من هم عرض کردم RE4 اتفاقا، سری RE رو از اون جایی که بود، یک رده ارتقا داد...! مایه ی افتخار فرنچایز RE، همین RE4 هست.جدی میگم:d
نگاه کن وقتی میگیم Resident Evil یعنی سری بازی های اویل...وقتی هم میگیم سری بازی بالاخره از یه جا شروع شدن، شروع شدن ـش هم از نسخه اول بود و تا نسخه سوم به ریشه ها عمیقا پایبند بود ولی نسخه چهارم چی؟!(اینو دیگه خودت هم میدونی؟!یا حداقل کسانی که سه نسخه اول رو تجربه کردن این قضیه رو میدونن!!)
بعدشم به نظر من توی این که اثبات کنیم Re4 از نسخه های کلاسیک بهتر هستش، متا دلیل محکمی نمیتونه باشه..
تازه شما این رو هم در نظر بگیر که همین چاشنی های اکشن و المان های تازه ای که روی RE 4 پیاده شده بود، طرفداران جدیدی رو به سمت خودش کشوند که میشه این قضیه رو نقطه قوت ـی هم از لحاظ آمار و هم گیشه قلمداد کرد.
البته من در پست قبلیم هم عرض کردم، با اینکه Re 4 شاهکار هستش، ولی قابل مقایسه با نسخه های کلاسیک نیست!!
البته تو 3 تای اول اصولاً میگن مال کامیا بهترینهمن هم عرض کردم RE4 اتفاقا، سری RE رو از اون جایی که بود، یک رده ارتقا داد...! مایه ی افتخار فرنچایز RE، همین RE4 هست.
در مورد رزیدنت اویل 3 هم که میبینم اکثرا میگین بهترین RE هست (!)، این بازی امتیازاش به 80 هم نرسیده! (البته به نظرم یکم Underrated هست این نسخه) چطور سطح این بازی رو با RE4 یکی میکنید؟!
اگر قرار باشه بازی ای از این سری به سطح RE4 نزدیک بشه (در مجموع تمام فاکتور ها)، اون هم دو شماره اول هستن.

من منظورت رو متجه نشدم!البته تو 3 تای اول اصولاً میگن مال کامیا بهترینه
بعد این به 80 نمیرسه شوخی بود یا جدی !؟![]()
گفتی 3 رو میگن بهترینه ، من هم گفتم نه خیر 2 رو میگن بهترینه ، همونی که خودت میگیمن منظورت رو متجه نشدم!اما بعد از 4، من 2 رو خیلی دوست دارم بعد 1 و بعد 3 (این دو تا در یه حد تقریبا!) ... بعد هم 6 و بعد 5.
[توی نسخه های شماره دار البته.]
= = = =
با تو نیستم چیزی که میخوام بگم یه چیز کلی، اما امیدوارم این توهم این که هر چی قدیمیتره بهتره از بین بره... باور کنید اصلا کلاس نداره اگر بگید رزیدنت اویل 1 از 4 بهتره!
ولی فَکتاً (خب خدا رو شکر!گفتی 3 رو میگن بهترینه ، من هم گفتم نه خیر 2 رو میگن بهترینه ، همونی که خودت میگی :biggrin1:
خب البته من گفتم که رزیدنت 4 یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته بود و بحثی هم تو این نیست .و اگه اسمش رزیدنت نبود شاید خیلی موفق تر بود چون مثلا به جز یه چند تا شخصیت مثل مثلا Leon S. Kennedyهیچی دیگه از ویژگی های رزیدنت های قبلی رو نداشت.دلیل موضع گیری فن های بازی هم همینه.خب حالا چه میکامی می دونست چه نه به هر حال رزیدنت های 5و6 هم که ادامه دهنده راه 4 بودند. the evil within هم که خب اسمش دیگه رزیدنت نیست که ما بخواییم تو بحث در مورد بازی رزیدنت واردش کنیم.انتظاری هم نداریم مثل رزیدنت های کلاسیک باشه. .دمت گرم re4 رو در کنار 5 6 قرار میدی.بی انصافی نیست.میکامی چه میدونست که میخواد اونجارو ترک کنه و قراره جانشینش چه گلی به سر ادامش بزنه.حالا اگه the evil within هم یه چیزی تو مایه های 4 بود چیکار میکنید؟حتما اینم یه عنوان بد توی سبک ترسناک محسوب میشه!
راستی این حرف رو کی زد؟(من که نگفتم!:d)یعنی نظرم این نیست، کلا سری کلاسیک RE رو من انقدر دوست دارم که برای من همشون یکی ـین.در مورد رزیدنت اویل 3 هم که میبینم اکثرا میگین بهترین RE هست (!)
جدی میگم:d
نگاه کن وقتی میگیم Resident Evil یعنی سری بازی های اویل...وقتی هم میگیم سری بازی بالاخره از یه جا شروع شدن، شروع شدن ـش هم از نسخه اول بود و تا نسخه سوم به ریشه ها عمیقا پایبند بود ولی نسخه چهارم چی؟!(اینو دیگه خودت هم میدونی؟!یا حداقل کسانی که سه نسخه اول رو تجربه کردن این قضیه رو میدونن!!)
بعدشم به نظر من توی این که اثبات کنیم Re4 از نسخه های کلاسیک بهتر هستش، متا دلیل محکمی نمیتونه باشه..
تازه شما این رو هم در نظر بگیر که همین چاشنی های اکشن و المان های تازه ای که روی RE 4 پیاده شده بود، طرفداران جدیدی رو به سمت خودش کشوند که میشه این قضیه رو نقطه قوت ـی هم از لحاظ آمار و هم گیشه قلمداد کرد.
البته من در پست قبلیم هم عرض کردم، با اینکه Re 4 شاهکار هستش، ولی قابل مقایسه با نسخه های کلاسیک نیست!!
بله بله تفکر !! به نکته ظریفی اشاره کردیدعادت ندارم بدون تفکر همرنگ جماعت بشم.هر چیزی که از تجربه MGS 4 احساس کردم در میون گذاشتم.ممکنه خیلیا خوششون نیاد یا مثلا بگن تو دیگه چرا این حرفو میزنی که نام کاربریت متال گیر هم هست.من نظرمو گفتم به نظر شما نباید میگفتم؟من نسخه های قبلی بازی بخصوص 1 و 3 رو پسندیده بودم ولی 4 رو نه.قرارداد که نبستم همه رو ازشون تعریف کنم.
من منظورت رو متجه نشدم!اما بعد از 4، من 2 رو خیلی دوست دارم بعد 1 و بعد 3 (این دو تا در یه حد تقریبا!) ...
[توی نسخه های شماره دار البته.]
= = = =
با تو نیستم چیزی که میخوام بگم یه چیز کلیه، اما امیدوارم این توهم این که هر چی قدیمیتره بهتره از بین بره... باور کنید اصلا کلاس نداره اگر بگید رزیدنت اویل 1 از 4 بهتره!