علت فروش کم انحصاری های PS3 چیست..؟

علت فروش کم انحصاری های سونی چیست..؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    129
قصد نداشتم اين جا پست بدم اما چون ديدم يه جورهايي به ما دوست داران و به قولي سينه چاكان KZ2 توهين داره مي شه مجبور شدم
شما نظر خودت رو گفتي ما هم نظر خودمون رو مي گيم
واقعا" از نظر گيم پلي بازي هاي مثل COD چي دارن جز يه سري هوش مصنوعي اشغال كه تا گلوله مي خوره مي گه اخ مُردم
اون KZ2 ايي كه شما داري ازش اين طوري مي گي هوش مصنوعيش هنوز كه هنوز در بالاترين سطح بازي هاي قرار داره و فكر نمي كنم حداقل به اين زودي ها از اون بالا ها بياد پايين
گيم پلي هم بله ملت كلا" بايد بشينن بازي هايي بكنن كه از سر و تهش SET PIECE مي باره و حتي مزه اين رو نچشن كه توي يه بازي هم بايد استراتژي به كار برد
در اخر يه مثال مي زنم از KZ2 در برابر ابر بازي هاي سال
توي KZ2 يهو يه هلگاست مي پره جلوت چند تا تير بهش شليك ميكني و مي خوره به كتفش اون هم سريع دستش رو روي كتفش مي ذاره و در مي ره مي ري دنبالش تا از در مياي بيرون هلگاست هاي ديگه چون ميخوان از دوستشون دفاع كنن پشت سر هم فقط بهت شليك ميكنن و نه شليك با دقت بالا و زمان دار مجبور مي شي برگردي به سنگر و گرنه مي ميري
حالا يه مثال از ابر بازي ها
به يارو جلو روته شليك مي كني مثلا" مي خوره توي دستش يا همون كتفش چي كار مي كنه همون جا مي شينه روي زمين و احساس درد ميكنه البته يه جور هايي هوش مصنوعي اش التماس داره مي كنه كه منو زودتر بكش تا بري جلو
اگر شما تا الان نتونستي اون مغز گيم پلي KZ2 رو درك كني به خاطر اين بود كه شايد با علاقه بازي نكردي قصد توهين هم از همون اول نداشتم
الانه خيلي از دوست داران KZ2 هستن كه KZ3 رو فحش ميدن از جمله من مي شه دليلش رو توضيح بديد طبق نظر شما به دليل اين كه ما گرفيك رو ميبنيم فقط بايد در حال حاضر KZ3 رو بپرستيم نه فحش نثارش كنيم
من همين جا از اين بحث خارج ميشم

قصد نداشتم اين جا پست بدم اما چون ديدم يه جورهايي به ما دوست داران و به قولي سينه چاكان KZ2 توهين داره مي شه مجبور شدم
شما نظر خودت رو گفتي ما هم نظر خودمون رو مي گيم
واقعا" از نظر گيم پلي بازي هاي مثل COD چي دارن جز يه سري هوش مصنوعي اشغال كه تا گلوله مي خوره مي گه اخ مُردم
اون KZ2 ايي كه شما داري ازش اين طوري مي گي هوش مصنوعيش هنوز كه هنوز در بالاترين سطح بازي هاي قرار داره و فكر نمي كنم حداقل به اين زودي ها از اون بالا ها بياد پايين
گيم پلي هم بله ملت كلا" بايد بشينن بازي هايي بكنن كه از سر و تهش SET PIECE مي باره و حتي مزه اين رو نچشن كه توي يه بازي هم بايد استراتژي به كار برد
در اخر يه مثال مي زنم از KZ2 در برابر ابر بازي هاي سال
توي KZ2 يهو يه هلگاست مي پره جلوت چند تا تير بهش شليك ميكني و مي خوره به كتفش اون هم سريع دستش رو روي كتفش مي ذاره و در مي ره مي ري دنبالش تا از در مياي بيرون هلگاست هاي ديگه چون ميخوان از دوستشون دفاع كنن پشت سر هم فقط بهت شليك ميكنن و نه شليك با دقت بالا و زمان دار مجبور مي شي برگردي به سنگر و گرنه مي ميري
حالا يه مثال از ابر بازي ها
به يارو جلو روته شليك مي كني مثلا" مي خوره توي دستش يا همون كتفش چي كار مي كنه همون جا مي شينه روي زمين و احساس درد ميكنه البته يه جور هايي هوش مصنوعي اش التماس داره مي كنه كه منو زودتر بكش تا بري جلو
اگر شما تا الان نتونستي اون مغز گيم پلي KZ2 رو درك كني به خاطر اين بود كه شايد با علاقه بازي نكردي قصد توهين هم از همون اول نداشتم
الانه خيلي از دوست داران KZ2 هستن كه KZ3 رو فحش ميدن از جمله من مي شه دليلش رو توضيح بديد طبق نظر شما به دليل اين كه ما گرفيك رو ميبنيم فقط بايد در حال حاضر KZ3 رو بپرستيم نه فحش نثارش كنيم
من همين جا از اين بحث خارج ميشم
بنده باید عرض کنم که به هیچ عنوان قصد توهین ندارم و توهینی هم نکردم و فقط نظرم رو راجع به بازی گفتم.اگر هم شما و یا هرکس دیگه ایی ناراحت شد عذر میخوام.ناراحتی نداره دوست من.شما بازی کنید و لذتش رو ببرید.:x

اما حالا ازت یه سوال دارم.تو مثلا بین mw2 و resistance کدوم رو انتخاب میکن
من جفتشون رو قبل از خریدن بازی کردم . مدرن رو قبل اینکه رو PS3 بخرم رو 360 بازی کردم . برای همین اول RE رو گرفتم ار گرفتنش هم پشیمون نیستم اما اینکه بخوام بین این دو یکیرو انتخاب کنم تو اون زمان 100% MW2 رو انتخاب میکردم اما این اشتباه رو سر نسخه-های دیگش تکرار نمیکردم :دی
البته این انتخاب اگه بین KZ2 و MW2 باشه حداقل برای من یکی کاملا برعکس میشه و من کیلزون رو انتخاب میکنم
در کل هر دلیلی داشته باشه به هیچ وجه ربطی به کیفیت بازیها نداره . چون در بیشتر مواقع انحصاریهای سونی بهترین کیفیتهارو داشتن
خب خدارو شکر خودتون قبول دارید که نسخه سوم متوسط هست.:d
همچین میگی خودتون انگار فن دو آتیشه-ی سونیم :دی
من 1 تاره موی HALO رو به کیلزون و یا RE نمیدم ( با اینکه از نسخه-ی دوم با بازی آشنا شدم :دی )

02dzp10x0b09e3saq3lo.gif

من گزینه آخر رو انتخاب کردم. ببینید وضع انحصاری ها به کجا رسیده که میگن مثلا inFAMOUS میخواد با Uncharted رقابت کنه!!! خوب خیلی جالب نمیشه مسلما. البته تبلیغاتم کم هست ولی دلیل اصلی رو عناوین زیاد میبینم.

چون بازی ها یxboxازهر جای که بخاید گیر میادوبیشتری هاشم بازی های خوبی هستند
>:)

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

نه پس این همه 3تومن 3تومن فکردی از جیب کی داره میره )x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or