به عنوان بنداز بعد لطف کن نظرتو بگو

کسانی که با پستهای من مشکل دارن میتونن ترتیب یه جنبش اینترنتی با مضمون فشار و قانون پاسکال راه بندازن.
I`m Done here

کسانی که با پستهای من مشکل دارن میتونن ترتیب یه جنبش اینترنتی با مضمون فشار و قانون پاسکال راه بندازن.
I`m Done here
نه عزیز من با اصل اسپم شما مشکل ندارم فقط قصد شما از اون پست تایپیک رو به انحراف میبرد و الا به من ربطی نداره که اسپم بدید یا ندید کاملا هم مشخص هست که قصدتون فقط تخریب من بود و حمایت از رفیقتون از منطق شما هم که این مسئله رو دیگه تابلو کرد سن و این حرفا =)) خدایی انقدر تو یه فروم نخندیده بودم

یک از دلایلش واظح و روشنه
بازی توی کشورای دیگه ۵۰ دولاره و بازی های خوبps3 خیلی بیشتر از 360هست (انحصاریاش)و تمام کسایی که ایکس باکس دارن مجبورا این ۲ تا بازی رو منظورم gerasوhalo هست بازی کنن ولی فروش بازی هایps3 نسبت به تعدادشون تقسیم میشه
امیدوارم منظورمو فهمیده باشین ;)

loooooooooooooooooooooooooooool
چه جووووکی =))
کسی کسی رو مجبور نکرده بره حتما یه بازی رو بخره =))
مثلا همین هیلو یعدی به اجبار شده یکی از محبوب ترین سرگرمی ها؟ =))
یه چی بگو با عقل جور در بیاد دیگه پسره خوب :)

loooooooooooooooooooooooooooool
چه جووووکی =))
کسی کسی رو مجبور نکرده بره حتما یه بازی رو بخره =))
مثلا همین هیلو یعدی به اجبار شده یکی از محبوب ترین سرگرمی ها؟ =))
یه چی بگو با عقل جور در بیاد دیگه پسره خوب :)
درست ولی ملتps3 دار بولشون نمیکشه اکثر بازی های رو بخرن و مجبوران از بین مثلا ۴تا بازی تو یک سبک ۱ کی رو انتخاب کنن و اینطوری تقسیم میشه ولی ایکس باکس اینجوری نیست چون بازی های انحصاری کمتری داره
یه بستو بخونین در موردش فکر کنین بعد در موردش نظر بدین نیاین همینجوری بگین جوکه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or