عرضه Resident Evil 4 Ultimate HD Edition بر روی PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
46905146528699001580.jpg

دقایقی پیش کمپانی کپکام از عرضه این نسخه بر روی کامپیوتر های شخصی و از طریق سرویس Steam خبر داد.

PC Gamer ها قادر خواهند بود تا با بیشترین درجه تنظیمات گرافیکی و بافت های HD شده بر روی 60 فریم ثابت به بازی بپردازند.

این عنوان 28 فوریه با قیمت 20$ عرضه خواهد شد (ویدئو در منبع)

منبع

جدی میگم:d
نگاه کن وقتی میگیم Resident Evil یعنی سری بازی های اویل...وقتی هم میگیم سری بازی بالاخره از یه جا شروع شدن، شروع شدن ـش هم از نسخه اول بود و تا نسخه سوم به ریشه ها عمیقا پایبند بود ولی نسخه چهارم چی؟!(اینو دیگه خودت هم میدونی؟!یا حداقل کسانی که سه نسخه اول رو تجربه کردن این قضیه رو میدونن!!)
بعدشم به نظر من توی این که اثبات کنیم Re4 از نسخه های کلاسیک بهتر هستش، متا دلیل محکمی نمیتونه باشه..
تازه شما این رو هم در نظر بگیر که همین چاشنی های اکشن و المان های تازه ای که روی RE 4 پیاده شده بود، طرفداران جدیدی رو به سمت خودش کشوند که میشه این قضیه رو نقطه قوت ـی هم از لحاظ آمار و هم گیشه قلمداد کرد.
البته من در پست قبلیم هم عرض کردم، با اینکه Re 4 شاهکار هستش، ولی قابل مقایسه با نسخه های کلاسیک نیست!!
من هم عرض کردم RE4 اتفاقا، سری RE رو از اون جایی که بود، یک رده ارتقا داد...! مایه ی افتخار فرنچایز RE، همین RE4 هست.
در مورد رزیدنت اویل 3 هم که میبینم اکثرا میگین بهترین RE هست (!)، این بازی امتیازاش به 80 هم نرسیده! (البته به نظرم یکم Underrated هست این نسخه) چطور سطح این بازی رو با RE4 یکی میکنید؟!
اگر قرار باشه بازی ای از این سری به سطح RE4 نزدیک بشه (در مجموع تمام فاکتور ها)، اون هم دو شماره اول هستن.

من هم عرض کردم RE4 اتفاقا، سری RE رو از اون جایی که بود، یک رده ارتقا داد...! مایه ی افتخار فرنچایز RE، همین RE4 هست.
در مورد رزیدنت اویل 3 هم که میبینم اکثرا میگین بهترین RE هست (!)، این بازی امتیازاش به 80 هم نرسیده! (البته به نظرم یکم Underrated هست این نسخه) چطور سطح این بازی رو با RE4 یکی میکنید؟!
اگر قرار باشه بازی ای از این سری به سطح RE4 نزدیک بشه (در مجموع تمام فاکتور ها)، اون هم دو شماره اول هستن.
البته تو 3 تای اول اصولاً میگن مال کامیا بهترینه :دی
بعد این به 80 نمیرسه شوخی بود یا جدی !؟ :-/

البته تو 3 تای اول اصولاً میگن مال کامیا بهترینه :دی
بعد این به 80 نمیرسه شوخی بود یا جدی !؟ :-/
من منظورت رو متجه نشدم!:دی اما بعد از 4، من 2 رو خیلی دوست دارم بعد 1 و بعد 3 (این دو تا در یه حد تقریبا!) ...
[توی نسخه های شماره دار البته.]
= = = =
با تو نیستم چیزی که میخوام بگم یه چیز کلیه، اما امیدوارم این توهم این که هر چی قدیمیتره بهتره از بین بره... باور کنید اصلا کلاس نداره اگر بگید رزیدنت اویل 1 از 4 بهتره!

@ metal gear
برادر هر کاری کنی،خودتو به درودیوار و پاهاتو به زمین بکوبی، RE 4 جلوی کلاسیکها و مخصوصا Remake اصلا به حساب نمیاد.RE 4 "بازی" خیلی قشنگی بود.اما به هیچ عنوان یه RE محض نبود.حالا IGN هم بهش لقب بهترین بازی قرن رو بده،چیزی عوض نمیشه.
تمام حرف حمید هم همین بود.شما بحث رو پیچوندی و به سن و سال کشید بحث.

من منظورت رو متجه نشدم!:دی اما بعد از 4، من 2 رو خیلی دوست دارم بعد 1 و بعد 3 (این دو تا در یه حد تقریبا!) ... بعد هم 6 و بعد 5.
= = = =
با تو نیستم چیزی که میخوام بگم یه چیز کلی، اما امیدوارم این توهم این که هر چی قدیمیتره بهتره از بین بره... باور کنید اصلا کلاس نداره اگر بگید رزیدنت اویل 1 از 4 بهتره!
گفتی 3 رو میگن بهترینه ، من هم گفتم نه خیر 2 رو میگن بهترینه ، همونی که خودت میگی :دی
اون 80 هم نگفتی :دی
در مورد 4 هم بازی ذاتاً مشکل داره :-" ولی فَکتاً (:دی) و از نظر کیفیت و کوآلیتی مشکل که نداره هیچی بدون شک یک از گزینه های اصلی بهترین بازی تاریخه :دی علاوه بر این اگه تاثیرگذارترین بازی تاریخ هم نباشه باز هم یکی از اون تاپ های قضیه است :دی

گفتی 3 رو میگن بهترینه ، من هم گفتم نه خیر 2 رو میگن بهترینه ، همونی که خودت میگی :biggrin1:
خب خدا رو شکر!:دی
= = =
جدی بالاترین متایی که برای نسخه سوم بازی ثبت شده یه 79 هست که برای DC ثبت شده! البته GR بازی وضعیت بهتری داره... نقداش هم بیشتره. آقا قبول اصلا 88!:دی چیزی در اصل قضیه عوض نمی شه.

RE4 یک بازی عالی و بی نظیر بود. اگه بخواهیم با RE3 , 2 , 1 مقایسه اش هم بکنیم، احتمالا بالاتر قرار می گیره... ولی یه سری از ویژگی ها و مشخصاتی که تو سری های قبل بودن، تو این شماره وجود نداشت. مثل محیط های تاریک و زامبی های خنگ و اتمسفر خاص خودشون و موارد دیگه. به خاطر همین از دید اینکه کدوم نسخه "رزیدنت اویل" بهتری هست، معمولا طرفدارهای این سری، نسخه سوم و قبلترش را انتخاب می کنن.
ولی اگه بخوایم بگیم کدوم بازی بهتری هست، به نظرم RE4 بهتر هست.

آخرین ویرایش:
رزیدنت 4 یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته بود.اصلا هیچ بحثی تو این نیست.اما به نظر من این بازی یک بدعت تو سری رزیدنت اویل بود هیچ کدوم از اون ویژگیهایی رو که ما تو سری رزیدنت باهاش اشنا بودیم و بهشون عادت کرده بودیم نداشت شاید اگر اسمش یه چیز دیگه ایی به جز رزیدنت اویل 4 بود یا حداقل یه نسخه فرعی از رزیدنت بود اینقدر طرفدارای بازی در مقابلش جبهه گیری نمی کردنند.نتیجه ساخت رزیدنت 4 ساخته شدن فاجعه ایی مثل رزیدنت 5 و 6 بود.برای من که طرفدار قدیمی این سری هستم اصلا اهمیتی نداره که متای مثلا رزیدنت های 4و5و6 چند شده حتی اگه همشون هم متای 100 داشته باشند بازم میگم رزیدنت فقط رزیدنت اویل های کلاسیک .گاهی اوقات که میشینم رزیدنت 0 رو دوباره بازی میکنم واقعا ناراحت میشم که چرا این سری دیگه به ریشه هاش بر نگشت...

دمت گرم re4 رو در کنار 5 6 قرار میدی.بی انصافی نیست.میکامی چه میدونست که میخواد اونجارو ترک کنه و قراره جانشینش چه گلی به سر ادامش بزنه.حالا اگه the evil within هم یه چیزی تو مایه های 4 بود چیکار میکنید؟حتما اینم یه عنوان بد توی سبک ترسناک محسوب میشه!
خب البته من گفتم که رزیدنت 4 یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته بود و بحثی هم تو این نیست .و اگه اسمش رزیدنت نبود شاید خیلی موفق تر بود چون مثلا به جز یه چند تا شخصیت مثل مثلا Leon S. Kennedyهیچی دیگه از ویژگی های رزیدنت های قبلی رو نداشت.دلیل موضع گیری فن های بازی هم همینه.خب حالا چه میکامی می دونست چه نه به هر حال رزیدنت های 5و6 هم که ادامه دهنده راه 4 بودند. the evil within هم که خب اسمش دیگه رزیدنت نیست که ما بخواییم تو بحث در مورد بازی رزیدنت واردش کنیم.انتظاری هم نداریم مثل رزیدنت های کلاسیک باشه. .

به به، اینجور که معلومه، هر کی از بچه ها یه اویل از نسخه های کلاسیک رو دوست داره و یکی نسخه اول رو نزدیک به 4 میدونه ، یکی هم نسخه دوم رو:d(عجب تاپیک چالش برانگیزی میان طرفداران شد:d!!)
در هر صورت من قصد جروبحث ندارم، ولی خب این دیگه برمیگرده به سلیقه هاتون و انتظاراتی که از بازی داشتید.
@lavigne
همه حرفات قبول ولی این تیکه رو؟!!
در مورد رزیدنت اویل 3 هم که میبینم اکثرا میگین بهترین RE هست (!)
راستی این حرف رو کی زد؟(من که نگفتم!:d)یعنی نظرم این نیست، کلا سری کلاسیک RE رو من انقدر دوست دارم که برای من همشون یکی ـین.

شکی نیست که اویل 4 از بهترین بازی ها در سری از لحاظِ فنیه ؛ منتها این که اونو بهترین نسخه در سری بدونیم جُکه محضه .
مسیر کپکام از نسخه ـه 4م به بعد کلاً عوض شد ؛ اون ترس بازی هم نابود شد ولی از لحاظ فنی بازی یه جهش فوق العاده داشت ، از لحاظ فروش هم موفق عمل کرد . ولی ارزش تریولوژی ابتدایی از لحاظ ترس هیچ وقت زیر سئوال نمیره ؛ شکی هم نیست .
پ.ن : این بحث بهترین به جایی نمی رسه ، هر کس با یه نسخه خاطره داره . بیخیال شید .

جدی میگم:d
نگاه کن وقتی میگیم Resident Evil یعنی سری بازی های اویل...وقتی هم میگیم سری بازی بالاخره از یه جا شروع شدن، شروع شدن ـش هم از نسخه اول بود و تا نسخه سوم به ریشه ها عمیقا پایبند بود ولی نسخه چهارم چی؟!(اینو دیگه خودت هم میدونی؟!یا حداقل کسانی که سه نسخه اول رو تجربه کردن این قضیه رو میدونن!!)
بعدشم به نظر من توی این که اثبات کنیم Re4 از نسخه های کلاسیک بهتر هستش، متا دلیل محکمی نمیتونه باشه..
تازه شما این رو هم در نظر بگیر که همین چاشنی های اکشن و المان های تازه ای که روی RE 4 پیاده شده بود، طرفداران جدیدی رو به سمت خودش کشوند که میشه این قضیه رو نقطه قوت ـی هم از لحاظ آمار و هم گیشه قلمداد کرد.
البته من در پست قبلیم هم عرض کردم، با اینکه Re 4 شاهکار هستش، ولی قابل مقایسه با نسخه های کلاسیک نیست!!

آقا یک تا سه به ریشه ها وفادار بوده دیگه چه صیغه ای ـه :دی
یک تا سه خودشون ریشه های RE محسوب میشن. حالا شما که انقدر به RE کلاسیک علاقه داری، توی RE5: Gold Edition یه تکه دقیقاً مشابه RE های کلاسیک ـه.
دقیقاً باعث اعوجاج روحی آدم میشه اونجاش. احتمالاً کپکام اون رو عمداً گذاشته که بگه، آقایون Old School این RE کلاسیک در قرن 21، تحویل بگیرید.:دی

مشکل RE 5 و 6 هیچ ربطی RE 4 و ریشه، ساقه و برگ و اینا نداره

عادت ندارم بدون تفکر همرنگ جماعت بشم.هر چیزی که از تجربه MGS 4 احساس کردم در میون گذاشتم.ممکنه خیلیا خوششون نیاد یا مثلا بگن تو دیگه چرا این حرفو میزنی که نام کاربریت متال گیر هم هست.من نظرمو گفتم به نظر شما نباید میگفتم؟من نسخه های قبلی بازی بخصوص 1 و 3 رو پسندیده بودم ولی 4 رو نه.قرارداد که نبستم همه رو ازشون تعریف کنم.
بله بله تفکر !! به نکته ظریفی اشاره کردید
الان اونوقت اینا سلیقه هست ؟؟ یا تفکر ؟؟
موضوع تایپیک رو میگم
حرفای شما رو !!

آخرین ویرایش:
من منظورت رو متجه نشدم!:دی اما بعد از 4، من 2 رو خیلی دوست دارم بعد 1 و بعد 3 (این دو تا در یه حد تقریبا!) ...
= = = =
با تو نیستم چیزی که میخوام بگم یه چیز کلیه، اما امیدوارم این توهم این که هر چی قدیمیتره بهتره از بین بره... باور کنید اصلا کلاس نداره اگر بگید رزیدنت اویل 1 از 4 بهتره!

هی هر چی می خوام هیچی نگم نمیشه!!
این خطاب به همه ی کساییه که میگن resident evil 4 بهتر از سری 1 , 2 و 3 هستش!
دوست عزیز شما سازنده بازی رو که قبول دارید؟؟!! (شینجی میکامی)
لطفا یک بار این جا رو با دقت بخونید:
http://forum.bazicenter.com/thread82614/
اصلا همین resident evil 4 باعث شد که جرقه ی اکشن شدن سری زده بشه و کپکام راه اشتباهی رو بره و الان شاهد حضور کشتی کج و need for speed تو این سری باشیم! (البته از سر تقصیر های کپکام هم نمیشه گذشت)
اصلا اتمسفری که رزیدنت اویل های کلاسیک داشتند به هیچ وجه قابل مقایسه با resident evil 4 نیست!
کلا سری رزیدنت اویل با هدف یک عنوان Survival Horror متولد شد. در صورتی که تو resident evil 4 بازی از ریشه هاش فاصله گرفت (حالا به هر دلیلی که میخواد باشه) و تبدیل به یک عنوان با بعد اصلی اکشن شد. حالا وقتی شما میای میگی resident evil 4 بهتر از سه عنوان اصلیه این یک نظر کاملا شخصیه و اکشن پرست بودن شما رو میرسونه! حتی خود میکامی تو صحبت هاش داره علنا میگه هدف ساخت resident evil 4 با resident evil 1 , 2 , 3 فرق داشته یعنی داره بحث رزیدنت اویل های کلاسیک رو از resident evil 4 جدا میکنه بعد شما میای میگی resident evil 4 بهتره از سری کلاسیکه!!!!!

siavasgg@
اگه کپکام روش ساخت بازی رو با توجه به تغییر بازار تغییر نمیداد بدون شک این بازی محو شده بود . به نظرت نسل فعلی حاضرن واسه باز کردن یه در 30-40 دیقه فک کنن ؟! وقتی بازار تغییر میکنه ، سیاست شرکت های مختلف هم ایضاً تغییر میکنه
اما موافقم با اون تیکه ؛ فوق العاده مسخرس این قیاس . re4 vs re3 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or