علت فروش کم انحصاری های PS3 چیست..؟

علت فروش کم انحصاری های سونی چیست..؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    129
بدون هیچ بحثی اولین علتش کیفیت بازی هست
شما همین رو که نوشتین یعنی یقین دارین چرا زود حرفت رو میخوری بنده که نیومدم اینجا که بخوام اذیتت کنم ولی شما کلا فکر میکنید هر چی میگید همونه نه عزیز من این طور نیست شما کلا گیمر های جهان رو با این حرفت پشت سرت حساب کردی که تو هم فرماندشون هستی

شما همین رو که نوشتین یعنی یقین دارین چرا زود حرفت رو میخوری بنده که نیومدم اینجا که بخوام اذیتت کنم ولی شما کلا فکر میکنید هر چی میگید همونه نه عزیز من این طور نیست شما کلا گیمر های جهان رو با این حرفت پشت سرت حساب کردی که تو هم فرماندشون هستی
هنوز هم همین حرفو میزنم.مگه چیز عجیبی گفتم؟

هنوز هم همین حرفو میزنم.مگه چیز عجیبی گفتم؟
افرین حرفی که میزنی پاش وایسا مسخره نمیکنم جدی میگم !
شما اگه تو پست هاتون یه به نظر من قرار بدید این مشکل به وجود نمیومد شاید حرف شما درست باشه البته من قبول ندارم به نظر شما هم احترام میزارم چون اصولا من مثل شما نیستم فن بازی هم در نمیارم .........

افرین حرفی که میزنی پاش وایسا مسخره نمیکنم جدی میگم !
شما اگه تو پست هاتون یه به نظر من قرار بدید این مشکل به وجود نمیومد شاید حرف شما درست باشه البته من قبول ندارم به نظر شما هم احترام میزارم چون اصولا من مثل شما نیستم فن بازی هم در نمیارم .........
شما کاملا داری فن بازی در میارید.
اولین رکن یه بازی کیفیت اونه.بدون کیفیت میتونه فروش کنه؟اگه اینجوریه که بازیهای ایرانی هم باید تو دنیا رکورد بزنه.من یه چیزی رو گفتم که اصلا نیازی نداره بخوایم بگیم حقیقته یا دروغه چون یه چیز کاملا واضحه.مشکل از شماست که فن بازی در میاری.
در قسمت بعدی عرایضم هم عرض کردم که بازیهای خوب و محبوب فروششونو میکنن.در قسمت آخر هم توضیح دادم که مایکرو مقداری مارکتینگش بهتر هست ولی شما چون فن بسیار متعصبی هستی یه تیکه از حرفامو گذاشتی واسه خودت نتیجه گرفتی.

شما کاملا داری فن بازی در میارید.به نظر من نداره.
اولین رکن یه بازی کیفیت اونه.بدون کیفیت میتونه فروش کنه؟اگه اینجوریه که بازیهای ایرانی هم باید تو دنیا رکورد بزنه.من یه چیزی رو گفتم که اصلا نیازی نداره بخوایم بگیم حقیقته یا دروغه چون یه چیز کاملا واضحه.مشکل از شماست که فن بازی در میاری.
در قسمت بعدی عرایضم هم عرض کردم که بازیهای خوب و محبوب فروششونو میکنن.در قسما آخر هم توضیح دادم که مایکرو مقداری مارکتینگش بهتر هست ولی شما چون فن بسیار متعصبی هستی یه تیکه از حرفامو گذاشتی واسه خودت نتیجه گرفتی.
:d:d جدی این جمله اخرت خیلی خنده دار بود :)) اخه تا کی باید بحث کنم تا که قانع بشید نظر سنجی هم کاملا مشخص میکنه که ما همه فن هستیم که به گزینه 2 رای دادیم و شما سوپر فن هستید و مشخصا از اعتبار های کسب شده جو گیر دوستان میتونن قضاوت کنن بنده دیگه بحثی با شما ندارم ;)

:d:d جدی این جمله اخرت خیلی خنده دار بود :)) اخه تا کی باید بحث کنم تا که قانع بشید نظر سنجی هم کاملا مشخص میکنه که ما همه فن هستیم که به گزینه 2 رای دادیم و شما سوپر فن هستید و مشخصا از اعتبار های کسب شده جو گیر دوستان میتونن قضاوت کنن بنده دیگه بحثی با شما ندارم ;)
اخه مشکل شما اینه که سنتون کم هست برای همین نمیشه خیلی منطقی با شما بحث کرد.
شما متوجه نیستید که وقتی مثلا بازیی مثل kz3 رو نوشتم منظورم کیفیتش بود و کیفیت مهمترین رکنه.وقتی resistance رو نوشتم منظورم بازیه هم سبک رقیب بود که با وجود اون بازی انتظار فروش نزدیک به هیلو درست نیست.hr و gow3 رو نوشتم و گفتم با توجه به سبک فروش خیلی خوبی دارن.gt6 هم نمونه کاملی از یه بازیه با کیفیت که فروششو میکنه.
من تمام معیارهارو نوشتم و در آخر نوشتم مایکرو بهتر تبلیغات میکنه .
شما توجه نمیکنی که من اصل ابتداعی فروش رو نوشتم نه خقیقت فروش رو.
اشتباه از من بود که با کسانی بحث میکنم که سنشون زیادی پایینه.
روز خوش

آخرین ویرایش:
یک از دلایلش واظح و روشنه
بازی توی کشورای دیگه ۵۰ دولاره و بازی های خوبps3 خیلی بیشتر از 360هست (انحصاریاش)و تمام کسایی که ایکس باکس دارن مجبورا این ۲ تا بازی رو منظورم gerasوhalo هست بازی کنن ولی فروش بازی هایps3 نسبت به تعدادشون تقسیم میشه
امیدوارم منظورمو فهمیده باشین ;)

یعنی اینجا آدم یه سری حرفایی رو از بعضیها میشنوه که اگه افلاطون زنده بود از منطقشون رو سفید میشد.:d به خدا ادم یه ذره فکرکنه بعد پست بده و نظریه طرح کنه خیلی خوبه ها.

اخه مشکل شما اینه که سنتون کم هست برای همین نمیشه خیلی منطقی با شما بحث کرد.
شما متوجه نیستید که وقتی مثلا بازیی مثل kz3 رو نوشتم منظورم کیفیتش بود و کیفیت مهمترین رکنه.وقتی resistance رو نوشتم منظورم بازیه هم سبک رقیب بود که با وجود اون بازی انتظار فروش نزدیک به هیلو درست نیست.hr و gow3 رو نوشتم و گفتم با توجه به سبک فروش خیلی خوبی دارن.gt6 هم نمونه کاملی از یه بازیه با کیفیت که فروششو میکنه.
من تمام معیارهارو نوشتم و در آخر وقتی نوشتم مایکرو بهتر تبلیغات میکنه .
شما توجه نمیکنی که من اصل ابتداعی فروش رو نوشتم نه خقیقت فروش رو.
اشتباه از من بود که با کسانی بحث میکنم که سنشون زیادی پایینه.
روز خوش
سن من کمه اره 18 سالمه :d شما همین که حرف منو قبول نکردین یعنی اصلا به نتایج نظر سنجی بی اعتنایی میکنی اینجا دیگه من نیستم که با شما بحث کنم با این تعدادی که یه گزینه 2 رای دادن که احتمالا همشون فن هستن و سن هاشونم کمه طرفی دوستان اسم تایپیک رو عوض کنید ببینم سن هاتون چنده :)) این بابا هنوز منوجه نیست یکی به این ثابت کنه که سن شما مثل من کم نیست

همتون که دارید میگید چقدر مزخرفه که Uncharted با Gears of war مقایسه میشه بعد تاپیک داریم Gears of war vs ucharted?!?!?! عجیبه!
همه ی ما قبول داریم ps3 انحصاری هاش حرف اول و میزنن اما هیچوقت نمیشه بگیم همشون عالین! چون واقعا هم این نیست

یعنی اینجا آدم یه سری حرفایی رو از بعضیها میشنوه که اگه افلاطون زنده بود از منطقشون رو سفید میشد.:d به خدا ادم یه ذره فکرکنه بعد پست بده و نظریه طرح کنه خیلی خوبه ها.
لطف کن مستقیم صحبت کن و دلیل بیار اینجا جای اسپم دادن نیست دوست من :)
من همه حرف هام اینه که بعضی بازی ها سلیقه ای هستن مثل هیلو و اگه نگاه کنید همین هیلو پر از نقص هست .....
ولی ببینید چطور فروش کرد به نظرتون دلیلش چیه؟

شما کاملا داری فن بازی در میارید.
در قسمت بعدی عرایضم هم عرض کردم که بازیهای خوب و محبوب فروششونو میکنن.در قسمت آخر هم توضیح دادم که مایکرو مقداری مارکتینگش بهتر هست ولی شما چون فن بسیار متعصبی هستی یه تیکه از حرفامو گذاشتی واسه خودت نتیجه گرفتی.

ببین حسین جان بنظرم باید کیفیت رو شاخه بندی کنی :d
ببین تو حالت کلی اینکه ما بگیم کیفیت بازی های سونی پایین هست مسلما داریم خودمون رو گول میزنیم :d، چرا الان بهت میگیم :

اگه ما کیفیت رو شامل یسری موارد و معیار های گوناگون که در زمینه های مختلف اَعم از گرافیک ، صداگذاری ، داستان ، گیم پلی ، مولتی و .... مد نظر قرار بدیم که تمام این موارد دست به دست هم میدن و اون کیفیت مد نظر ما رو تشکیل میدن ، بدون شک انحصاری سونی نمره قابل قبولی میگرن (اگه از بازی های 360 بهتر نگیرن بدتر نمی گیرن :d )
ولی چون اینجا داره در مورد فروش صحبت میشه و از طرفی فروش بیشتر رابطه مستقیم و تنگاتنگ با کیفیت اون بازی در بخش مولتی پلیر داره ، کاش این کیفیتی که ازش صحبت میکردی رو فقط مختص مولتی عنوان میکردی تا دوستان دچار سوء تفاهم نشن :d

من گفتم یکی از دلایلش نگفتم همهی دلیلش همینه
من منظورم اینه که تمام کسانی که ایکس باکس دارنgeras , halo رو بازی میکنن ولی تمانم کسانی کهps3 دارن مثلا هوی راین رو بازی نمیکنن
چون بازی های انحصاریps3 بیشترن !
چرا نمیتونه این باشه !!میتونی منو روشن کنی ؟

آخرین ویرایش:
لطف کن مستقیم صحبت کن و دلیل بیار اینجا جای اسپم دادن نیست دوست من :)
اوهوم پس شما واسه من ناظمم هستی:d.اگه مستقیم صحبت کنم منظورم دقیقا خودت و یکی دیگه هست که ماشالا از فرط فن بویی منطق رو قورت دادین.
@javad93
بازی خریدن زورکی نیست بلکه بر اساس سلیقه و علاقه است.اگه بخوام مثال بزنم مایکروسافت کسی رو زور نکرده که هیلو بخره بلکه ملت خودشون عاشق هیلو هستن.

اوهوم پس شما واسه من ناظمم هستی:d.اگه مستقیم صحبت کنم منظورم دقیقا خودت و یکی دیگه هست که ماشالا از فرط فن بویی منطق رو قورت دادین.
@javad93
بازی خریدن زورکی نیست بلکه بر اساس سلیقه و علاقه است.اگه بخوام مثال بزنم مایکروسافت کسی رو زور نکرده که هیلو بخره بلکه ملت خودشون عاشق هیلو هستن.
گفتم اسپم نده چون میدونم پاک میکنن خوب شما میگید ملت عاشق هیلو هستن شما که منطق سقراط دارید لطف کنید پاسخ بدید؟
چند تا سوال پیش میاد
ایا گرافیک هیلو به نصف کیلزون میرسید که اینقدر فروش کرد و سوالاتی از این قبیل
خوشحال میشم من فن بوی رو بفهمونید سقراط جان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or